The Oxford Institute ( oxford summer program )

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Oxford oferă o experiență exclusivă la Oxford prin programul său de școală de vară. Puterea noastră constă în natura holistică și personalizată a programului. Fiecare zi este echilibrată pentru a include activități academice, extracurriculare (dezbateri, sport, artă, muzică) și sociale (vizite turistice, divertisment, seri culturale). Elevii sunt, de asemenea, facilitați să-și folosească timpul zilnic nestructurat pentru a explora și urmări activități care se aliniază cu interesele lor.

Academicii ne proiectează cursurile la Universitatea Oxford și urmăm aceeași metodă de predare care a făcut din Oxford una dintre cele mai bune universități din lume.

Programul nostru pune accentul pe dezvoltarea abilităților ușoare, cum ar fi rețelele, munca în echipă și conducerea prin numeroase proiecte și activități practice, cum ar fi dezbaterea la renumita Uniune Oxford.

Locații

Oxford

Address
The Oxford Institute, 103-105, The Covered Market, Oxford, OX1 8DY United Kingdom
OX1 8DY Oxford, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: