Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale. Facultatea de Științe Umaniste și Științe Sociale se bucură de o reputație excelentă pe un spectru larg de discipline.

Aspirăm să genereze idei noi, cunoștințe și abilități de a spori intelegerea noastra a lumii și să depună eforturi pentru a face o contribuție semnificativă la economia, societatea și cultura Scoției și dincolo. Cu una dintre școlile Scoția de avocatura de top, și, ca cel mai mare furnizor al țării la educație a profesorilor, avem, de asemenea experienta semnificativa in dezvoltarea practica profesională necesare pentru a dota societățile moderne, la toate nivelurile.

Activitățile noastre de cercetare și schimb de cunoștințe au un impact asupra politicii sociale, publice și de afaceri, în domeniul sănătății, și în practica educațională și juridică. Noi reflectăm asupra istoriile și literaturile care ne ajută să înțelegem lumea culturală; vom explora limbă din psihologic, terapeutic, pedagogice și perspective literare; si producem rezultate creative, care sunt ele însele o formă de cercetare care să conducă la schimbul de cunoștințe.

Multe dintre centrele noastre de cercetare si cursuri au o perspectivă internațională și școala noastră Graduate oferă un mediu primitor și de susținere pentru studenții internaționali să se integreze în Universitate și explora orașul și restul Scoției. Cursurile noastre postuniversitare inovatoare sunt concepute pentru a ajuta studenții noștri reuși într-o eră în ce mai tehnologice și să facă acest lucru cu conștiință socială.

Facultatea este organizată în următoarele Școlile:

Asistență Socială și Politicii Sociale educație Guvernul și Politici Publice Științe Umane lege Științe Psihologice și Sănătate

Studierea în cadrul Facultății de Științe Umaniste și Științe Sociale oferă o perspectivă asupra astăzi society- cum este în formă și reglementate, cum se comunică și cum a provocărilor cu care se confruntă pot fi rezolvate. Vei fi parte dintr-o comunitate de studenți din întreaga lume care exploreaza idei si solutii pentru o vârstă din ce în ce tehnologic și dezvoltarea competențelor necesare pentru a face față acestor provocări.

Alăturați-vă comunității noastre înfloritoare postuniversitare în inima Glasgow

£ 32M investiții în instalații de studiu din 2012 Facultatea program de cercetare la nivel Full-time, part-time, și opțiuni de învățământ la distanță Patruzeci și două de învățat programe de studii postuniversitare pe fiecare din cele șase școli

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma Postuniversitare

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Cursul PGDE este un curs de formare profesională. Cursul este reglementat de Consiliul general al învățământului pentru Scoția și guvernul scoțian. ... [+]

De ce acest curs?

Cererile sunt încă deschise pentru toate disciplinele, cu excepția Istorie, Studii Moderne și Biologie.

Cursul PGDE este un curs de formare profesională. Cursul este reglementat de Consiliul general al învățământului pentru Scoția și guvernul scoțian.

Califică absolvenți PGDE pentru a preda în învățământul secundar.

Cursul PGDE poate fi luat ca un (36 săptămână) program full-time un an, de asemenea, ca un program part-time doi ani.

Cursul vă oferă punctul de plecare teoretic și practic pentru cariera ta. Vei învăța abilitățile, atitudinile și competențele necesare pentru a comunica subiectul în clasă.

Acest curs recrutează absolvenți dintr-o serie de discipline de predare secundare și are Marea Britanie, UE și studenții internaționali. Este o calificare recunoscută în întreaga lume.... [-]

Regatul Unit Glasgow
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
38 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă de Absolvire

University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

Cariere Calificarea PGDE este necesară pentru angajarea ca profesor într-o școală primară scoțiană. ... [+]

Cariere

Calificarea PGDE este necesară pentru angajarea ca profesor într-o școală primară scoțiană.

[-]
Regatul Unit Glasgow
August 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză