Wigan & Leigh College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Wigan & Leigh are o istorie îndelungată în furnizarea de educație și formare de calitate. Acest lucru a fost realizat prin predare excepțională, sprijin și îndrumare pe o gamă largă de cursuri academice, profesionale, tehnice și de ucenicie. În fiecare an ne străduim să oferim programe la o gamă largă de niveluri pentru a se potrivi tuturor abilităților.

Colegiul a dezvoltat o gamă largă de calificări de la cursuri de bază la cursuri profesionale și postuniversitare. Studenții de educație suplimentară pot alege programul de onoare profesională de nivel A sau calificări profesionale care pot duce la ucenicie universitară sau de diplomă. Există, de asemenea, un portofoliu extins de învățământ superior de diplome de fundație, diplome de completare, cetățeni superiori și certificate pentru a beneficia studenții adulți de toate vârstele, atât cu normă întreagă, cât și cu jumătate de normă.

Locații

Wigan

Address
Parson's Walk
WN1 1RS Wigan, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: