Citește Descrierea Oficială

URMEAZĂ-TE UN PILOT DIN CLASA LUMII


La OSM Aviation Academy vedem studenții noștri ca viitorii colegi - Prin conceptul nostru pilot de aeronavă, vi se va oferi o ofertă de muncă condiționată ca prim-ofițer Junior cu OSM Aviation chiar în momentul în care sunteți acceptat ca student la OSM Aviation Academy .


Tot ce trebuie să faceți este să vă țineți capăt de afacere - Dedicarea completă și concentrați-vă asupra valorificării maxime a educației dvs. și a deveni un pilot experimentat și sigur.


Împreună, vom modela viitorul aviației.


AIRLINE READY PILOT

La OSM Aviation Academy vedem studenții noștri ca colegi viitori. Programele noastre de instruire integrate vă vor duce din experiența puțin sau deloc la Pilotul Airline Ready în doi ani. Deja când începeți pregătirea pentru zbor, veți avea o ofertă de muncă condiționată de la OSM Aviation. Acest lucru vă permite să vă concentrați unde ar trebui să fie, devenind cel mai bun pilot pe care îl puteți fi. Știind că deja când te aliniezi pe pistă pentru prima dată, te afli pe o pistă rapidă spre o carieră pilot.

OSM Aviation are 5300 de piloți și echipaj de cabină în 18 țări și va continua să se extindă în anii următori. Companii aeriene precum Norvegia, Finnair, Turkish Airlines și Thomas Cook sunt unele dintre companiile aeriene care utilizează conceptul total de management al echipajului de către OSM Aviation. Ca absolvent al programelor de formare profesională de înaltă calitate și orientate către OSM Aviation Academy ale OSM Aviation Academy , veți fi un candidat preferat pentru angajarea în OSM Aviation.


În calitate de pilot profesionist, este de așteptat să aveți o atitudine meticuloasă față de performanța la timp, aderarea la procedurile standard de operare ale companiei (SOP) și să aveți în vedere siguranța și flexibilitatea în operațiunile de zi cu zi. Este o profesie plină de provocări și exigente, cu o viziune de birou care dă respirație și începe cu pregătirea inițială.
La OSM Aviation Academy vedem studenții noștri ca colegi viitori. Aceasta înseamnă că vi se vor da responsabilități și vă așteaptă să vă inițiați pe tot parcursul pregătirii. Conceptul Pilot Airline Ready asigură o ofertă de locuri de muncă condiționată - treaba dvs. este să profitați din plin de pregătirea și absolvirea unui pilot profesional calificat și sigur.

În lumea noastră, atitudinea corectă înseamnă totul. A avea o mentalitate corectă și a fi persistentă este de cea mai mare importanță pentru succesul tău. De-a lungul antrenamentului, vă vom ajuta să câștigați cunoștințele corecte și să dobândiți abilitățile de care aveți nevoie. Restul depinde de tine...
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

OSM Aviation Academy

Primul program de ofițeri (FOP) este un program cuprinzător de instruire integrată a zborului, în care lecțiile de teorie și de zbor sunt amestecate, oferindu-vă un echil ... [+]

PROGRAMUL PRIMUL OFICIOR DE LA ZERO LA EROU

Primul program de ofițeri vă va duce din experiența zborului puțin sau deloc la obținerea tuturor licențelor și a ratingurilor de care aveți nevoie pentru a lucra în calitate de prim-ofițer pentru companiile aeriene europene în 20 de luni.

PROGRAM DE ANTRENAMENT

Primul program de ofițeri (FOP) este un program cuprinzător de instruire integrată a zborului, în care lecțiile de teorie și de zbor sunt amestecate, oferindu-vă un echilibru deosebit între studiile academice și experiența practică de zbor.

În primele etape ale antrenamentului de zbor, veți efectua toate zborurile în condiții meteorologice vizuale (VMC), zboară cu ajutorul trimiterii externe și a unei hărți. În stadiile incipiente, accentul va fi pus pe stăpânirea celor patru fundamente ale zborului (urcări, coborâri, întoarceri și zbor direct și la nivel). În timp ce progresați, veți începe să învățați cum să aterizați aeronava și să deveniți suficient de pricepuți pentru a vă face primul zbor solo.... [-]

Norvegia Oslo
Martie 2020
Engleză
La zi
20 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Dreaming about becoming a pilot?