Wiltshire College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Wiltshire Colegiul este una dintre cele mai mari publicului finanțat colegii suplimentare și de învățământ superior din Marea Britanie. În fiecare an, mii de studenți ni se alăture pentru a continua educația lor și atingerea scopurilor lor.

Colegiul a fost format în ultimii ani, prin fuziunea Chippenham, Lackham, Trowbridge și Salisbury ColegiiCu toate acestea istoria campusuri individuale colegiu pot fi urmărite înapoi în ceea ce privește începutul anilor 1900.

Colegiul este repartizat în 4 campusuri principale și 5 centre mai mici întreaga județ din Wiltshire în inima Sud Anglia. Cele mai multe dintre studenții noștri internaționali se bazează la Salisbury Campus, La doar 7 kilometri de unul dintre cele mai vizitate atracții turistice din Marea Britanie, Stonehenge.

Va oferim o gama larga de cursuri pentru studenții internaționali, asigurarea unui mediu sigur și primitor, care va asigura vă învăța și de a dezvolta tău Limba engleză, / sau aptitudini academice și profesionale.

Suntem o Sponsor Regatul Unit Visa și imigrare (UKVI) Foarte de încredere pentru TIER 4 Student Visa și poate emite, de asemenea, elev documentare viză de vizitator. Colegiul are, de asemenea, o cameră discretă multi-credință pentru toți elevii de a utiliza.

Cu peste 3300 de studenți full-time, 6000 de studenți part-time și 800 de elevi de nivel universitar Wiltshire Colegiu este un loc interesant pentru a studia.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea An Fundațional » Vedea Diplome » Vezi cursuri » Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

An Fundațional

An de fundație Wiltshire

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mai mult

Wiltshire International Foundation Anul (ify) este un program de pre-universitar un an inclusiv un grad semnificativ de predare a limbii engleze. Programul este conceput pentru a oferi studenților cu o cale de intrare la programele universitare Marea Britanie și există acorduri de progresie cu peste 30 de universități din Marea Britanie ... [+]

Fundația Wiltshire Anul

Wiltshire International Foundation Anul (ify) este un program de pre-universitar un an inclusiv un grad semnificativ de predare a limbii engleze. Programul este conceput pentru a oferi studenților cu o cale de intrare la programele universitare Marea Britanie și există acorduri de progresie cu peste 30 de universități din Marea Britanie.

Ify are ca scop îmbunătățirea studenților generale și academic capacitatea de limba engleză, abilități de studiu și de înțelegere culturală și le introducă la studii în limba engleză, în domeniul de calcul și / sau de afaceri la un nivel adecvat.

Structura cursului

Pentru a completa candidații programului trebuie să studieze și să treacă opt module. Programul este format din următoarele șase module de bază:... [-]


Fundație de artă și design

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mai mult

Arta și Fundația de design a fost difuzate de peste 50 de ani și este recunoscută de cele mai bune institute Artă și Design din Marea Britanie cu elevii progresează pe unele dintre acestea în fiecare an. Studenții sunt prevăzute cu stații de lucru permanente într-un scop construit studio bine luminat, cu acces la ateliere de lucru excelente specializate pentru muncă 3D, ceramica, Grafică, fotografie și lucrul cu calculatorul ... [+]

Fundația de Artă și Design

Arta și Fundația de design a fost difuzate de peste 50 de ani și este recunoscută de cele mai bune institute Artă și Design din Marea Britanie cu elevii progresează pe unele dintre acestea în fiecare an.

Studenții sunt prevăzute cu stații de lucru permanente într-un scop construit studio bine luminat, cu acces la ateliere de lucru excelente specializate pentru muncă 3D, ceramica, Grafică, fotografie și lucrul cu calculatorul.

Tutoriale regulate sunt o parte importantă a programului a permite tutorilor sa lucreze cu elevii să se concentreze pe cursuri lor și de a ajuta la identificarea punctele forte si progresia viitoare.

... [-]

University of Bath internațional an de fundație

Campus Cu normă întreagă 1 an August 2019 Regatul Unit Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mai mult

Fundația Internațională Anul este un curs de un ani bazată pe Wiltshire Colegiul Salisbury care pregătește studenții pentru intrarea într-o formă Universitatea lor ales de gradul Bath. Atâta timp cât elevii atinge notele necesare vor fi garantate intrarea automată în anul 1 la unul dintre cele mai mari universități rang din Marea Britanie ... [+]

Universitatea din Bath International Foundation Year

Fundația Internațională Anul este un curs de un ani bazată pe Wiltshire Colegiul Salisbury care pregătește studenții pentru intrarea într-o formă Universitatea lor ales de gradul Bath. Atâta timp cât elevii atinge notele necesare vor fi garantate intrarea automată în anul 1 la unul dintre cele mai mari universități rang din Marea Britanie.

Fundația Internațională Anul a fost dezvoltat special pentru studenții internaționali, pentru că este important să aibă posibilitatea de a învăța cum să studieze în Marea Britanie și de a dezvolta abilitățile adecvate de studiu gata pentru progresie la Universitatea din Bath. ... [-]


Cursuri

Generală engleză pentru studenții internaționali (elementar la intermediar superior)

Campus Cu normă întreagă 10 - 30 săptămâni August 2019 Regatul Unit Salisbury Chippenham Trowbridge + 2 mai mult

Acest curs este pentru studenții internaționali care doresc să își îmbunătățească abilitățile de limba engleză într-un mediu de susținere și de limbă engleză în Marea Britanie. Oferim cursuri de la elementare (echivalente cu A2 sau IELTS banda 3,0), Intermediarul (echivalent cu benzi B1 sau IELTS 3.5 - 4.5) și Intermediarul superior (echivalent cu 5.0-6.0 B2 sau banda IELTS) niveluri ... [+]

General engleză pentru studenții internaționali (elementar la Intermediarul de Sus)

Acest curs este pentru studenții internaționali care doresc să își îmbunătățească abilitățile de limba engleză într-un mediu de susținere și de limbă engleză în Marea Britanie. Oferim cursuri de la elementare (echivalente cu A2 sau IELTS banda 3,0), Intermediarul (echivalent cu benzi B1 sau IELTS 3.5 - 4.5) și Intermediarul superior (echivalent cu 5.0-6.0 B2 sau banda IELTS) niveluri.

Elevii vor întreprinde o evaluare inițială pentru a determina nivelul lor actual de limba engleză, și va studia apoi în clasă care se potrivește nivelul lor actual de limba engleză.

... [-]

Diploma

Afaceri HND

Campus Cu normă întreagă 2 anii August 2019 Regatul Unit Chippenham Salisbury Trowbridge + 2 mai mult

Diploma Superior Național în Afaceri (Programul International) este ideal pentru studenții care doresc o calificare de învățământ superior și de formare în lumea de afaceri și comerț internațional. HND de afaceri este o calificare de nivel 5, ceea ce înseamnă că este la același nivel ca și grade de fundație și alte diplomelor de învățământ superior acordate de universitățile ... [+]

HND de afaceri

Diploma Superior Național în Afaceri (Programul International) este ideal pentru studenții care doresc o calificare de învățământ superior și de formare în lumea de afaceri și comerț internațional. HND de afaceri este o calificare de nivel 5, ceea ce înseamnă că este la același nivel ca și grade de fundație și alte diplomelor de învățământ superior acordate de universitățile.

O caracteristică esențială a acestui HND este că oferă o educație de afaceri de specialitate pe o perioadă de doi ani legate de cerințele organism profesional (de exemplu, Chartered Management Institute) și asigură o pregătire temeinică în conceptele cheie și abilități practice necesare pentru a progresa în muncă sau a continuat studiile universitare de licență.... [-]


Videoclipuri

Accommodation at Wiltshire College

Wiltshire College University Level Courses