Read the Official Description

Având legături strânse între lege și afaceri, este logic ca un specialist în educația juridică să fie bine pregătit pentru a dezvolta o școală de afaceri excelentă.

Cu o concentrare fermă asupra învățării practice, The University of Law Business School își propune să facă studenții angajați și pregătiți să reușească la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea unui mediu de învățare potrivit pentru a vă atinge aspirațiile de afaceri.

Clasamente

Ca parte a Universității de Drept, te vei înscrie într-o instituție care a primit un rang de aur pentru predarea, învățarea și rezultatele sale în Cadrul de Excelență în Predare (TEF) condus de Guvern în 2017.

Multe dintre programele de la Universitatea de Drept de Afaceri sunt acreditate de prestigiosul Chartered Management Institute (CMI) și studenții vor beneficia de o diplomă CMI în plus față de gradul lor după finalizarea cu succes.

Elevii din programele acreditate vor obține, de asemenea, aderarea gratuită la CMI pe durata cursului și timp de un an după finalizare. Printre avantaje se numără accesul la cea mai mare bibliotecă de management din Marea Britanie, accesul la portalul de resurse online, sfaturi din partea managerilor de angajare și accesul la comunitatea mentorală CMI online.

Angajabilitate

Capacitatea de angajare este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la Școala de Afaceri.

Echipa noastră de angajare vă va oferi consultanță individuală cu privire la modul de angajare cu succes a contactelor de afaceri de la majoritatea angajatorilor britanici precum IBM, Lloyds of London și Price Waterhouse Coopers (PwC), pe care le veți întâlni prin evenimente, ateliere și vizite la organizații, permițându-vă să vedeți prima dată cum funcționează afacerea în lumea reală.

Conexiuni

Experiența noastră și experiența noastră ca Universitatea de Drept ne-au permis să stabilim conexiuni la nivel mondial în sectoarele juridic și de afaceri și prin aceste conexiuni înțelegem cât de important este să aveți șansa de a vă conecta cu potențialii angajatori atunci când începeți cariera ta.

De aceea am dezvoltat relații globale puternice cu întreprinderile și angajatorii pentru a oferi oportunități de rețea excelente.

Locația Londra

Programele postuniversitare de la The University of Law Business School sunt predate la campusul nostru din Londra Bloomsbury, în inima centrului comercial al capitalei și într-una dintre cele mai vibrante zone din Londra.

Multe dintre cursurile noastre sunt, de asemenea, disponibile 100% online.

Cursurile noastre

The University of Law Business School oferă o gamă de programe postuniversitare în Marea Britanie, inclusiv:

 • Master Managementul Strategic al Afacerilor
 • MSc Leadership și Managementul Resurselor Umane
 • MSc Marketing Internațional
 • Master în Management Financiar Master
 • Contabilitate globală MSc

De asemenea, oferim cursuri de Master of Business Administration (MBA) care au fost dezvoltate pentru profesioniști din orice disciplină care doresc să avanseze în rolul lor actual sau să-și îmbunătățească cariera de a progresa în managementul senior și roluri de conducere.

Oferim două programe care vă permit să vă specializați în Drept Internațional sau Antreprenoriat.

 • MBA Antreprenoriat
 • MBA Drept Internațional

Multe dintre cursurile noastre sunt, de asemenea, disponibile 100% online.

Intrați în legătură

Echipa noastră prietenoasă de admitere este bucuroasă să vă răspundă la oricare dintre întrebările dvs.

 • T: 0800 289997 (Regatul Unit)
 • T: 44 (0) 1483 216500 (International)
 • Facebook: ULawBusiness
 • Twitter: @ULawBusiness
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

The University of Law Business School

Programul Fundației Internaționale pentru Afaceri este un curs de un an care oferă o Pathway de studii universitare de licență în afaceri. Elevii vor dobândi o înțelegere ... [+]

Programul Fundației Internaționale - Afaceri

Programul Fundației Internaționale pentru Afaceri este un curs de un an care oferă o Pathway de studii universitare de licență în afaceri. Elevii vor dobândi o înțelegere activă a unei game de teme care afectează lumea contemporană a afacerilor, cum ar fi piețele financiare internaționale, managementul și marketingul. Elevii vor întreprinde, de asemenea, un proiect de cercetare, care să le permită să-și consolideze și să-și expună cunoștințele de afaceri, precum și abilitățile academice, numerice și de cercetare pe care le vor câștiga în program. După finalizarea cu succes (de la 50% la nivel global și 55% în modulul englez) al Programului International Foundation va garanta progresul studenților la programele de trei ani de licență de licență de la ULaw.... [-]

Regatul Unit London
September 2019
La zi
9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
London Bloomsbury
14 Store Street
WC1E 7DE, London

London, England, WC1E 7DE GB
Location address
UK Online, GB