The International Summer School for Teens

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Distracție angajarea în fiecare zi

Suntem pasionați de a lucra cu tineri de diferite culturi, scopul nostru este de a ne lumina imaginația și de a le inspira pentru viitor.

ISSFT sa născut dintr-un entuziasm pentru sistemul internațional de școală și de bacalaureat. Suntem pasionați de a lucra cu tineri din diferite culturi, de a ne lumina imaginația și de a le inspira pentru viitor.

Suntem mândri să oferim cursuri de primă clasă, facilități de clasă mondială și un program variat de activități bazat într-un cadru cu adevărat inspirat.

Prin curriculum-ul nostru unic, încurajăm curiozitatea intelectuală și sprijinim studenții noștri pentru a dezvolta un sentiment sănătos de independență și de respect de sine.

Locația noastră

Situat în Stirling, centrul istoric al Scoției, ISSFT este situat central, la 40 de minute de Aeroportul Internațional Edinburgh.

Aeroportul Edinburgh operează zboruri regulate pentru majoritatea companiilor aeriene internaționale și oferă o rută directă pentru pasagerii care doresc să evite Londra. Campusul este situat pe terenul uimitor, împădurit al Universității din Stirling din Scoția. Se numește în mod obișnuit unul dintre cele mai frumoase și bine echipate campusuri din lume, fiind recunoscut și ca Universitatea de Sport din Scoția.

Cazare

Studenții noștri trăiesc în unele dintre cele mai moderne și confortabile spații de cazare din lume.

Toți elevii noștri au un dormitor pentru ei înșiși, care include toaletă proprie, duș și loc de studiu. Deoarece cursul este timp de trei săptămâni, găsim că elevii își apreciază propriul spațiu și o baie curată. Acestea fiind spuse, ele sunt doar în camerele lor de a dormi, deoarece programul de școală de vară îi ține ocupați pe tot parcursul zilei.

Toate camerele noastre au baie proprie și sunt curățate săptămânal. Lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse.

În timp ce în campus studenții noștri se vor bucura, de asemenea:

 • Acces gratuit la Wi-Fi
 • Superior Pastoral Care, 24 de ore pe zi
 • Trei mese proaspăt preparate pe zi
 • Camere curățate în fiecare săptămână (cu lenjerie proaspătă și prosoape furnizate)
 • Serviciul de spalatorie a inclus sesiunea de mijloc
 • Securitate 24 de ore în campus (inclusiv în sălile de reședință)
 • Viață comună prietenoasă și relaxată
 • Frumoase împădurite în centrul istoric al Scoției

Echipa noastră

La ISSFT, avem nevoie de timp pentru a recruta personal care este pasionat de domeniul lor de lucru.

Personalul nostru este în general bine călătorit și are o viziune largă, globală. Ne bucurăm cu plăcere să lucrăm cu adolescenții și să învățăm despre culturile lor diferite. Experiența noastră constă în capacitatea noastră de a asculta și de a învăța.

Toți cadrele didactice sunt profesioniști cu înaltă calificare și profesioniști, având scopul de a oferi studenților noștri competențe de viață reale pe care le pot aplica vieții lor academice și personale mult timp după ce școala de vară sa încheiat.

Calificările profesionale includ, dar nu se limitează la:

 • Profesori calificați CELTA / TEFL
 • Jucători de golf calificați PGA
 • LTA antrenori de tenis calificați
 • Absolvenți de masterat / doctorat
 • Profesioniști din industrie cu o pasiune pentru predare
 • Experiența noastră constă în capacitatea noastră de a asculta și de a învăța.

Zi obișnuită

Fiecare zi este diferită, plină de învățare, distracție și aventură și nu este niciodată plictisită.

Dimineața studenții noștri studiază subiectul lor academic. Subiectele academice includ limba engleză, antreprenoriatul global, competențele de studiu, științele mediului și introducerea în drept.

În cursul după-amiezii elevii participă la opțiunea aleasă Elective, care este, în general, o activitate sportivă sau creativă pe care vor să o dezvolte în lunile de vară. Elementele opționale includ Golf, Tenis, Teatru, Fotografie, Creative Coding și Leadership Sport

În week-end elevii vor fi luați pe excursii la repere scoțiene. Când vă veți întoarce în campus, veți lua, de asemenea, ateliere de sport și artă, inclusiv călărie, sporturi de apă, filmări, dans și arte marțiale pentru a numi câteva.

Ziua săptămânii

08:00

Sfârșit de săptămână

08:30

Locații

Stirling

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Scoţia, Regatul Unit