SuperSkilz

Introducere

Citește Descrierea Oficială

SuperSkilz: Cine suntem?

SuperSkilz este un furnizor de formare de competențe on-line. Domeniile noastre de certificare cuprinde: CompTIA, Microsoft, Cisco, Citrix, CE-Consiliului, EMC2, VMware, Adobe, SAP, și PMI. Cursuri de certificare duce la locuri de muncă în IT de securitate, IT Investigații Forensic, analiza de securitate, de dezvoltare baze de date, administrarea bazelor de date, Inginerie de rețea, Graphic Design, de penetrare de testare, Centrul de date Management, Management de proiect, Administrare tehnica, Sisteme de Administrație, specializări Microsoft Office, IT Management și altele.

Misiunea noastra este destul de simplu ... pentru a schimba viața oamenilor obișnuiți, ajutându-le pentru a obține abilități extraordinare care să le permită.

Suntem un pic diferit de alți furnizori de formare profesională. Noi nu vedem competențe în mod convențional, ci mai degrabă ca superputeri care poate schimba viața pentru care nu numai cei care le-au, dar pentru cei din jurul lor.

În ochii noștri, un mama care a ales pentru a îmbunătăți abilitățile ei de a obține un loc de muncă mai bun și să dea copiii ei o mai bună calitate a vieții este un super-erou. E, de asemenea, un super-erou pentru copii ei, familia și prietenii.

La SuperSkilz oferim oameni obișnuiți cu mijloacele de a deveni super-.

Deci, ce mai aștepți? Ia niște SuperSkilz ... îți schimbă viața ... deveni un super-erou!

Locații

Marea Britanie online

Address
SuperSkilz
133 Houndsditch

EC3A 7BX Marea Britanie online, Regatul Unit

Programe

Această școală oferă și: