West London English School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

wles

West London English School Este o școală de limbă privată cu reputație pentru standarde excelente de predare și oferă un mediu pentru a vă face prieteni și a vă bucura de orașul vibrant din Londra.

Școala este situată în Ealing Broadway, în vecinătatea studiourilor istorice Ealing, care a fost responsabilă pentru numeroasele filme clasice din anii 1930 și care a fost implicată în emisiuni mai recente precum "Notting Hill", "Shaun of the Dead" și "I Give it Un an ".

Școala este aproape de multe magazine, cafenele și mai multe parcuri. Este la doar o scurtă plimbare de stația de metrou, de unde puteți ajunge la atracțiile din centrul Londrei în doar 30 de minute. Acesta este un loc relaxat și primitoare pentru studenți, dar încă destul de aproape de emoție Londra are de oferit.

Cursurile de limba engleză sunt acreditate de British Council și în prezent oferim engleză generală, pregătire pentru examen în limba engleză, pregătire pentru examene academice IELTS, conversație, engleză pentru profesioniști, cursuri de vară engleză pentru afaceri și engleză, precum și lecții de engleză privată și program pentru tineri.

Feedback-ul studenților confirmă faptul că elevii obțin satisfacție reală și bucurie din studiile lor cu WLES și câștigă din experiența educațională, culturală și socială. Echipa noastră de predare dedicată va face tot posibilul pentru a vă ajuta să vă realizați ambițiile.

WLES Oferă un mediu cald și prietenos pentru studiile dvs. Personalul nostru entuziast și dedicat sprijină în mod activ elevii în timpul petrecut în școală, oferind asistență pentru nevoile practice, inclusiv probleme de viață, finanțare, sănătate, sociale și personale.

wles

De ce să ne alegeți?

Cu clase limitate la maxim 12 elevi, suntem capabili să oferim un serviciu personal și să oferim o mare valoare unde profesorii pot oferi studenților atenția necesară pentru a-și atinge obiectivele.

Aici, la școală, avem unii dintre cei mai sprijiniți și mai cunoscători profesori de engleză din Marea Britanie, care sunt pe deplin calificați și au mulți ani de experiență didactică. Profesorii noștri se mândresc cu cursurile și vor adapta întotdeauna cursurile la nevoile și preferințele elevilor pentru a se asigura că pot învăța și îmbunătăți rapid.

Ceea ce stabilește Școala de Vară din Londra, în afară de alte școli din Londra, este personalul nostru; Toți membrii personalului nostru sunt prietenoși, utile și abordabili. Ei vă pot ajuta cu multe aspecte ale studiilor dvs., de la deschiderea unui cont bancar, de a găsi undeva unde să trăiască, de a alege cursul potrivit, de a aplica pentru o viză sau de alte probleme pe care elevii noștri le pot întâmpina în timpul studiilor la Londra.

La West London English School ne asigurăm că toți studenții noștri au o experiență extraordinară în timpul lor la Londra și îi vor permite pe studenții noștri să învețe, să se bucure și să-și atingă cele mai bune rezultate. Oferim studenților noștri exclusivitate și standarde înalte de predare, care oferă servicii excelente și valoare pentru bani, de aceea vă recomandăm să alegeți Școala Română de Vest din Londra.

wles

Viață de student

Pentru mulți dintre studenții noștri, călătoria lor la Londra pentru a studia la școala lingvistică reprezintă o schimbare majoră a stilului de viață. Este, prin urmare, foarte important ca școala de limbi străine să ofere asistență și îndrumare de specialitate cu privire la toate aspectele vieții studențești.

Chiar înainte ca studenții noștri de peste hotare să sosească în Marea Britanie, echipa noastră lucrează din greu în numele lor pentru a se asigura că totul merge bine la sosirea în Marea Britanie.

Echipa este foarte conștientă de faptul că succesul academic al studenților la școala de limbi străine va depinde adesea de confortul din împrejurimile lor și de capacitatea lor de a depăși problemele pe care le pot avea.

Forța și succesul Londrei provin din diversitatea și amestecul său unic de culturi. Orașul se schimbă în mod constant - păstrând un sentiment al tradiției, în timp ce îmbrățișează și noul.

Viața studenților la Londra nu este doar despre studiul dvs. - este vorba despre prietenii pe care îi faceți și despre timpul petrecut în explorarea unuia dintre cele mai fascinante orașe din lume.

Locații

Londra

Address
Shaftesbury House,
49 – 51 Uxbridge Road, Ealing

W5 5SA Londra, Anglia, Regatul Unit