UCL International Summer School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O nouă oportunitate interesantă pentru studenți de a studia pentru credit în inima Londrei.

În vara anului 2016, vom fi elevi de bun venit noului nostru Scoala de Vara Internationala pentru Undergraduates.

Ca parte a studiului UCL în străinătate care oferă, rulează școală de vară, în iulie și august și este împărțit în două blocuri, fiecare se întinde de trei săptămâni. Alege să participe fie pentru bloc, sau ambele, selectând un modul pentru fiecare bloc.

Cu o gamă largă de module oferite de multe dintre departamentele noastre academice, aveți posibilitatea de a alege subiectul cel mai potrivit pentru interesele academice sau personale.

Modulele sunt predate de către cadre universitare UCL în campusul Bloomsbury și include prelegeri, seminarii, grupuri de lucru precum și vizite în zonele de interes în și în jurul Londrei.

In afara clasei, oferim cazare dedicat la câțiva pași de UCL și un program variat de evenimente sociale pentru a vă ajuta să profitați la maximum de timpul dumneavoastră din capitală.

Vino alaturi de noi pentru trei sau șase săptămâni, și de a descoperi modul în care UCL poate ajuta să realizezi potențialul tău!

Datele pentru 2016

Bloc Unu: patra iulie - douăzeci și doi iulie, 2016 bloc Doi: douăzeci și cinci iulie-douăsprezecea august, 2016

De ce UCL?

Sediul în inima Londrei, UCL este o universitate de vârf la nivel mondial. specialisms noastre academice acoperă cele mai multe discipline, de arte și științe sociale la inginerie si stiinte fizice, iar obiectivul nostru inovator pe un studiu interdisciplinar pentru a examina problemele globale ne diferentiaza. excelență academică noastră, și locația într-unul din orașele lumii de capital cele mai dinamice, vă oferă beneficii personale, sociale și academice de neegalat, care va spori orice CV sau CV-ul.

Global University din Londra

UCL are o acoperire globală și o viziune globală. În prezent, bun venit studenți din peste 150 de țări diferite și să recunoască și să celebreze diversitatea si diferitele puncte de vedere pe care elevii noștri aduc. Personalul nostru academic, extrase din aproximativ 100 de țări diferite, sunt la fel de diverse.

perspectivă globală, probleme globale

Modulele oferite dau o aroma de etos UCL si expertiza academica. Scopul nostru este de a face "cetățeni globali" tuturor studenților noștri, vă invităm să se gândească la problemele care afectează întreaga lume. De asemenea, dorim să luăm procesul de învățare dincolo de teatru de curs, cu vizite la fața locului, hands-on experiență și cele mai recente descoperiri de cercetare încorporate în multe dintre modulele noastre. Londra este unic bogat în arhitectură, istorie, cultură și comerț, furnizarea de studii de caz nenumărate pentru studenții de la fiecare disciplină.

QS World University Rankings 2015/16

Rang Instituție Ţara

1 Massachusetts Institute of Technology (MIT)

S.U.A.

2 Universitatea Harvard S.U.A.

= 3 University of Cambridge Regatul Unit

= 3 Universitatea Stanford

S.U.A.

5

California Institute of Technology (Caltech)

S.U.A.

6 Universitatea Oxford Regatul Unit

7

UCL (University College London)

Regatul Unit

8

Colegiul Imperial din Londra

Regatul Unit

9 Zurich - Institutul Federal Elvețian de Tehnologie Elveția

10

Universitatea din Chicago

S.U.A.

Locații

Londra

Address
University College London, Gower Street, London, WC1E 6BT
Londra, Anglia, Regatul Unit