Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit Principal

Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în City și Islington College.

Suntem din Londra Colegiul de conducere, și singura Colegiul de la Londra judecat restante pe fiecare măsură de Ofsted.

Suntem prima alegere în continuare educație colegiu pentru mii de tineri din întreaga Londra oameni care atinge rezultate academice excelente. 1,400 de studenții noștri progresat în învățământul superior de anul trecut.

Este misiunea noastra de a livra experiențe de învățare excepționale pentru studenții noștri și pentru a le ajuta să atingă ambițiile lor. Multe dintre realizările făcute de studenții noștri sunt incredibile și ieșit din comun. De la o gamă largă de puncte de plecare, studenții arată că, odată cu atitudinea corectă și abordare, și cu sprijinul din partea personalului de creație și de specialitate, lucrurile excepționale se poate întâmpla. Ambițiile îndrăznețe poate fi atins.

Primim multe premii externe, dar suntem cel mai mandru de recunoaștere de la studenții noștri. 95% ne spun că se simt respectați și în siguranță aici, că învățătura este bun, iar ei ar recomanda Colegiului unui prieten.

La City și Islington noi îți oferim

Locuri moderne și interesante de a învăța Profesori calificați și cu înaltă calificare, cu experiență în industria, care sunt pasionati si genial în ceea ce fac Sprijin individual pentru a vă asigura că sunt de succes Oportunități de îmbogățire, experiență de muncă și mentorat pentru a vă ajuta să câștige viață și angajare competențe-cheie

Studenții învață într-una din cele cinci centrele noastre, fiecare dintre care este o comunitate discret de studenți și a personalului s-au axat pe cursuri și calificări în cadrul unui anumit specializare, care vin împreună pentru a forma un singur colegiu, care este diversă și incitante. Pe fiecare centru lucram cu peste 200 de angajatori pentru a vă oferi cu linii clare de vedere pentru a lucra.

Fie că sunteți luați un traseu academic sau profesional pentru studiu și mai mult, sunt convins că vom avea un curs care să răspundă nevoilor dumneavoastră. Sper foarte mult că veți alege să ni se alăture și să devină parte din următorul capitol din povestea noastră de succes.

Principal Sir Frank McLoughlin KBE

Misiunea noastră

Este ceea ce facem bine in fiecare zi - EDUCAȚIE ȘI FORMARE EXCEPȚIONAL pentru fiecare elev.

Viziunea noastra

Este ceea ce viitorul pare - a se LONDRA lider College.

Luate împreună, misiunea și viziunea noastră stimula și se leagă cei care lucrează în cadrul Colegiului - personal, studenți, și partenerii. Ele nu sunt declaratii bland care stau încadrate pe un perete, în mare parte ignorate: ei sunt catalizatori de acțiune.

Ce înseamnă misiunea noastră?

Pentru a oferi educație și formare profesională excepțională pentru fiecare elev este misiunea noastră. Fiind excepțională este în curs de neobișnuit de bun la ceea ce facem, dar fiind excepțională o parte din timp, pentru unii elevi, este insuficient. Coerența este cheia.

La City și Islington Training College excepțională și educație:

Este axat pe crearea riguros cele mai bune rezultate pentru studenți Permite și încurajează toți elevii să pus ochii lor mari și atinge ambițiile Merge dincolo de calificări; oferind studenților abilitățile și calitățile de care au nevoie pentru a avea succes pe termen lung într-o economie globală Are o linie clară de vedere la locul de muncă Este extrem de relevant, inovatoare și-concentrat viitor Este modelată de nevoile de studenți și angajatori

Este livrat de către personalul care sunt pasionati, cunostinte si comise.

Ce am valoare?

Valorile noastre sunt ideile și principiile cheie pe care oamenii din organizația noastră și partenerii noștri cred sunt importante; ele definesc modul în care lucrăm.

EXCELLENCE

Studenții și personalul sunt dedicate mare de învățare; învățare, care este în mod constant de înaltă calitate, relevante și sa concentrat pe rezultate.

AMBITION

Ambition este parte din ADN-ul nostru ca organizație - suntem mereu in cautarea unor modalitati de a creste si de a dezvolta ceea ce facem în beneficiul studenților noștri Toți elevii noștri sunt susținute pentru a dezvolta și realiza ambițiile lor. Personalul nostru au aspiratii inalte pentru fiecare elev și pentru ei înșiși. Ei sunt încurajați să fie îndrăzneț și creativ în munca lor.

COLABORARE

Elevii și munca personalului împreună pentru a ajuta fiecare student atinge succesul Lucrăm îndeaproape cu angajatorii și alți parteneri; desen la expertiză externă pentru a ne ajuta să asigure rezultate mai bune pentru elevi

OPORTUNITATE

Toată lumea este dat cele mai bune oportunități posibile pentru a învăța și a fi de succes Fiecare elev și fiecare membru al personalului este tratată ca un individ și cu respect.

Istoria noastră

Începând cu anul 1993 peste un sfert de milion de tineri și adulți au studiat în educație în continuare la City College și Islington. Ei au venit cu tot felul de experiențe și ambiții și au reprezentat tot felul de Londra fundal. Ei au studiat la mai multe niveluri - de la începători în limba engleză ca a doua limbă de grade Foundation - și luptat cu o gamă largă de subiecte și abilități. Timpul au petrecut la Colegiul variază de la unu la patru ani, iar unele au finalizat mai multe programe de studiu.

Statistica titlu în ceea ce privește progresul elevilor este aceasta: în 1993, cu mult sub 50% din elevi obținut un succes în cursurile lor. Până în 2014 rata de succes a fost de 85%.

Povești puternice de succes, plus statisticile de performanță, rapoarte de inspecție și premii captura cea mai mare imagine a istoriei noastre.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

City and Islington College

Acest Fundația Inginerie an este primul an al unui patru ani curs BEng cursuri sau un curs cinci ani Meng, cursuri, livrate de City University, Londra. ... [+]

Fundatia Anul în Inginerie

Leve curs: l3

Centre: Științe Aplicate

Student Tip: Adulți (19+) superior EducationInternational Acest Engineering Foundation an este primul an al unui patru ani curs BEng cursuri sau cinci ani curs Meng, cursuri, livrate de City University, Londra. Acesta vă permite să studieze la nivel de studii, chiar dacă nu aveți cerințele standard de intrare universitate sau se întorc la educație să se spele în sus cunoștințe și de studiu abilitățile tehnice. Acesta vă permite pentru a trece la o gamă de grade Inginerie (de la City University, Londra), și vă oferă acces la state-of-the-art laboratoare și sprijinul aproape profesorilor.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

An pregătitor

City and Islington College

Colegiul se mândrește cu un record remarcabil de realizare pentru A elevii de nivel. În 2013, rata globală de trecere a fost de un impresionant de 98% din 1622 intrări - ... [+]

Programul un nivel este studiat la nivelul 3, pe o perioadă de doi ani. Tu va studia într-un mod tradițional în care notele finale se vor baza pe la sfârșitul examenelor an.

Calificarea este împărțit într-un nivel AS (anul 1) și un nivel A2 (anul 2), care fiecare alcătuiesc 50% din nota generală. Cei mai mulți studenți să ia 4 subiecți din primul an și 3 în al doilea an. Avem 34 de subiecți disponibile la un nivel (din care 22 au o rată de promovare de 100%):

biologie Studii de afaceri chimie Compurate Studii critice și contextuale Dans Drama & Teatru Studii economie electronică Limba engleză și literatură Literatură Engleză Studii de film Fine Art franceză Matematică în continuare geografie Germană Guvern & Politică OCR Graphics istorie Italiană matematică Studii Media muzică Tehnologie muzică FILOSOFIE FOTOGRAFIE Fizică psihologie studii religioase sociologie spaniol Textile Turc ... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

City and Islington College

Acest full-time curs de limba engleza este acreditat British Council și concepute pentru studenții de peste 16 de ani care doresc să își îmbunătățească abilitățile de lim ... [+]

engleză academic

Nivel: B2 - C1

Durata: 1, 2, sau 3 termeni oraș și Islington Colegiul este un guvern finantat colegiu Educație Alte sediul în cosmopolit Islington, chiar în inima Londrei.

Cu reputația noastră superbă, centrul Londrei locație și facilități minunate, există toate motivele de a studia limba engleză cu noi. Toate cursurile noastre de limba engleza sunt acreditate de Consiliul Britanic si oferim o gama de niveluri de curs, începe datele și lungimi de curs, ceea ce înseamnă că va fi capabil să găsească cursul perfectă cu noi!

Despre Colegiului

Colegiul are cinci Centre moderne care au fost create și renovate printr-un program de construcție 64000000 de lire sterline - cea mai mare din istoria de Marea Britanie Educație Alte. Facilitatile noastre combina tehnologia de ultimă oră, facilități de clasă inovatoare, biblioteci bine aprovizionat și cafenele relaxare, făcând Colegiul un loc fantastic pentru a studia. În plus, puteți beneficia de propria noastră păr și salon de frumusețe și să devină parte a unei Uniuni student activ si vibrant.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 3 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City and Islington College

Dacă sunteți în căutarea pentru un curs de design grafic din Londra, acest HND dezvoltă cunoștințe și abilități practice pentru o carieră în industriile creative. ... [+]

HND Design grafic

Centre: Afaceri, Arte și Tehnologie

Student Tip: Adulți (19+) EducationInternational mai mare dacă sunteți în căutarea pentru un curs de design grafic din Londra, acest HND dezvoltă cunoștințele și abilitățile practice pentru o carieră în industriile creative.

Veți:

Dezvolta cererea practic și tehnic angajatorii competențe Aflați cele mai recente tehnici de la practicieni calificați, cu lectori care lucrează în industriile creative Bucurați-vă de o serie de oportunități, care rezultă din legături puternice cu industria, inclusiv crearea de rețele Ce veti invata

Oferind o abordare hands-on de învățare, această calificare este foarte apreciat de către angajatori, crescând avantajul competitiv. De asemenea, contează față de calitatea de membru al organismelor profesionale și organizații patronale.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

City and Islington College

Acest curs este pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul artelor spectacolului, ca dansator profesionist sau coregraf. Acesta oferă, de asemenea, o cale în ... [+]

Diploma BTEC extinsă la Performing Arts (Dance)

Nivelul cursului: 3

Centre: Afaceri, Arte și Tehnologie

Student Tip: InternationalSchool abandon Acest curs este pentru cei care doresc să urmeze o carieră în domeniul artelor spectacolului, ca dansator profesionist sau coregraf. Acesta oferă, de asemenea, o cale în teatru muzical, teatru, teatru fizic și industriile creative.

Ce veti invata

Tu va studia diferite aspecte ale dans, inclusiv dans contemporan, balet, jazz, coregrafie, teatru fizic, mișcare, artele spectacolului în context, și de afaceri artelor spectacolului.

Cursul acoperă, de asemenea, istoria dansului și a industriei artelor spectacolului. Spectacol de dans este o parte importantă a cursului, cu posibilitatea de a efectua în teatru College și la o serie de locuri de externe.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City and Islington College

Esti interesat de o carieră interesantă în Inginerie? Vrei să mergi în design de produs, industria aerospațială, de fabricație, electronica, electrotehnica, sau industria ... [+]

Inginerie - Nivelul BTEC 3 Diploma extinsă

Nivelul cursului: 3

Student Tip: InternationalSchool abandonului Esti interesat de o carieră interesantă în Inginerie? Vrei să mergi în design de produs, industria aerospațială, de fabricație, electronica, electrotehnica, sau industria de automobile ca un lider de proiect sau de designer? Nu vrei să mergi pe la nivel de studiu universitar sau intra ocuparea forței de muncă la nivel de tehnician?

Acest curs va va oferi experienta si calificarile recunoscute să continue unul dintre aceste rute de carieră.

Ce veti invata

Tu va studia o combinație de teorie, teoria aplicate și subiecte practice într-o gamă largă de subiecte.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City and Islington College

Acest curs de design vestimentar este ideal dacă doriți să dezvolte o carieră în modă și textile, fie progresează direct în ocuparea forței de muncă, pe ultimul an a grad ... [+]

FDA moda cu Textile

Centre: Afaceri, Arte și Tehnologie

Student Tip: Adulți (19+) Învățământul Superior Acest curs de design vestimentar este ideal dacă doriți să dezvolte o carieră în modă și textile, fie progresează direct în ocuparea forței de muncă, pe ultimul an a gradului de onoare în Design de textile de la London Metropolitan University sau pe un Onoruri diplomă la o altă universitate.

Londra este, fără îndoială, una dintre cele mai bune locuri din lume pentru a studia moda. Acest curs modă și textile în Londra vă echipează cu abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru o carieră în această industrie fast-paced, inclusiv formulare, producția și comercializarea de propriile idei.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City and Islington College

Acest curs vă pregătește pentru o serie de cariere in domenii tehnice și creative, cum ar fi aparat de fotografiat, de iluminat, de sunet, editare, modelare 3D, animatie, ... [+]

Creative Media Production (Mutarea Image) HND

Centre: Afaceri, Arte și Tehnologie

Student Tip: Adulți (19+) învățământ superior Vrei sa urmeze o cariera in miscare imagine? Vrei pentru a construi un portofoliu pentru a vă stabili în TV / film și industriile de difuzare web-based?

Acest curs vă pregătește pentru o serie de cariere in domenii tehnice și creative, cum ar fi aparat de fotografiat, de iluminat, de sunet, editare, modelare 3D, animatie, scenaristică, scriere creativă, generare de idei, și pre și post-producție.

Lucru pe exerciții bazate pe proiecte, cu legături directe către organizațiile creative, veti crea conținut în mișcare imagine și de a dezvolta o gamă de abilități practice, specifice industriei. Printr-un semestru de experiență de lucru în anul ta două, veți obține o perspectivă de neprețuit și experiența practică de lucru reale. Activitatea de colaborare anterioare au avut loc cu Muzeul de Știință, BBC Panorama și Barbican Cinema.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
City and Islington College

Acest curs de investigare la locul crimei unic (CSI) vă pregătește pentru o serie de cariere în aplicare a legii, sistemul de justiție penală și profesii pe baza de labor ... [+]

FDSC Crime Scene Investigation și Legală

Centre: Științe Aplicate

Student Tip: Adulți (19+) Învățământul Superior Acest crimă unic curs de investigare scena (CSI) vă pregătește pentru o serie de cariere în aplicare a legii, sistemul de justiție penală și profesiile pe baza de laborator, inclusiv ca o scena de Crime Officer (SOCO) sau o Poliție ofițer.

Furnizarea de formare în metodele cele mai up-to-data de de locul crimei teorie și practică medico-legale, acest curs oferă cererea angajatorilor competențe.

Acesta include sesiuni practice de laborator, precum și posibilitatea de a participa la exerciții pe teren, scenarii joc de rol cu ​​personalul poliției și proiecte medico-legale, inclusiv obținerea probelor criminalistice și prezentarea într-o instanță de drept.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză