Citește Descrierea Oficială

Dar Loughat este un centru de limbi profesionale în Maroc care oferă cursuri intensive la toate nivelurile de Arabă Modernă Standard Arabică și Arabică Marocană colocvială pe tot parcursul anului.


Fondată în 2004 în inima orașului Tetouan din nordul Marocului, Dar Loughat a stabilit rapid o reputație puternică și bine respectată ca centru intercultural în lumea arabă. Ce ne-a ajutat să avem un început atât de mare a fost:/>


Locația noastră/>

Situat ideal în centrul orașului Tetouan, care a fost declarat un patrimoniu cultural mondial de către UNESCO, oferim studenților noștri cele mai bune din Maroc. În timp ce studiază arabă în Tetouan, studenții se pot bucura de plajele excelente ale orașului, de munții Rif, veșnic verzi și de Medina de cinci ani.


Calitatea noastră/>

Membru al forumului pentru educație din străinătate, Dar Loughat a furnizat în mod constant cea mai înaltă calitate a serviciilor educaționale. La Dar Loughat elevii beneficiază de cursuri de dimensiuni mici de la trei la opt studenți și de o gamă largă de excursii și activități sociale și culturale, permițându-le să profite la maximum de experiența lor internațională.


Profesorii nostri/>

Cursurile noastre de limbă sunt oferite de profesori entuziasti, multilingvi, calificați și cu experiență, dedicați exclusiv învățării limbii arabe pentru vorbitori non-nativi.


Atmosfera noastră internațională/>

Salutăm un corp de studenți foarte divers și internațional pe tot parcursul anului, creând un mediu de învățare interesant, stimulant și foarte multicultural.


Programul nostru social/>

Prin diferite activități de imersiune și de schimb de limbi, oferim studenților noștri contacte zilnice cu viața marocană, permițându-le să-și extindă vocabularul, să-și îmbunătățească performanțele lingvistice vorbite și să înțeleagă mai bine cultura locală.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Dar Loughat cross-cultural language center

În funcție de interesul studenților, CMA poate fi predat folosind scriptul araba sau latina, deși primul este foarte recomandat pentru a face viața mai ușoară pentru sarc ... [+]

CMA sau "darija" este dialectul cel mai răspândit în Maroc.

În timp ce majoritatea cuvintelor CMA își găsesc rădăcina în MSA, o parte a lexicalului este împrumutată din spaniolă, franceză și berberă.

În funcție de interesul studenților, CMA poate fi predat folosind scriptul araba sau latina, deși primul este foarte recomandat pentru a face viața mai ușoară pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi citirea semnelor și deplasarea.

La fel ca programul MSA, acest program cuprinde trei niveluri de studii.

*** Ne-am adaptat materialele pentru a servi aspectele funcționale ale dialectului în interacțiunile zilnice cu marocanii, mai degrabă decât aspectele structurale ale acestuia./>... [-]

Maroc Tetouan
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Dar Loughat cross-cultural language center

Programul nostru MSA este adaptat pentru a răspunde nevoilor tuturor studenților interesați în învățarea sau îmbunătățirea standardului arabic. Îi oferă cunoștințele și i ... [+]

De asemenea, cunoscut sub numele de "al-fus'haa", MSA este limbajul folosit în întreaga lume arabă pentru funcții specializate, adică instrucțiuni, medii electronice și tipărite și situații formale.

Deși nu este utilizat pentru comunicarea interpersonală în niciuna dintre țările vorbitoare arabe, învățarea MSA înainte ca oricare dintre cele mai multe dialecte regionale și locale vorbite, care variază considerabil de la o zonă la alta, să ofere elevilor două avantaje.

În primul rând, o bază bună în MSA facilitează achiziționarea oricărui dialect pe care un cursant ar dori să-l învețe mai târziu. În al doilea rând, spre deosebire de dialectele locale, MSA a înțeles ușor oriunde în lumea arabă.... [-]

Maroc Tetouan
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 52 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză