Walsall College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce studia la Walsall College?

La Walsall College, veți primi o oportunitate de uimitor și de neegalat de a experimenta viață și de învățare în Marea Britanie, la unul dintre cele mai mari colegii West Midlands Guvernului finanțate. Campus noastra este stat de artă, jertfa: 4 punți de învățare de specialitate în plus față de un Centru de Resurse de învățare; o sală de gimnastică; păr și salon de frumusețe; un restaurant și 3 cafenele studențești; și Wi-Fi gratuit în întreaga campusul nostru. Cu experiență, profesorii noștri calificați sunt toate vorbitori nativi, cu o primă diplomă și sunt dedicate pentru a oferi excelență pentru toți elevii. În plus, avem o echipă International dedicat, care sunt acolo pentru a oferi sprijin și ajutor cu tot ce este necesar, inclusiv aranjamentele de călătorie, vize (suntem agenție UK Border Sponsori foarte de încredere), înregistrarea cu un medic, înregistrare poliție și deschiderea unui cont bancar ! Suntem o câștigătoare colegiu premiu!

Câștigător AoC Beacon Premiul pentru eficiența prin utilizarea eficientă a tehnologiei în educație și competențe în plus, deci nu este o surpriză faptul că avem acces gratuit la Wi-Fi în întreaga campusul nostru Matrix Premii de excelență și Black Country Quality Award în Cariere Educație, Informare, Consiliere și Orientare (Gold Standard) LSI Leading Awards vocale Elevul 2 recomandari. Ne asculta ceea ce vrei elevii noștri și satisface nevoile lor.

Despre Walsall

Walsall este un oraș plin de viață și diversitate culturală situat aproape de al doilea cel mai mare oras al Angliei, Birmingham Travel este ușor și Walsall este doar o călătorie cu trenul 15 minute la Birmingham, care este al doilea oraș din Marea Britanie In Birmingham, veți descoperi Centrul Ring Bull Shopping, care este una dintre cele mai mari centre comerciale din Marea Britanie și are o gamă foarte mare de magazine, buticuri și restaurante Locația sa centrală se asigură că se deplasează în jurul Midlands este ușor, cu orașe istorice, cum ar fi Stratford-upon-Avon si Warwick mai puțin de o oră distanță Suntem, de asemenea, doar aproximativ o oră distanță de la Londra și 1 oră de mers de la Manchester cu trenul Tu nu va fi niciodată scurt de lucruri de făcut, așa cum există o infinitate de oportunitati pentru sport, divertisment și călătorie

Ceea ce elevii au spus despre noi

"Sprijinul am primit de la echipa International a fost excelent, ele sunt foarte prietenos și ma ajutat foarte mult." "Profesorii sunt foarte pacient și de a ajuta elevii foarte mult." "Sunt foarte bucuros ca am studiat la Colegiul ea ma ajutat să mă obișnuiesc cu modul în limba engleză a vieții înainte de a începe de învățământ." "Walsall College oferă un curs de variat, creativ și util engleză pentru elevi."

Programul Rezidential IELTS

În cazul în care ar dori să vină în Marea Britanie și de a studia un scurt program de limba engleză, atunci avem cursul pentru tine și școala ta sau colegiu. Vom rula în prezent o serie de programe de limba engleza de la 8 săptămâni programe IELTS de a pre-sesiuni de pregătire engleză pentru studiu de la Universitatea parcursul anului. Va oferim pachete de bespoke rezidențiale pentru grupuri de elevi de la școli și licee prin lume. Programele noastre de limba engleza poate fi personalizat din 4 până la 8 săptămâni în funcție de nevoie de dumneavoastră. Putem aranja, de asemenea, un examen IELTS de la terminarea cursului dumneavoastră.

Ne va ajuta cu:

asistarea cu litere de scriere necesare pentru vize de grup, Organizare de servicii de preluare aeroport grup, găsirea familiile gazdă, cu mese incluse amenajarea unui itinerar socială organizarea de treceri de autobuz sau orice alt suport care aveți nevoie

Un grup de 36 de studenți din Thailanda au vizitat recent Walsall College timp de 8 săptămâni studiază un program de limba engleză. Am gasit cazare pentru fiecare dintre elevii și profesorii cu DBS verificate de familii locale, care au găsit experienta de a trai cu familiile gazdă o parte valoroasă a înțelegerii lor cultural de cultura din Marea Britanie. Toți elevii vor fi luați un examen IELTS (Sistemul de testare English Language International) engleză, la finalul cursului, așa cum au ales Cambridge ca centru de testare a acestora, la sfârșitul examenului a fost sărbătorită cu o excursie.

Dr Choksaurin Jitchoknimit, Manager de IELTS de pregătire a proiectelor de golf la Samufprakarn Adormirea Maicii Domnului School în Thailanda a comentat; "Cursul este foarte bun și pregătește pe studenți pentru teste IELT care vor avea nevoie pentru a merge într-o formă de învățământ. Un grup de studenți au venit aici anul trecut și am văzut rezultate bune, asa ca am decis sa aducem un alt grup de-a lungul acestui an. Campusul este foarte impresionant aici, cu facilități bune pentru studenți de a utiliza. Precum și studierea, elevii au trăit cu familiile gazdă frumoase și s-au dat o experiență reală a culturii britanice. "

Locații

Walsall

Address
Walsall College
Wisemore Campus, Littleton Street West

Walsall, Anglia, Regatul Unit