Citește Descrierea Oficială

wles

West London English School Este o școală de limbă privată cu reputație pentru standarde excelente de predare și oferă un mediu pentru a vă face prieteni și a vă bucura de orașul vibrant din Londra.

Școala este situată în Ealing Broadway, în vecinătatea studiourilor istorice Ealing, care a fost responsabilă pentru numeroasele filme clasice din anii 1930 și care a fost implicată în emisiuni mai recente precum "Notting Hill", "Shaun of the Dead" și "I Give it Un an ".

Școala este aproape de multe magazine, cafenele și mai multe parcuri. Este la doar o scurtă plimbare de stația de metrou, de unde puteți ajunge la atracțiile din centrul Londrei în doar 30 de minute. Acesta este un loc relaxat și primitoare pentru studenți, dar încă destul de aproape de emoție Londra are de oferit.

Cursurile de limba engleză sunt acreditate de British Council și în prezent oferim engleză generală, pregătire pentru examen în limba engleză, pregătire pentru examene academice IELTS, conversație, engleză pentru profesioniști, cursuri de vară engleză pentru afaceri și engleză, precum și lecții de engleză privată și program pentru tineri.

Feedback-ul studenților confirmă faptul că elevii obțin satisfacție reală și bucurie din studiile lor cu WLES și câștigă din experiența educațională, culturală și socială. Echipa noastră de predare dedicată va face tot posibilul pentru a vă ajuta să vă realizați ambițiile.

WLES Oferă un mediu cald și prietenos pentru studiile dvs. Personalul nostru entuziast și dedicat sprijină în mod activ elevii în timpul petrecut în școală, oferind asistență pentru nevoile practice, inclusiv probleme de viață, finanțare, sănătate, sociale și personale.

wles

De ce să ne alegeți?

Cu clase limitate la maxim 12 elevi, suntem capabili să oferim un serviciu personal și să oferim o mare valoare unde profesorii pot oferi studenților atenția necesară pentru a-și atinge obiectivele.

Aici, la școală, avem unii dintre cei mai sprijiniți și mai cunoscători profesori de engleză din Marea Britanie, care sunt pe deplin calificați și au mulți ani de experiență didactică. Profesorii noștri se mândresc cu cursurile și vor adapta întotdeauna cursurile la nevoile și preferințele elevilor pentru a se asigura că pot învăța și îmbunătăți rapid.

Ceea ce stabilește Școala de Vară din Londra, în afară de alte școli din Londra, este personalul nostru; Toți membrii personalului nostru sunt prietenoși, utile și abordabili. Ei vă pot ajuta cu multe aspecte ale studiilor dvs., de la deschiderea unui cont bancar, de a găsi undeva unde să trăiască, de a alege cursul potrivit, de a aplica pentru o viză sau de alte probleme pe care elevii noștri le pot întâmpina în timpul studiilor la Londra.

La West London English School ne asigurăm că toți studenții noștri au o experiență extraordinară în timpul lor la Londra și îi vor permite pe studenții noștri să învețe, să se bucure și să-și atingă cele mai bune rezultate. Oferim studenților noștri exclusivitate și standarde înalte de predare, care oferă servicii excelente și valoare pentru bani, de aceea vă recomandăm să alegeți Școala Română de Vest din Londra.

wles

Viață de student

Pentru mulți dintre studenții noștri, călătoria lor la Londra pentru a studia la școala lingvistică reprezintă o schimbare majoră a stilului de viață. Este, prin urmare, foarte important ca școala de limbi străine să ofere asistență și îndrumare de specialitate cu privire la toate aspectele vieții studențești.

Chiar înainte ca studenții noștri de peste hotare să sosească în Marea Britanie, echipa noastră lucrează din greu în numele lor pentru a se asigura că totul merge bine la sosirea în Marea Britanie.

Echipa este foarte conștientă de faptul că succesul academic al studenților la școala de limbi străine va depinde adesea de confortul din împrejurimile lor și de capacitatea lor de a depăși problemele pe care le pot avea.

Forța și succesul Londrei provin din diversitatea și amestecul său unic de culturi. Orașul se schimbă în mod constant - păstrând un sentiment al tradiției, în timp ce îmbrățișează și noul.

Viața studenților la Londra nu este doar despre studiul dvs. - este vorba despre prietenii pe care îi faceți și despre timpul petrecut în explorarea unuia dintre cele mai fascinante orașe din lume.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

West London English School

Cursurile noastre de engleză generală sunt concepute pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți capacitatea de a utiliza și de a înțelege limba engleză. Aceste clase includ abi ... [+]

Nostru Engleză generală Clasele sunt concepute pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți capacitatea de a utiliza și de a înțelege limba engleză. Aceste clase includ abilități de vorbire, ascultare, citire și scriere; Și vă vor ajuta să vă dezvoltați gramatica și vocabularul.

Fiecare curs se bazează pe o carte de curs diferită, care schimbă fiecare termen, și include, de asemenea, un cititor clasificat, potrivit pentru nivelul dvs. Acestea acoperă o gamă largă de subiecte, printre care: sărbătorile, mâncarea și băutura, sportul, cultura, locurile de muncă, transportul și divertismentul. Oferim anumite materiale gratuit, în funcție de durata cursului.... [-]

Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
1 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
West London English School

Cursurile noastre de Business English sunt concepute pentru a vă ajuta să câștigați aptitudinile și încrederea de care aveți nevoie pentru a comunica mai eficient la locu ... [+]

Nostru Engleza de afaceri Clasele sunt concepute pentru a vă ajuta să câștigați abilitățile și încrederea de care aveți nevoie pentru a comunica mai eficient la locul de muncă.

Fiecare curs se bazează pe o carte de curs adecvată pentru nivelul dvs. Profesorii vor învăța, de asemenea, lecții în jurul nevoilor grupului și vor folosi materiale din surse autentice, cum ar fi jurnale, ziare, filme și podcasturi. Oferim anumite materiale gratuit, în funcție de durata cursului.

Cursurile noastre folosesc o metodologie comunicativă, ceea ce înseamnă că există o concentrare puternică asupra abilităților de vorbire și de ascultare. Acestea sunt concepute pentru a vă ajuta să vă exprimați mai mult în mod fluent și cu încredere atunci când comunicați cu clienții și colegii de la diferite niveluri și în diferite situații de lucru.... [-]

Regatul Unit Londra
August 2020
Engleză
La zi
4 - 12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
West London English School

Cursul nostru de pregătire IELTS vă va prezenta diferitele părți ale testului și vă va oferi tehnicile necesare pentru a vă atinge întregul potențial. Aceste tehnici incl ... [+]

Academic IELTS Este un test recunoscut la nivel internațional, care este folosit ca o cerință de intrare pentru studii la universitate din Marea Britanie. De asemenea, este adesea necesar pentru cererile de viză și pentru persoanele care intră în domenii specifice de studiu, cum ar fi medicina. Când faceți un test IELTS, rezultatul dvs. va fi sub formă de bandă marcată de la 1 la 9. Când te contactezi la o universitate, ei îți vor spune trupa pe care trebuie să o obții pentru a te înscrie la cursurile lor.

Aici este un ghid dur pentru trupele IELTS:

C2 / 9 / CPE (competență) C1 / 7-8 / CAE (avansat) B2 / 5.5 - 6.5 / FCE (primul) B1 / 4 - 5 / PET Despre curs ... [-]
Regatul Unit Londra
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
2 - 48 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

West London English School

Cursurile noastre de vară englezești sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile în limba engleză explorând tot ceea ce Londra are de oferit în această var ... [+]

Nostru Cursuri de vară engleză Sunt o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți abilitățile în limba engleză în timp ce explorați tot ceea ce Londra are de oferit în această vară. Avem două pachete disponibile pentru studenții care ar dori să descopere și să experimenteze Londra, capitala Regatului Unit și unul dintre cele mai mari orașe din lume.

Curs de vară în limba engleză (opțiunea A) General English Full-time - 4 săptămâni Cazare cu pat matrimonial si mic dejun single / double (single occupant) Program social cel puțin 4 evenimente 4 tururi United Kindom Aeroportul de la Heathrow sau Gatwick *

Preț: £ 1,545

Curs de vară pentru limba engleză (opțiunea B) General English Full-time - 4 săptămâni Cameră spațioasă de cazare separată (2 persoane) * Program social cel puțin 4 evenimente 4 tururi United Kindom Aeroportul ridică Heathrow sau Gatwick * ... [-]
Regatul Unit Londra
August 2020
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză