The Sheffield College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La The Sheffield College , avem legături fantastice cu studenți internaționali din toată lumea. Cursurile noastre de engleză sunt oferite pentru o varietate de abilități (de la începători până la avansați) și variază de la sesiuni intensive de 4 săptămâni până la programe de studiu pe tot parcursul anului. Fie că doriți să vă îmbunătățiți limba engleză conversațională, fie că studiați o calificare IELTS, astfel încât să puteți efectua studii suplimentare, avem un curs care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Tutorii noștri sunt complet pregătiți și vor parcurge kilometrul suplimentar pentru a vă vedea că veți reuși pe cursul dvs.
Sheffield este renumit pentru că este un oraș prietenos, cu o multitudine de activități culturale și sportive, iar acest lucru este valabil și la The Sheffield College ! Există întotdeauna ceva cu care să te implici, de la meciurile de fotbal din 5 părți, la excursii de clasă la hot-spots-uri culturale, precum Chatsworth, York și Manchester.
Despre noi

Studenții pot opta pentru a rămâne cu una din familiile noastre gazdă, ceea ce este o modalitate excelentă de a vă cufunda pe deplin în stilul de viață britanic și de a vă perfecționa pe abilitățile de a vorbi engleza! În mod alternativ, puteți închiria cazare într-o hală de reședință din apropiere pentru acea experiență unică a studenților.
Fie că sunteți aici timp de 12 săptămâni sau 12 luni, suntem siguri că vă va plăcea să studiați la The Sheffield College .

Urmăriți videoclipul nostru de bun venit pentru a afla mai multe despre ce putem oferi aici, la The Sheffield College !

Locații

Sheffield

Address
City Campus,
Granville Road

S2 2RL Sheffield, Anglia, Regatul Unit

Sheffield

Address
Eyre Street Campus, Eyre Street
S1 4QD Sheffield, Anglia, Regatul Unit