Waltham International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziune

Îmbunătățirea și dezvoltarea vieții oamenilor în întreaga comunitate și din diverse culturi prin furnizarea de educație și formare profesională accesibilă și accesibilă într-un mediu incluziv.

Misiune

Pentru a fi recunoscut ca furnizor de educație de înaltă calitate, cu o rată de succes excelentă comparativ cu criteriile naționale de referință și alte instituții similare, și să depună eforturi pentru a:

  • Dezvoltarea educației mixte pentru învățământul superior și superior
  • Extindeți gama de servicii de învățământ superior
  • Îmbunătățirea continuă a proceselor de asigurare a calității și menținerea standardelor academice în conformitate cu cadrele organismelor de inspecție și evaluare și așteptările organizației de acordare a premiilor
  • Explorați în mod activ și dezvoltați strategii și resurse electronice și interactive de predare, învățare și evaluare, care promovează alfabetizarea digitală și îmbunătățiți sau îmbunătățiți experiența studenților;
  • Pentru a deveni un prim furnizor pentru Agenția de Finanțare a Competențelor (SFA) pentru a oferi o ofertă avansată de împrumuturi pentru studenți.

De ce WIC

Înființată în 2010, Waltham International College este un furnizor alternativ de programe de învățământ superior și de învățământ superior cu sediul în Barking, Londra de Est. În aprilie 2015, WIC și-a schimbat sediul și sa mutat de la Birmingham la Barking, Essex. WIC se află acum la Etajul 7, Crown House, Linton Road, Barking Essex IG11 8HG

Colegiul oferă o gamă largă de programe de la nivelul de intrare la nivelul 7 în Managementul Afacerilor, Sănătate și Asistență Socială, Îngrijirea Copiilor și Frumusețe. Colegiul oferă, de asemenea, programe finanțate integral (acoperite de bugetul pentru educația adulților) și programe de ucenicie. Integrăm talentele elevilor noștri cu viziunile și aspirațiile lor personale, pentru a le sprijini în a deveni autori ai succesului lor.

Colegiul se angajează să furnizeze servicii educaționale de înaltă calitate tuturor elevilor săi, indiferent de context, folosind metode inovatoare de predare și învățare pentru a le dota cu abilitățile de realizat într-o economie globală modernă.

Locația noastră

Waltham International College se află în inima orașului Barking. Barking este un oraș suburban din Anglia și face parte din London Borough of London Barking și Dagenham. Este situat la 14,2 km est de Charing Cross și este unul dintre cele 35 de centre importante identificate în Planul de la Londra. A fost o așezare istorică de pescuit și agrare în județul Essex și a format o parohie veche. Istoria sa economică se caracterizează printr-o trecere la grădinăritul de piață și dezvoltarea industrială la sud, adiacent râului Tamisa. Ca parte a creșterii suburbane a Londrei în secolul XX, Barking sa extins și a crescut semnificativ în populație, în primul rând datorită dezvoltării statutului Consiliului Județean din Londra la Becontree în anii 1920, devenind un cartier municipal în 1931 și o parte din Greater London în 1965.

Waltham International College este situat în casa Crown House, la etajul 7, și poate fi accesat prin rețeaua de metrou, supraterană, C2C și o gamă largă de autobuze. Colegiul se află la o plimbare de 1 minut de stația de metrou, de supraterană și de autobuz din Barking. Stația Barking se află pe District, Hammersmith și pe linia C2C, există servicii frecvente și rapide din centrul Londrei și din zonele din estul Barking.

Colegiul este bine legat de cartierele din jur din Londra prin numeroasele rute de autobuz care trec prin Ilford. Stațiile de autobuz se află aproape de colegiu. În special, există servicii utile de 287.366, EL1, 169 și 238.

Locații

Barking

Address
Barking, Anglia, Regatul Unit