UNICAF - ACCA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Unicaf este o universitate pan-africană independentă, recunoscută, care combină cele mai bune elemente ale educației internaționale, oferind calificări recunoscute pe plan internațional de înaltă calitate.

Universitatea are campusuri și centre de învățământ în 9 țări din Africa și este înregistrată și aprobată de Consiliul Național al Învățământului Superior din Malawi și de Autoritatea pentru Învățământul Superior din Zambia (HEA).

Universitatea Unicaf Urmărește excelența în predare, realizarea elevilor și satisfacția într-un mediu academic continuu. Universitatea își propune să devină cea mai importantă universitate din Africa Subsahariană, recunoscută pentru contribuția sa deosebită la predare, învățare și cercetare.

O Universitatea Unicaf Campusurile oferă studenților posibilitatea de a câștiga calificări recunoscute pe plan internațional de înaltă calitate la un cost foarte scăzut. Universitatea Unicaf Își propune să ofere studenților șansa de a-și spori cunoștințele și abilitățile personale, de a-și dezvolta cariera și de a-și construi viața în care visează.

Universitatea Unicaf Oferă programe online on-line, precum și programe oferite prin învățarea mixtă într-unul din campusurile și centrele sale de învățare. În plus, la filialele sale, studenții au abilitatea de a avea o sesiune față în față și de a beneficia de o serie de servicii, cum ar fi accesul la bibliotecile digitale, prelegeri publice, seminarii și o serie de activități sociale.

Universitatea profită de UNICAFÎn parteneriat cu universități acreditate la nivel internațional, cum ar fi Universitatea din Țara Galilor de Sud, Universitatea din Nicosia și Universitatea Marymount din California, oferind diplome on-line competitive, la nivel internațional, la prețuri accesibile. Elevii beneficiază, de asemenea, de cursurile on-campus, oferite de Universitatea Unicaf.

UNICAF Este una dintre cele mai generoase programe de bursă disponibile. Programul sprijină studenții care își au sediul în Africa și oferă oportunități pentru studii față de diferite programe de învățare la distanță acordate de universitățile europene americane, britanice și. În prezent UNICAF Oferă burse pentru programele online oferite de Universitatea din Wales de Sud în Marea Britanie, Universitatea din Nicosia din UE și de la Universitatea Marymount California din SUA.

Pentru ultimele două decenii, instituțiile noastre asociate au fost oferirea de burse studenților internaționali. studenți de succes au fost în măsură să aducă o contribuție semnificativă la județele lor de origine la cel mai înalt nivel.

O UNICAF Programul de burse a fost înființat pentru a oferi elevilor supradotați talentați posibilitatea de a-și continua studiile prin studierea calificărilor acreditate la nivel internațional la un cost mult mai mic.

Misiunea noastră

Pentru a ajuta elevii să devină indivizi educați, pentru a realiza obiectivele academice și profesionale și să își asume roluri responsabile într-o lume în schimbare de interdependență la nivel mondial; pentru a promova cercetarea și generarea de cunoștințe; să fie de serviciu pentru societate, prin diseminarea și aplicarea cunoștințelor, precum și prin parteneriate inovatoare cu instituțiile de afaceri și ale societății civile.

Locații

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Atena

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Atena, Atena centrală, Grecia

Bucureşti

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bucureşti, Bucureşti, România

Londra

Address
Kemp House,
152 City Road

EC1V 2NX Londra, Anglia, Regatul Unit

Cairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, Cairo Guvernorat, Egipt

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Regiunea Greater Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Fame & Shoprite),
Area 4,
Plot 67 Lilongwe,
Malawi

Lilongwe, Regiune centrala, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Districtul Port Louis, Mauriţius

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Provincia Lusaka, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Guvernarea Irbid, Iordania

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: