Citește Descrierea Oficială

Suntem un colegiu universitar care există pentru a avansa bancar și finanțe prin furnizarea de educație și gândire remarcabile, adaptate la nevoile indivizilor, ale afacerilor și ale societății.

Accentul nostru este pus pe învățarea pe tot parcursul vieții: echiparea indivizilor cu cunoștințele, aptitudinile și calificările pentru a atinge ceea ce doresc pe tot parcursul carierei și al vieții.two people handshaking above table with laptoprawpixel / Unsplash

Există un motiv foarte simplu - de a avansa bancar și de finanțare, oferind o educație și o gândire deosebită, adaptate nevoilor oamenilor de afaceri, ale indivizilor și ale societății.

Oferim un echilibru de experiență, înțelegere și conducere a gândirii în lumea financiară din ziua de astăzi, oferite de lideri din industrie, gânditori și membri ai comunității noastre.

Și pentru că am fost în centrul acestui sector începând din 1879, creăm conexiuni și construim parteneriate între oameni și afaceri, care fac banii și finanțarea mai accesibili și mai înțeleși și îmbunătățind incluziunea socială printr-o mai bună capacitate financiară.

Suntem Institutul de Bănci din Londra

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

The London Institute of Banking & Finance

Sunteți un student ambițios de licență cu un interes în cariera bancară sau financiară? Școala noastră de vară vă poate stabili pe calea cea bună. Desfășurat într-unul di ... [+]

Sunteți un student ambițios de licență cu un interes în cariera bancară sau financiară?

Școala noastră de vară vă poate stabili pe calea cea bună.

Desfășurat într-unul dintre cele mai importante centre financiare, educaționale și culturale din lume, programele noastre vor spori cunoștințele dvs. în domeniu și vor oferi o expunere valoroasă industriei, în timp ce vă bucurați de experiența vibrantă de vară din Londra.

Alegeți dintr-o varietate de module de creditare care pot contribui la programul dvs. academic actual sau optați pentru o plasare de consultanță cu o instituție financiară majoră care să vă susțină obiectivele de carieră.... [-]

Regatul Unit London
Iulie 2019
Engleză
La zi
3 - 28 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză