Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Woolich Education (Woolich Ltd) este o instituție înregistrată de MQA.

Suntem o instituție ambițioasă și gânditoare în perspectivă, care provoacă convenția și crede cu pasiune în conceptul de "Noi" - o comunitate care colaborează pentru a atinge obiective comune în centrul studenților într-o strategie clară.

Viziunea noastra

A fi un furnizor regional de învățare la nivel mondial de educație, formare profesională și cursuri profesionale recunoscute la nivel global pentru TOȚI.

Valorile noastre

  • Calitate
  • Integritate
  • Flexibilitate
  • Responsabilitate
  • Mod de gândire global
  • profesionalism

Despre compania noastră

Woolich Education oferă cursuri de calitate și cursuri care răspund nevoilor în schimbare ale studenților locali și internaționali, absolvenților de școli, antreprenorilor și angajaților companiilor corporative și IMM-urilor.

112185_pexels-photo-1438072.jpeg

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Woolich Education

Institutul Chartered of Accountants Management (CIMA), fondat în 1919, este lider și cel mai mare corp profesionist de contabili de conducere din lume. CIMA ajută persoan ... [+]

Despre CIMA

Institutul Chartered of Accountants Management (CIMA) , fondat în 1919, este lider și cel mai mare corp profesionist de contabili de conducere din lume.

CIMA ajută persoanele fizice și companiile să reușească prin valorificarea puterii depline a contabilității de gestiune - nu doar pentru contabilizarea bilanțului, ci și pentru contabilitatea afacerilor.

Împreună cu Institutul American al Contabililor Publici Autorizați (AICPA) am înființat în anul 2012 desemnarea Contabilului Chartered Global Accountant (CGMA) pentru a oferi membrilor un nou nivel de resurse și recunoaștere.

Programa CIMA se bazează pe principiile unice de contabilitate a managementului global CGMA © și pe Cadrul de competențe CGMA pentru a împuternici persoanele cu abilități de nivel înalt pentru a le ajuta să obțină un succes durabil atât în afaceri, cât și în finanțe.... [-]

Mauriţius Port Louis
August 2020
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Woolich Education

Formarea primul an la BA în Hotel și Managementul Ospitalității sau Global Business Management, Diploma în Managementul Ospitalității constă dintr-o perioadă de studiu in ... [+]

Obiectivele cursului / Rezultatele învățării

Formarea primul an la BA în Hotel și Managementul Ospitalității sau Global Business Management, Diploma în Managementul Ospitalității constă dintr-o perioadă de studiu intensiv de 6 luni la campusul de Woolich Education din Lucerna, Mauritius, și o perioadă practică de formare profesională industrie de 4 - 6 luni în industria ospitalității elvețiene.

Woolich Education este membru al grupului de școli Bénédict Mauritius, fondat în 1928, a cărui misiune este de a oferi educație pentru adulți pentru persoanele care doresc să reușească. Școala Bénédict este una dintre cele mai mari organizații de învățământ private din Mauritius și predă în fiecare an peste 15 000 de studenți full-time și part-time.... [-]

Mauriţius Port Louis
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză