Valettes's Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Valette's Business School Manchester ( VBSM ) se concentrează pe tranziția carierei, tranziția organizațională și educația executivă. Valette's Business School Manchester va oferi programe de leadership și management în antreprenoriat și finanțe. Școala va viza manageri, directori, directori, membri ai consiliului și absolvenți din companii, organizații caritabile și organisme din sectorul public, inclusiv departamente guvernamentale naționale și locale, organizații de locuințe și poliție, școli și academii.

Le permitem oamenilor să-și îmbunătățească înțelegerea realizărilor personale și personale. Le oferim informații necesare asupra teoriei academice și informații practice despre modul în care aceasta poate fi aplicată pentru operațiuni de succes de afaceri. Pe scurt, Școala de Afaceri a lui Valette transformă viețile oamenilor inspirând lideri, organizații și companii să-și înțeleagă expertiza și experiența pentru a optimiza dezvoltarea și a-și realiza potențialul.

Locații

Manchester

Address
Manchester, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: