Citește Descrierea Oficială

Distracție angajarea în fiecare zi

Suntem pasionați de a lucra cu tineri de diferite culturi, scopul nostru este de a ne lumina imaginația și de a le inspira pentru viitor.

ISSFT sa născut dintr-un entuziasm pentru sistemul internațional de școală și de bacalaureat. Suntem pasionați de a lucra cu tineri din diferite culturi, de a ne lumina imaginația și de a le inspira pentru viitor.

Suntem mândri să oferim cursuri de primă clasă, facilități de clasă mondială și un program variat de activități bazat într-un cadru cu adevărat inspirat.

Prin curriculum-ul nostru unic, încurajăm curiozitatea intelectuală și sprijinim studenții noștri pentru a dezvolta un sentiment sănătos de independență și de respect de sine.

Locația noastră

Situat în Stirling, centrul istoric al Scoției, ISSFT este situat central, la 40 de minute de Aeroportul Internațional Edinburgh.

Aeroportul Edinburgh operează zboruri regulate pentru majoritatea companiilor aeriene internaționale și oferă o rută directă pentru pasagerii care doresc să evite Londra. Campusul este situat pe terenul uimitor, împădurit al Universității din Stirling din Scoția. Se numește în mod obișnuit unul dintre cele mai frumoase și bine echipate campusuri din lume, fiind recunoscut și ca Universitatea de Sport din Scoția.

Cazare

Studenții noștri trăiesc în unele dintre cele mai moderne și confortabile spații de cazare din lume.

Toți elevii noștri au un dormitor pentru ei înșiși, care include toaletă proprie, duș și loc de studiu. Deoarece cursul este timp de trei săptămâni, găsim că elevii își apreciază propriul spațiu și o baie curată. Acestea fiind spuse, ele sunt doar în camerele lor de a dormi, deoarece programul de școală de vară îi ține ocupați pe tot parcursul zilei.

Toate camerele noastre au baie proprie și sunt curățate săptămânal. Lenjeria de pat și prosoapele sunt incluse.

În timp ce în campus studenții noștri se vor bucura, de asemenea:

 • Acces gratuit la Wi-Fi
 • Superior Pastoral Care, 24 de ore pe zi
 • Trei mese proaspăt preparate pe zi
 • Camere curățate în fiecare săptămână (cu lenjerie proaspătă și prosoape furnizate)
 • Serviciul de spalatorie a inclus sesiunea de mijloc
 • Securitate 24 de ore în campus (inclusiv în sălile de reședință)
 • Viață comună prietenoasă și relaxată
 • Frumoase împădurite în centrul istoric al Scoției

Echipa noastră

La ISSFT, avem nevoie de timp pentru a recruta personal care este pasionat de domeniul lor de lucru.

Personalul nostru este în general bine călătorit și are o viziune largă, globală. Ne bucurăm cu plăcere să lucrăm cu adolescenții și să învățăm despre culturile lor diferite. Experiența noastră constă în capacitatea noastră de a asculta și de a învăța.

Toți cadrele didactice sunt profesioniști cu înaltă calificare și profesioniști, având scopul de a oferi studenților noștri competențe de viață reale pe care le pot aplica vieții lor academice și personale mult timp după ce școala de vară sa încheiat.

Calificările profesionale includ, dar nu se limitează la:

 • Profesori calificați CELTA / TEFL
 • Jucători de golf calificați PGA
 • LTA antrenori de tenis calificați
 • Absolvenți de masterat / doctorat
 • Profesioniști din industrie cu o pasiune pentru predare
 • Experiența noastră constă în capacitatea noastră de a asculta și de a învăța.

Zi obișnuită

Fiecare zi este diferită, plină de învățare, distracție și aventură și nu este niciodată plictisită.

Dimineața studenții noștri studiază subiectul lor academic. Subiectele academice includ limba engleză, antreprenoriatul global, competențele de studiu, științele mediului și introducerea în drept.

În cursul după-amiezii elevii participă la opțiunea aleasă Elective, care este, în general, o activitate sportivă sau creativă pe care vor să o dezvolte în lunile de vară. Elementele opționale includ Golf, Tenis, Teatru, Fotografie, Creative Coding și Leadership Sport

În week-end elevii vor fi luați pe excursii la repere scoțiene. Când vă veți întoarce în campus, veți lua, de asemenea, ateliere de sport și artă, inclusiv călărie, sporturi de apă, filmări, dans și arte marțiale pentru a numi câteva.

Ziua săptămânii

08:00

Sfârșit de săptămână

08:30

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

The International Summer School for Teens

O clasă introductivă pentru studenții interesați în domeniul informaticii, tehnologiei și jocurilor. Elevii vor învăța fundamentele teoriei codării, limbii și animației. ... [+]

Itinerariu

Aceasta este o clasă introductivă la nivel intermediar pentru studenții interesați de programarea, tehnologia și jocurile de calculator.

Elevii vor învăța fundamentele codării, teoriei, limbajului și animației, inclusiv codul de planificare, scriere și programare, folosind CSS, Python și HTML și altele. Ei vor lucra pe proiecte variind de la realitate virtuală, robotică, design de joc până la dezvoltarea aplicațiilor, câștigând o înțelegere a STEM și a oportunităților de carieră viitoare. Această clasă dezvoltă rezolvarea problemelor, munca în echipă și abilitățile de comunicare.

Aflați fundamentele logicii programării, limbii și animațieiAflați cum să codificați în CSS, Python și HTMLAsigurați și programați hardware-ul computeruluiExaminați realitatea virtuală și robotica, aflați despre programarea lorAbilitățile învățate pot fi aplicate și altor limbi de programare de bază.Lucrul pe mini proiecte, inclusiv designul jocurilor și dezvoltarea aplicațiilorEchipamente - Elevii sunt încurajați să-și aducă propriul top pentru a-și lua locul de muncă acasă cu ei. Laptopurile pot fi furnizate dacă este necesar, iar preavizul este dat în prealabil.... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Veți explora noi căi și tehnici pe măsură ce vă dezvoltați interesul și cunoștințele despre fotografie. ... [+]

Itinerariu

Fotografia noastră electivă este o introducere excelentă în lumea fascinantă a fotografiei.

Fotografia noastra electiva este o introducere excelenta in lumea incitanta a fotografiei si este ideala pentru oricine cauta sa isi imbunatateasca abilitatile de fotografiere. În timpul acestei opțiuni practice și distractive, veți primi 36 de ore de predare. Aflați cum să utilizați camera foto și să faceți fotografii uimitoare. Veți explora noi căi și tehnici pe măsură ce vă dezvoltați interesul și cunoștințele despre fotografie. Lucrările practice pe care le veți finaliza de-a lungul drumului vor constitui baza mini-portofoliului dvs. în cazul în care alegeți să vă luați interesul în continuare.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Tabăra noastră exclusivă de golf expune toți adolescenții noștri la o serie de cursuri cele mai interesante și faimoase din Scoția, oferind, de asemenea, o pregătire spec ... [+]

Itinerariu

Școala noastră de vară Golf este concepută pentru a oferi tuturor studenților noștri, indiferent de nivelul sau abilitățile lor, experiența unică de a juca în Scoția, "Casa de Golf".

Tabăra noastră exclusivă de golf expune toți adolescenții noștri la o serie de cursuri cele mai interesante și celebre ale Scoției, oferind, de asemenea, o pregătire specializată pentru a-și îmbunătăți jocul individual (și handicapul, dacă este cazul).

Această clasă electivă acoperă:

36 ore de școlarizare de golf de la antrenorul nostru de golf PGA calificat, care este un specialist renumit în domeniul coaching-ului de juniori.Pentru începători, oferim o introducere perfectă în golf, unde vă vom îndruma în toate aspectele jocului într-un cadru distractiv, prietenos și inspirat. Antrenorii noștri PGA vă vor învăța noțiunile de bază; de la setarea la lovituri de tip swing, chipping și bunker, la importanța etichetei și a regulilor jocului.Pentru jucătorii intermediari și avansați, antrenorii noștri specialiști vor evalua nivelul dvs. actual și vor lucra cu dvs. individual, pentru a vă îmbunătăți jocul actual cu scopul de a vă reduce handicapul. Lecțiile vor acoperi îmbunătățirea leagănului, jocul scurt, controlul distanței și concentrarea mentală.Cursuri de masterat pentru 2019 de studenți vor fi Gleneagles PGA Ryder Cup Course și Kingsbarns Links Course din St. Andrews *Elevii pot fi înscriși în scrutinul cursului vechi de la St. Andrews *Club fitting este de asemenea disponibil la cerere *Pentru jucătorii avansați, oferim posibilitatea de a juca unele dintre cele mai bune cursuri de golf din lume. Până în prezent, studenții noștri au jucat cursuri de link-uri... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Clasa noastră de tenis dezvoltă strategia de fitness și strategie ... [+]

Itinerariu

Clasa noastră de tenis dezvoltă fitness și strategie în timp ce preda elementele mai fine ale sportului.

Avem acces la șase terenuri interioare și două terenuri de lut în aer liber, care cuprind Centrul de Tenis Scoțian. Acestea sunt aceleași instanțe în care campionul mondial, Andy Murray (numit în prezent numărul 1 în lume), a învățat mai întâi să joace.

Antrenorii sunt calificați pentru LTA și se concentrează pe viteză, coordonare, strategie și tehnică generală. Această clasă este deschisă elevilor de toate nivelurile și, ca tot ce facem la ISSFT, pune accentul pe învățare prin munca în echipă și distracție.

36 ore de școlarizare în tenisJoacă în curțile din lut din afara și în interiorul terenurilorExcelent pentru fitness și flexibilitateÎmbunătăți jocul prin intermediul lui Padel și a altor sporturi cu racheteLucrul în grupuri mici pentru a dezvolta abilități tehnice, concentrare mentală și coordonareLecții specifice includ: lovituri de pământ, joc net, footwork, servire (plat, felie, topspin), întoarcere servește (forehand, backhand cu mâna dublă), strategie, fitness specific tenisului, echilibru, împușcat și împușcat.Mod de a face noi prieteni... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Această clasă vizează elevii avansați în limba engleză care doresc să-și perfecționeze abilitățile de scris pentru eseuri și rapoarte școlare. Cursul va cuprinde și poezi ... [+]

Despre această clasă

Această clasă vizează elevii avansați în limba engleză care doresc să-și perfecționeze abilitățile de scris pentru eseuri și rapoarte școlare. Cursul va cuprinde și poezie și literatură engleză. Lecțiile includ structura tezei, vocabularul și precizia gramaticală. Elevii vor învăța cum să-și comunice ideile în scris în limba engleză cu încredere și exactitate.

Lucrând în grupuri mici, clasele vor acoperi:

Eseu și scrierea de rapoarteRezumând un textAbilități de prezentareLuarea de noteReferenție / BibliotecăGramatical AccuracyStiluri de scriere

Rezultatele învățării pentru toate clasele sunt pentru a vedea elevii noștri să crească încrezător și să-și dezvolte abilitățile de comunicare globale.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Clasa noastră de teatru oferă studenților o înțelegere aprofundată a procesului creativ. ... [+]

Itinerariu

Clasa noastră de teatru oferă studenților posibilitatea de a participa la toate aspectele procesului creativ.

Elevii lucrează ca un grup pentru a învăța și dezvolta abilitățile necesare pentru a crea, a proiecta, a produce și a juca într-o producție Teatrală profesională. Clasa noastră de teatru este o alegere provocatoare, intensă și plină de satisfacții.

Exerciții care explorează tehnicile de a acționaDezvoltați abilitățile legate de proiecția vocalăExplorați importanța mișcării în povestiriÎnțelege procesul creativ în scris și produce o lucrareReflectând atât în timpul cât și după procesul de creațieAtelier de improvizațieEfectuați la Macrobert Arts Center, un loc de conducere multi-arte situate în campusul principal al Universității din Stirling.Atelier de filmareCreați o producție de teatru pentru finalul recitalului școlar... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Această clasă este concepută pentru a insufla studenților competențele și încrederea necesare succesului academic după vară. ... [+]

Itinerariu

Cursul nostru de competențe de studiu este destinat în special studenților care vor începe examenele internaționale de bacalaureat (IB) / GSCE după vară.

Lecțiile vor include subiecte precum managementul timpului, planificarea unui volum de muncă, scrierea de eseuri, prezentarea cu încredere, luarea de note și pregătirea examenelor.

Cu o referire specifică la IB, elevii vor discuta cerințele pentru eseu extins IB, CAS și teoria cunoașterii. Această clasă este concepută pentru a insufla studenților competențele și încrederea necesare pentru succesul academic. Este, de asemenea, foarte recomandat pentru studenții care doresc să lucreze la abilitățile lor de limbă engleză într-un context mai academic.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Această clasă pregătește studenții pentru cariere viitoare prin dezvoltarea unei idei de afaceri și explorarea tuturor aspectelor unei afaceri. ... [+]

Itinerariu

Clasa noastră de Antreprenoriat Global este potrivită pentru orice antreprenor în devenire.

Cu toate acestea, este de asemenea o potrivire excelentă pentru studenții interesați de dezbateri, probleme globale, rezolvarea problemelor și conducerea.

Dragon's Den se întâlnește cu școala de vară

Acest curs este structurat în stilul "Dragon's Den", în care elevii dezvoltă o idee de afaceri și învață despre publicitate, planuri de afaceri, avantaje competitive, demografii ale clienților, spirit antreprenorial, probleme etice, finanțare, networking, marketing digital, responsabilitate.

Nu înveți să mergi urmând regulile. Învățați prin a face, și prin cădere.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Construiți încrederea și reziliența și dezvoltați abilitățile necesare pentru a fi un lider excelent, precum și un jucător de echipă. ... [+]

Dezvoltarea abilităților de lider

Conducerea noastră sportivă Leadership vă va oferi încredere și rezistență prin team building, sport de echipă și dezvoltarea abilităților de excelență individuală.

Această clasă este concepută pentru a dezvolta încrederea în sine și conducerea pozitivă prin sport și activități în aer liber. Cu acces la numeroasele facilități sportive interioare și exterioare, precum și la mediul rural care dă respirație, această clasă oferă o mare varietate de oportunități sportive pentru toate nivelele și abilitățile. Elevii vor lucra pentru a-și dezvolta abilitățile de leadership sportiv prin munca în echipă, stabilirea obiectivelor și comunicarea eficientă. Această clasă este potrivită pentru studenții care iubesc sportul sau pentru cei care doresc să încerce ceva nou. De asemenea, este foarte benefic pentru participanții la Ducele de Edinburgh.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Elevii de limbă engleză lucrează în grupuri mici pentru a construi încrederea în gramatică, vocabular, pronunție, vorbire, ascultare, citire, scriere și vorbire engleza. ... [+]

Itinerariu

Studenții de limbă engleză începători lucrează în grupuri mici pentru a construi încrederea în toate aspectele legate de limba engleză.

Elevii de limbă engleză lucrează în grupuri mici pentru a construi încrederea în gramatică, vocabular, pronunție, vorbire, ascultare, citire, scriere și vorbire engleza.

Despre această clasă

Elevii de limbă engleză lucrează în grupuri mici pentru a construi încrederea în gramatică, vocabular, pronunție, vorbire, ascultare, citire, scriere și vorbire engleza. Imersia engleza completa se afla in centrul experientei de vara ISSFT.

Lucrând în grupuri mici, clasele vor acoperi:

36 ore de școlarizare dedicată limbii englezePregătire oferită de profesori CELTA / TEFL calificațiElevii vor avea ocazia zilnică de a vorbi în conversații structurateLecțiile vor fi orientate spre proiect și vor cere studenților să prezinte informații clasei, folosind abilitățile lor de vorbire lingvisticăElevii vor citi din texte modificate și vor învăța diferite strategii pentru a ajuta la înțelegere. De asemenea, vor dezvolta abilități analitice pentru a interpreta literatura și imaginile.Elevii vor scrie zilnic, practicând structuri gramaticale și învățând vocabular nou. Vor scrie o varietate de narațiuni personale, descrieri, rapoarte, poezii și ficțiune creatoare.... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Această clasă este destinată elevilor care doresc să obțină o mai mare fluență și încredere în limba lor vorbită. Elevii își vor dezvolta abilitățile de prezentare și vor ... [+]

Itinerariu

Această clasă este destinată elevilor care doresc să obțină o mai mare fluență și încredere în limba lor vorbită. Elevii își vor dezvolta abilitățile de prezentare și vor lucra, de asemenea, la strategiile de testare pentru viitoarele examene de limbă engleză. Elevii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a lua examenul IELTS (16 ani plus doar) în timp ce se află la școala de vară. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați echipa noastră de admitere.

Lucrând în grupuri mici, clasele vor acoperi:

Citirea și înțelegereaRezumatul și sinteza textuluiScriind clar și coerentPrezentarea de informații și ideiComunicarea ca vorbitor nativTestul IELTS... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Acesta este un curs excelent pentru a oferi studenților o expunere la procesul juridic și teoria economică și la modul în care acestea afectează societatea. ... [+]

Itinerariu

Pentru studenții care încep să se gândească la universități și căile de carieră viitoare.

Elevii vor învăța despre diferitele tipuri de lege și despre diferitele aspecte juridice care afectează viața de zi cu zi. Ei vor învăța cum să dezbată cu încredere într-un cadru distractiv și inspirator.

Aflați cum să vorbiți cu încredere

Clasa va cuprinde:

Încercați un proces pentru a dezvolta abilitățile de dezbatereStudiu privind drepturile omului și legea privind supraveghereaAflați cum să prezentați cu încredereBazele teoriei juridice și aplicarea lor în lumea realăSubiecte precum diferitele tipuri de lege, intervenția guvernului, comerțul internațional și politicaȘcoala la nivel înalt Modelul Organizației Națiunilor Unite (MUN) sesiuneRezultatele învățării... [-]
Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The International Summer School for Teens

Elevii vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la biologie la ecologie, la schimbările climatice și securitatea alimentară. ... [+]

Itinerariu

Știința și conservarea mediului este o clasă practică plină de studii și experimente în teren.

Aflați cum este afectat mediul nostru de schimbare, aflați ce înseamnă pentru viață și descoperiți cum să îl influențezi pozitiv. Pe măsură ce intrăm într-o perioadă de schimbări fără precedent în istoria omenirii, studiul conservării și viitorul planetei noastre nu a fost niciodată mai important. Scopul acestui curs este de a introduce studenții la principalele probleme care afectează biodiversitatea în lumea de astăzi. Elevii vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la biologie la ecologie, la schimbările climatice și securitatea alimentară. Ca parte a cursului, elevii își vor dezvolta abilitățile de laborator și vor întreprinde un proiect final care va fi centrat pe competențele în teren. Cursul include o excursie la Blair Drummond Safari Park.... [-]

Regatul Unit Stirling
Contactează şcoala
Engleză
20 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

https://www.youtube.com/watch?v=Y3HAgOOvQaE

Address
Juniper Court, University of Stirling, Stirling FK9 4LA
Stirling, Scotland, Regatul Unit