Citește Descrierea Oficială

Petrece-ți vara devenind parte a unei universități de clasă mondială!

Când vă înscrieți la Școala Internațională de Vară 2019, vă rezervați locația pentru a deveni parte a unui centru recunoscut la nivel internațional pentru cercetare, întreprindere și învățare de nivel mondial. În patru săptămâni, între 15 iulie și 9 august 2019, veți întâlni mulți studenți și personal care fac Universitatea din Southampton una dintre primele 100 de universități la nivel global.

Amestecarea cu studenții și personalul din întreaga lume în sala de clasă, pe măsură ce profitați din plin de facilitățile noastre moderne de campus sau în timp ce vă relaxați în sala dvs. confortabilă de reședință, veți face prieteni și veți câștiga experiențe pentru a vă duce acasă, care sunt unice .

Veți explora Marea Britanie și cultura și patrimoniul ei - atât prin studiul incitant în sala de clasă și pe drum în numeroasele excursii și excursii.

Veți primi amintiri frumoase despre o experiență culturală înrădăcinată în tradiția de o sută de ani a uneia dintre cele mai importante universități din Marea Britanie.

"Mi-a plăcut atmosfera relaxantă, stilul de viață și poporul britanic", Jasmine - studentul școlii de vară106200_rsz_adobestock_1286147981.jpg

Informații locale

Southampton este cel mai mare oraș din județul ceremonial din Hampshire, pe coasta de sud a Angliei.

Suntem situați la 75 de mile de Londra; 19 mile de Portsmouth și 12 mile de Winchester. Suntem la doar câteva minute de Parcul Național New Forest, care este de 219 de mile pătrați de frumos parc și pădure. O mare parte a sud-vestului Hampshire este o țară frumoasă care se întinde în sud-estul Wiltshire și spre est de Dorset. De asemenea, suntem foarte aproape de Stonehenge, una dintre minunile lumii și cel mai cunoscut monument preistoric din Europa.

Southampton are o populație de aproximativ 220.000 de locuitori și este una dintre cele mai verde și plăcute zone metropolitane din Marea Britanie. Southampton are propriul aeroport și legături rapide către Londra și restul Regatului Unit. Fiind localizat pe coasta de sud, suntem casa Carnavalului din Marea Britanie si avem cele mai mari nave de croaziera din lume, vizitati-ne in mod regulat.

Southampton este, de asemenea, casa Southampton Football Club, care concurează în Premier League și The Ageas Bowl, casa Hampshire County Cricket Club.

Centrul comercial West Quay este situat în inima orașului Southampton, este o suprafață de 800 000 de metri pătrați de spațiu comercial care cuprinde 150 de magazine printre care John Lewis, Marks și Spencer, Apple și Hollister.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

University of Southampton International Summer School

Când vă alăturați la Școala Internațională de Vară 2019, veți studia până la șase subiecte interesante în cele patru săptămâni în care vă aflați. Fiecare subiect este ofe ... [+]

Alăturați-vă pentru o vară a culturii britanice și explorați cercetările noastre de lider mondial.

Când vă alăturați la Școala Internațională de Vară 2019, veți studia până la șase subiecte interesante în cele patru săptămâni în care vă aflați. Fiecare subiect este oferit de un membru al personalului academic recunoscut la nivel internațional la Universitatea din Southampton, care lucrează în parteneriat cu unul dintre numeroșii noștri studenți entuziast de cercetare postuniversitară. În cadrul a trei sesiuni de cursuri interactive și interactive, acestea vă vor prezenta tematica aleasă, explicând de ce este important pentru ele și oferindu-vă o perspectivă asupra mediului de cercetare de nivel mondial în care lucrează.... [-]

Regatul Unit Southampton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză