Scandinavian Technology Institute (previously Euro Business School)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scandinavian Technology Institute ( STI ) a fost înființat ca o școală de afaceri euro în 1988, cu o misiune clară; pentru a ajuta companiile să-și realizeze întregul potențial folosind resursele existente. De atunci, am ajutat multe companii de top, norvegiene și internaționale, să găsească, să câștige și să rețină clienți. Ne-am antrenat cel mai bine. Și am învățat de la cei mai buni. Am câștigat experiență, am dezvoltat cunoștințe și am obținut informații care vă pot ajuta să vă măriți competitivitatea.

La Scandinavian Technology Institute, ne bazăm dezvoltarea afacerilor pe fapte și perspective atunci când ajutăm companiile să găsească, să câștige și să rețină clienți pe parcursul călătoriei clienților - de la selectarea strategiei la implementare și execuție.

Misiunea noastră de a ajuta companiile să-și realizeze întregul potențial nu s-a schimbat. Dar experiența și cunoștințele pe care le-am câștigat, precum și instrumentele și metodele pe care le folosim, ne oferă oportunități complet diferite pentru a contribui la creșterea competitivității companiei dvs.

Locații

Oslo

Address
Schweigaards gate,16
0191 Oslo, Oslo, Norvegia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: