University of Cambridge Jesus College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Jesus College este unul dintre cele 31 de colegii de la Universitatea din Cambridge. Jesus College se află pe un singur loc mare, pe o stradă laterală liniștită din centrul Cambridge. Avem o comunitate mare formată din studenți, postuniversitari, bursieri și personal. Fiecare colegiu din universitate este un organism independent de auto-guvernare, cu propria misiune și valori, constituție, dotări și venituri. Colegiul își alege proprii studenți și își alege propriul maestru și bursieri (facultate).

Sistemul personalizat al studenților îi ajută pe elevi să înțeleagă rapid materialul vast și complex și încurajează rigoarea intelectuală, libertatea de gândire și dezbaterea critică.

Jesus College găzduiește o mare comunitate postuniversitară, inclusiv studenți din întreaga lume. Există o rețea puternică de sprijin pentru postuniversitari și aceștia pot căuta ajutor financiar și asistență socială și pot avea o viață socială aglomerată în colegiu.

Locații

Cambridge

Address
Jesus Lane
CB5 8BL Cambridge, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: