Citește Descrierea Oficială

ACG Educația are grădinițe, școli, universitare Pathway * programe profesionale și colegii de la 50 de campusuri peste trei țări. Cu peste 17.000 de studenți de fiecare vârstă și nivel, cei 1.300 de angajați ai noștri sunt dedicați să-i ajute să-și dezlănțuiască potențialul și să construiască viitorul mai luminos.

* Universitatea Pathways de programe sunt livrate de NZQA și furnizorii de Ministerul Educației a înregistrat

Programele noastre exclusive de Pathways

Treceți la studiu de succes la una dintre universitățile de frunte din Noua Zeelandă cu universitatea noastra Pathway cursuri. Finalizarea cu succes va garanta intrarea studenților în Universitatea din Auckland, Universitatea de Tehnologie din Auckland (AUT) sau Universitatea Victoria din Wellington.

O Pathway garantată pentru universitate

Elevii care finalizează cu succes unul dintre programele noastre de fundație și pot îndeplini criteriile de admitere pentru studii universitare vor avea o Pathway garantată pentru o diplomă de licență.

Exclusiv parteneriate universitare

Avem parteneriate exclusive cu trei dintre cele mai importante universități din Noua Zeelandă: Universitatea din Auckland, Universitatea de Tehnologie din Auckland (AUT) și Universitatea Victoria din Wellington. Programele noastre de studii de fundație specializate combină învățarea academică în subiectul ales cu dezvoltarea limbii engleze și abilitățile de studiu independente.

Cursuri specializate, îngrijire personală

În timp ce studiați cursurile specializate de admitere la universități și de limbă engleză necesare pentru universitatea din Noua Zeelandă, veți primi un nivel ridicat de îngrijire personală și sprijin pentru a facilita studiul departe de casă. Acest lucru vă va oferi o bază excelentă pentru studiile universitare viitoare - sau pentru orice altă Pathway educațională.

Pathways" src="https://cdn04.masterstudies.com/img/element_db/77/77730_Resized-ACG-Pathways-March2017-113.jpg" alt="ACG Pathways" />

Studii englezești

Școlile noastre de specialitate engleză - Școala engleză ACG și Institutul Campbell - vă vor ajuta să învățați într-un mediu academic vorbitor de limbă engleză și vă va oferi încrederea în efectuarea studiilor universitare. Cursurile noastre de calitate pot fi integrate cu programul de studii de fundație.

Suport și studiere în străinătate

Dacă nu sunteți un rezident din Noua Zeelandă, alt = "Căile ACG vă vor ajuta să vă stabiliți prin găsirea undeva potrivită pentru a vă trăi, a vă face aranjamentele de călătorie și chiar și pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă cu fracțiune de normă. studiile de fundație.

Tutorii noștri calificați oferă atenție și încurajare unu-la-unu pentru a vă ajuta să progresați în cursul dvs. și pentru a vă atinge obiectivele academice.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Pathway Universitar

ACG Pathways

Certificatul AUT în Studii de Fundație asigură studenților internaționali că pot satisface cerințele de intrare și sunt pe deplin pregătiți pentru provocările programului ... [+]

Certificatul AUT în Studii de Fundație asigură studenților internaționali că pot satisface cerințele de intrare și sunt pe deplin pregătiți pentru provocările programului de licență AUT.

Completarea cu succes a certificatului vă va garanta intrarea într-un program licențiat AUT. Certificatul este recunoscut și de toate celelalte universități din Noua Zeelandă.

Există trei opțiuni de curs, variind între 6 și 12 luni, cu patru date de început pe an - în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie. Curriculum-ul cuprinde zone de cunoștințe de specialitate actualizate, formare de bază în limba engleză și abilități de învățare independente.

UP International College Campus este situat în inima orașului Auckland, aproape de campusul principal al AUT, precum și de o gamă largă de opțiuni de cazare și transport în comun.... [-]

Noua Zeelandă Auckland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ACG Pathways

Livrată exclusiv de UP International College din Noua Zeelandă, acest program de fundație pregătește studenții internaționali pentru a intra în universitățile din Aucklan ... [+]

Certificatul de la Universitatea din Auckland în studiile de fundație pune studenții pe Pathway la gradul lor de alegere la universitatea de top din Noua Zeelandă.

Livrată exclusiv de UP International College din Noua Zeelandă, acest program de fundație pregătește studenții internaționali pentru a intra în universitățile din Auckland, asigurându-i că nu numai că îndeplinesc cerințele de intrare, ci și sunt bine pregătiți pentru provocările studiului de nivel înalt. Acest curs pune bazele succesului.

Certificatul de la Universitatea din Auckland în studiile de fundație este predat la campusul UP University College din inima CBD din Auckland, aproape de transportul public și o gamă largă de spații de cazare.... [-]

Noua Zeelandă Auckland
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ACG Pathways

Acest program de studii de fundație vă asigură că veți fi pregătit să studieze gradul dumneavoastră de licență ales la Universitatea din Victoria. Veți fi învățați limba ... [+]

Programul de studii de la Universitatea Victoria din Wellington este predat exclusiv de ACG Education.

Acest program de studii de fundație vă asigură că veți fi pregătit să studieze gradul dumneavoastră de licență ales la Universitatea din Victoria. Veți fi învățați limba engleză, cunoștințele academice și abilitățile de învățare necesare pentru a excela la studiile viitoare.

La finalizarea programului, vi se va asigura un loc la Universitatea Victoria. Acest program este, de asemenea, recunoscut de toate celelalte universități din Noua Zeelandă.

Programul oferă flexibilitate cu opțiuni de cursuri de 6, 8 și 12 luni (doi, trei sau patru termeni), în funcție de mediul academic și de competența dvs. în limba engleză.... [-]

Noua Zeelandă Wellington
Martie 2020
Engleză
8 - 18 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză