Pilot Flight Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pilot de zbor Academy este Europe școală de zbor cele mai moderne, de formare studenții noștri pentru aeronavele moderne de top și simulatoare.

Cu mai mult de 2500 de metri pătrați de spații școlare, și 120 de elevi intern, am educa piloți de avion de mîine. Școala este situat la aeroportul Torp în Sandefjord, sudul Norvegiei. Întreaga educație pilot la pilot de zbor Academy se desfășoară în Norvegia și oferă cunoștințe și experiență unică a spațiului aerian controlat.

Avem săli de clasă moderne, un centru complet echipat pentru formare pe bază de calculator și noi aeronave și simulatoare. Avem, de asemenea o sală de gimnastică, cantină și camere cămin disponibile în zona airport- / școală.

CARIERA

Oamenii călătoresc mai mult decât oricând, și nu există o cerere tot mai mare pentru piloți. Absolvirea Pilot de zbor Academy va avea toate certificatele necesare pentru a aplica ca un prim ofițer în companii aeriene.

Este de așteptat cererea de piloti pentru a crește în următorii ani. Atât de afaceri și călătoriile private de aer sunt în creștere. Traficul companiei aeriene crește în fiecare lună, iar marile companii aeriene sunt lansarea continuu noi rute. Aceasta, împreună cu pensionări anticipate din cauza limită de vârstă în rândul piloților, va crea o cerere mare pentru noi, piloții în următorii ani, în special în Scandinavia. Prognoză de la Boeing și Airbus stat că cererea la nivel mondial pentru noi piloți va depăși 500 000 în anul 2033, și am început deja să vadă un deficit pilot în SUA și Asia. Deci, acum este timpul pentru tine pentru a începe educatia ta pilot!

Ca un pilot nou educat începe cariera ca un prim ofițer. În cursul carierei tale poti zbura mai multe tipuri de aeronave, cu toată lumea, ca mediul de lucru. Pe măsură ce dobândesc mai multă experiență, este firesc pentru a trece la scaunul căpitanului, cu responsabilitatea de a conduce echipajul și planifice și să efectueze zboruri în siguranță și confortabil pentru toata lumea de la bord.

Educația pilot integrat la Pilot Flight Academy este recomandat de companiile aeriene, cum ar fi SAS și norvegiană, și ne-am foști studenți care lucrează în aceste companii, precum și o mulțime de alte companii aeriene din Scandinavia, Europa și în întreaga lume. Competența pe bază de concentrat și educație pilot la pilot de zbor Academy oferă cele mai bune preparate posibile pentru studenții noștri, atunci când se aplică pentru companiile aeriene.

FIIND Un pilot

Fiind un pilot este exigent și interesant, și multe decizii trebuie să fie făcute atât înainte, cât și în timpul unui zbor. Piloții trebuie să fie, prin urmare, bine educați și pregătiți pentru sarcinile care îi așteaptă.

Avioane de pasageri sunt întotdeauna zburat cu doi piloți: Un căpitan și un prim ofițer. Ei cooperează pentru a finaliza sarcinile în cabina de pilotaj în timpul unui zbor.

Piloții începe, de obicei, munca lor de o oră înainte de zbor este programat să plece. Ei plan ruta de zbor, să evalueze vremea, se calculează necesarul de combustibil, și de a face un calcul greutate și echilibru. Împreună cu restul echipajului au finaliza, de asemenea, multe alte sarcini pregătitoare înainte de începerea zborului.

În timpul zborului, căpitanul și primele sarcini de acțiuni de ofițeri. În plus față de controlul avionului trebuie să mergeți, citiți liste de verificare, de a primi autorizațiile de control al traficului aerian, precum și să informeze pasagerii cu privire la zbor. Înainte de aterizare, abordarea și aterizare la destinație trebuie să fie planificate, iar piloții trebuie să ia în greutate de aeronave, alt trafic și de vreme în considerare. Ei fac decizia finală și calcule pe baza informațiilor primite cu privire apropie de aeroport. O zi la locul de muncă poate fi compus din mai multe zboruri, și supleantul piloților dintre sarcinile de zbor și non-zbor.

STUDII

Educația pilot internațional la Pilot Flight Academy este de 2 ani de învățământ full-time, cu studii teoretice paralele și zbor.

Întregul program se desfășoară la școala noastră modernă la Torp Aeroportul Sandefjord. După absolvire, veți fi calificat pentru un loc de muncă ca un pilot cu companii aeriene. Lecțiile teoria se desfășoară în săli de clasă moderne, cu noi SmartBoards. Aeronava sunt noi si foarte modern, cu instrumente avansate. Avem de stat-of-the-art simulatoare de zbor, dintre care unul este un simulator de Boeing 737NG. Școala este deschisă pentru studenții noștri 24/7, și elevii folosesc școlii, atât în ​​timpul săptămânii și în weekend. Avem un mediu plin de viață și activ elev. Camera noastră de informare este un loc de întâlnire pentru studenți și instructori, precum și este, de asemenea, "sediul" pentru planificarea zborurile interne și externe și pentru schimbul de experiență și cunoștințe.

PLAN CURS

La Pilot de zbor Academy, De formare este împărțit în două: săptămâni alternative de teorie și de zbor. Teoria săptămâni constau de predare șase ore ", și în timpul săptămâni de zbor, elevii acoperi avioanele școlii. De formare de zbor pentru studenții începe devreme în cadrul programului, iar elevii au dobândit, de obicei, suficient de cunoștințe pentru a putea zbura solo deja spre sfârșitul primului semestru! Un program internațional de formare de zbor la Pilot de zbor Scoala este format din 915 de ore de instruire clasă de înaltă calitate pe ATPL (A) nivel, cel mai avansat certificatul pentru piloții de avion. Alături de instrucțiunea teorie, elevii vor învăța progres la vedere și instrumentală la început, și mai târziu de bază a instrumentului avansat zboară în motor gemene avioanele școlii. Spre sfârșitul cursului studenții vor trece prin formare simulator unde învață sarcina cere de cooperare echipaj în timpul situațiilor stresante.

Semestrul de primavara incepe prima săptămână întreagă din ianuarie și continuă pe tot parcursul lunii iunie. Semestrul de toamna începe prima săptămână întreagă a lunii august și continuă să app. 20 decembrie. Nu este vacanță de Paști, de patru săptămâni de vacanță de vară și două săptămâni de vacanță de Crăciun în timpul anului școlar.

De predare și învățare

La Pilot de zbor Academia îndemnăm să efectueze educația ca aproape la realitate pentru profesia pilot în care este posibil. Programul nostru cuprinde toate soiurile de munca de pilot, de a pregăti studenții noștri pentru profesia lor în cel mai bun materie posibil. 150112 cariera studii presentasjon

SIMULATOR DE FORMARE

Școala are simulatoare moderne, pe care elevii folosesc ca parte a formării lor. Una dintre cele mai simulatoare este un Cessna 172, similar cu aeronava de formare de bază școlii folosește. Spre sfârșitul programului de formare, studenții vor acoperi simulatorul Boeing 737NG, folosit pentru multi-echipaj și de formare orientare jet.

Locații

Sandefjord

Pilot Flyskole AS

Address
Hangarveien 13
3241 Sandefjord, Vestfold, Norvegia