University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultatea de Științe Sociale de la Universitatea din Nottingham oferă o gamă variată de cursuri în afaceri, economie, educație, geografie, drept, politică și relații internaționale, sociologie și politică socială.

Reputația pentru excelență

Universitatea din Nottingham este o universitate de top 100 la nivel mondial și se situează în top 50 pentru o serie de discipline de științe sociale în cele mai recente QS World University Rankings. O instituție cu adevărat globală, cu campusuri din China și Malaysia, Nottingham salută studenții din întreaga lume.

Oferă o comunitate dinamică de învățare, unde predarea este susținută de cercetările de vârf din lume. În cel mai recent cadru de excelență în cercetare, Universitatea a ocupat locul 8 în Marea Britanie pe o măsură de "putere de cercetare", iar peste 97% din cercetările sale sunt recunoscute pe plan internațional. Facultatea are o contribuție valoroasă la acest lucru prin cercetări care au impacturi ample asupra societății, inclusiv asupra economiei, sănătății și bunăstării, culturii, politicii publice și mediului.

Locație inspirată

Școlile din cadrul facultății se află în inima Angliei, în cadrul Universității Park și Campus Jubilee. Cu o suprafata de 300 de acri, Universitatea Park este considerata ca fiind unul dintre cele mai frumoase campusuri din Marea Britanie, cu un lac cu barci si dealuri verde. Este la doar 10 minute cu autobuzul de la centrul vibrant al orașului Nottingham și este bine conectat printr-o rețea de tramvai. Jubilee Campus a câștigat numeroase premii pentru clădirile sale inovatoare și ecologice, iar decorarea pe malul lacului și sculpturile contemporane îl fac un mediu de învățare inspirat.

Rețea de suport dedicată

Universitatea vă îndrumă înainte de a vă sosi și vă susține pe tot parcursul studiilor. Acestea oferă informații și îndrumări cu privire la numeroase aspecte, inclusiv calificări internaționale, vize, finanțe, reglementări de lucru și adaptarea la viața în Regatul Unit.

Acreditată de British Council pentru predarea limbii engleze în Regatul Unit, Centrul pentru Educație în Limba Engleză oferă cursuri înainte și în timpul studiilor, pentru a vă dezvolta abilitățile lingvistice la nivelul cerut.

Serviciul de carieră și angajare oferă consiliere de carieră pentru viață, iar Serviciile de asistență pentru studenți asistă cu orice probleme personale sau academice pe care le aveți.

Învățarea în lumea reală

Toate școlile din facultate au legături valoroase cu industria, iar cursurile noastre vă echipează cu abilitățile esențiale și cunoștințele de specialitate de care veți avea nevoie pentru a vă atinge obiectivele profesionale.

---

Informațiile afișate pe acest site au fost redactate înainte de anul universitar la care se aplică. S-au făcut toate eforturile pentru a se asigura că informațiile conținute sunt exacte la momentul publicării, dar este posibil să apară schimbări (de exemplu, la conținutul cursului), având în vedere intervalul dintre publicarea și începerea cursului. Prin urmare, este foarte important să verificați site-ul Universității pentru orice actualizare înainte de a vă înscrie la curs urmând nottingham.ac.uk/studywithus . În cazul în care există o diferență între conținutul acestui site și site-ul web al Universității, conținutul site-ului web al Universității are prioritate .

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Diplome de Absolvire » Vedea Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Summer courses » Vedea Online Certificate de Studii Postuniversitare » Vedea Online MA » Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea Law Certificate » Vedea Law Doctorat » Vedea Law LLB » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Doctorat » Vedea Law LLM » Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate » Vedea EMBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

Certificat de Studii Postuniversitare

Certificat de studii postuniversitare PGCEi (internațional)

Online Cu jumătate de normă 1 an August 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs de învățământ la distanță oferă o îmbogățire profesională pentru educatorii care lucrează în afara Regatului Unit. [+]

Prezentare generală

Acest curs de învățământ la distanță oferă o îmbogățire profesională pentru educatorii care lucrează în afara Regatului Unit.

Cohortele sunt în prezent recrutate în locațiile de mai jos:

ChinaColumbiaRepublica CehăAfrica de EstEcuadorGhanaIndiaMalaeziaNigeriaPeruSingapurSpaniaTailandaEAURegatul UnitVietnam

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul școlii .

Detaliile Cursului

PGCEi este format din patru module de bază 15 de credite. Stadiul de inducție este un bloc intensiv de studiu. Toate modulele suplimentare sunt predate prin intermediul învățământului la distanță, permițându-vă să efectuați anchetă în practica școlii proprii.... [-]


PGCert Sfaturi și sprijin pentru studenții internaționali

Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs abordează nevoile unei serii de profesioniști care doresc să lucreze sau lucrează în prezent într-un cadru educațional cu studenți internaționali aflați în centrul activității sale. [+]

Prezentare generală

Acest curs abordează nevoile unei serii de profesioniști care doresc să lucreze sau lucrează în prezent într-un cadru educațional cu studenți internaționali aflați în centrul activității sale.

În primul rând, acest curs vă va permite să vă dezvoltați, să vă extindeți și să vă aprofundați cunoștințele despre teorie și practică, indiferent dacă lucrați cu studenți internaționali în servicii de suport sau birouri internaționale; în sectorul independent în școlile de limbă engleză sau în școlile publice sau în învățământul superior / ulterior.

Într-un climat generalizat de schimbări locale, naționale și internaționale, este important să se dezvolte expertiza în interpretarea cadrelor politice, sociale și juridice în schimbare, alături de aspectele culturale și psihosociale de a ajuta și de a oferi consiliere cu o varietate de studenți internaționali. Acest curs va aborda problemele centrale cu care se confruntă consilierii internaționali studenți în viața lor de zi cu zi.... [-]


PGCert în profesori de mentorat și coaching

Campus Cu jumătate de normă 1 an September 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs răspunde nevoilor de dezvoltare profesională continuă ale profesorilor de școală / colegiu, care acționează ca mentori pentru studenții inițiali de educație a cadrelor didactice și profesorii de carieră timpurie. [+]

Prezentare generală

Acest curs răspunde nevoilor de dezvoltare profesională continuă ale profesorilor de școală / colegiu care acționează ca mentori pentru alți profesori.

Acest curs vă permite să obțineți cunoștințe și înțelegere a cadrelor didactice mentorante printr-o examinare reflectivă a propriei dvs. practici, precum și a altora. Printr-o explorare a unei game de modele de mentoring și coaching, vă veți dezvolta abilitățile de mentorat profesional și o teorie personală de acțiune pentru îndrumare.

Impactul acestui curs merge mult peste profesorul participant; dezvoltarea practicii lor are impact asupra dezvoltării profesionale a mentoratului și, în cele din urmă, asupra practicii lor în clasă.... [-]


Cursuri de vară

Engleza de presiune pentru scopuri academice - Inginerie

Campus Cu normă întreagă 5 săptămâni August 2019 Regatul Unit Nottingham

Proiectat pentru studenții care sunt aproape de cerințele de limba engleză, acest curs a fost dezvoltat cu Facultatea de Inginerie. [+]

Limba engleza de predare pentru scopuri academice - Inginerie de cinci săptămâni curs este proiectat în colaborare cu Facultatea de Inginerie și pregătește studenții care merg la programe de licență și postuniversitare în inginerie.

Ofertă comună

Dacă îndepliniți cerințele de intrare pentru diploma de studii postuniversitare, puteți fi eligibil pentru o ofertă comună. Asta înseamnă:

ai nevoie doar de o viză TIER 4 și CASveți lua un curs de limba engleză și abilități academice presessional și apoi mergeți la cursul dumneavoastră postuniversitaraveți un loc garantat pe cursul postuniversitarprogresul dvs. la cursul postuniversitar este automat, cu condiția ca participarea dvs. să fie de 80% sau mai mare și să completați toate cursurileCerințe academice de curs ... [-]

Limba engleza de predare pentru scopuri academice - Afaceri si Management

Campus Cu normă întreagă 5 - 10 săptămâni July 2019 Regatul Unit Nottingham

Proiectat pentru studenții care sunt aproape de cerința lor de limba engleză, acest curs a fost dezvoltat cu Nottingham University Business School. [+]

Cursul Presessional English for Academic - Business și Management este conceput în colaborare cu Nottingham University Business School și pregătește elevii să urmeze programe universitare și postuniversitare în afaceri și management.

Există două cursuri: 10 săptămâni și cinci săptămâni.

Ofertă comună

Dacă îndepliniți cerințele de intrare pentru diploma de studii postuniversitare, puteți fi eligibil pentru o ofertă comună. Cu o ofertă comună:

ai nevoie doar de o viză TIER 4 și CASveți lua cursuri de limbă engleză și abilități academice și apoi veți continua cursul postuniversitaraveți un loc garantat pe cursul predat postuniversitarprogresul la cursul dvs. de predare postuniversitară este automat, cu condiția ca participarea dvs. la cursul de preselecție CELE să fie de cel puțin 80% și să completați toate cursurileCerințe academice de curs ... [-]

Limba engleză de predare în scopuri academice - lege

Campus Cu normă întreagă 10 săptămâni July 2019 Regatul Unit Nottingham

Proiectat pentru studenții care sunt aproape de cerința lor de limba engleză, acest curs de cinci săptămâni a fost dezvoltat cu Școala de Drept. [+]

Limba engleză de predare în scopuri academice - lege

Cursul Presessional English for Academic Purposes - Law a fost conceput pentru studenții care sunt aproape de cerința lor de limba engleză.

Acest program de 10 săptămâni a fost proiectat în colaborare cu Universitatea din Nottingham Facultatea de Drept pentru a pregăti studenții care merg la programe de studii postuniversitare în drept, în special cursuri de LLM.

Ofertă comună

Dacă îndepliniți condițiile necesare pentru obținerea diplomei postuniversitare *, este posibil să fiți eligibil pentru o ofertă comună. Cu o ofertă comună:

ai nevoie doar de o viză TIER 4 și CASveți lua cursuri de limbă engleză și abilități academice și apoi veți continua cursul postuniversitaraveți un loc garantat pe cursul predat postuniversitarprogresul la cursul dvs. de predare postuniversitară este automat, cu condiția ca participarea dvs. la cursul de preselecție CELE să fie de cel puțin 80% și să completați toate cursurile... [-]

Diplomă de Absolvire

GDip Economics (conversie)

Campus Cu normă întreagă 9 luni September 2019 Regatul Unit Nottingham

Acest curs de conversie oferă un traseu spre programul MSc, dacă nu v-ați specializat în economie la nivel de licență, dar aveți un fundal în economie sau subiecte cantitative. [+]

Prezentare generală

Acest curs oferă un traseu spre programul MSc dacă nu v-ați specializat în economie la nivel de licență, dar aveți o experiență în economie sau subiecte cantitative.

În mod alternativ, GDip oferă de asemenea absolvenților de gradul I din alte discipline oportunitatea de a-și îmbunătăți abilitățile și de a-și spori perspectivele de carieră, adăugând un element de studiu economic la CV-ul lor.

Acesta poate fi adaptat pentru a satisface nevoile elevilor dintr-o gamă de medii academice cu diferite grade de pregătire matematică.

Veți lua prelegeri, tutoriale și seminarii în module de economie de licență, astfel încât să vă fie echipate cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a efectua studii postuniversitare.... [-]


Videoclipuri

Achieve it with the Faculty of Social Sciences

360 tour of Nottingham city centre

Contactează
Adresa locaţie
Faculty of Social Sciences
Law and Social Sciences Building
University of Nottingham
University Park

Nottingham, England, NG7 2RD GB
Mass-Media Socială