The Sheffield College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La The Sheffield College , avem legături fantastice cu studenți internaționali din întreaga lume. Cursurile noastre de engleză sunt oferite pentru o varietate de abilități (de la începători la avansați) și variază de la sesiuni intensive de 4 săptămâni până la programe de studiu pe tot parcursul anului. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți limba engleză conversațională sau să studiați pentru o calificare IELTS, astfel încât să puteți efectua studii suplimentare, avem un curs care să corespundă nevoilor dumneavoastră. Tutorii noștri sunt pe deplin instruiți și vor face un efort suplimentar pentru a vă vedea cum reușiți la cursul dvs. 143970_IMG_0731.JPG

Sheffield este renumit pentru că este un oraș prietenos, cu o multitudine de activități culturale și sportive, iar acest lucru este valabil și la The Sheffield College ! Întotdeauna există ceva cu care să te implici, de la meciurile de fotbal din 5 până la excursii în clasă la punctele culturale, cum ar fi Chatsworth, York și Manchester.

116518_3796_4_0154small.jpg

Despre noi

Studenții pot opta pentru a rămâne cu una din familiile noastre gazdă, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă cufunda pe deplin în stilul de viață britanic și de a vă perfecționa pe abilitățile de a vorbi engleza! În mod alternativ, puteți închiria cazare într-o hală de reședință din apropiere pentru acea experiență unică a studenților.

Fie că sunteți aici timp de 12 săptămâni sau 12 luni, suntem siguri că vă va plăcea să studiați la The Sheffield College .

Urmăriți videoclipul nostru de bun venit pentru a afla mai multe despre ce vă putem oferi aici la

!

116521_Field_College01_LowRes-51.jpg

Locații

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Anglia, Regatul Unit

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră