The College of Animal Welfare

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul pentru bunăstarea animalelor oferă educație și formare de nivel mondial bazate pe valorile fundamentale ale bunăstării animalelor. Infiintata in 1989, Colegiul sarbatoreste peste 25 de ani de a fi lider mondial in furnizarea de educatie veterinara si ingrijire animale.

Recunoaștem că bunăstarea animalelor este o problemă cu adevărat globală. Salutăm cu căldură studenții internaționali care doresc să se alăture cursurilor noastre de învățământ la distanță, cu normă întreagă sau online.

Când alegeți să studiați cu noi, veți obține cunoștințe și experiență de la unul dintre cei mai importanți furnizori de formare din Marea Britanie . Acest lucru vă oferă pacea minții că veți obține o calificare recunoscută cu un colegiu de renume.

Declarația noastră de misiune este:

"Furnizarea de oportunități de învățare inovatoare pentru promovarea bunăstării animalelor"

Folosind această metodologie, am dezvoltat propriul nostru material digital de învățare, care permite învățarea la distanță prin cursurile noastre online, precum și sprijinirea învățării bazate pe clasă.

Ce facem?

Livrăm o serie de calificări pe deplin acreditate pentru industria animală, inclusiv asistența medicală veterinară, îngrijirea veterinară și îngrijirea animalelor.

Cursurile pe care le oferim sunt potrivite pentru cei care lucrează, sau voluntariatul cu animalele în practicile veterinare, centrele de salvare a animalelor, chilipiruri și călugărițe și multe altele. Unele dintre cursurile noastre sunt disponibile prin învățarea online și pot fi studiate în țara dvs. de origine, altele pot fi studiate în Marea Britanie. Bazat în Marea Britanie, Colegiul lucrează cu peste 30 de țări diferite și îi întâmpină pe studenți din întreaga lume.

Locații

Huntingdon

Address
The College of Animal Welfare – Administration Centre, Headland House, Chord Business Park, London Road, Godmanchester
PE29 2BQ Huntingdon, Anglia, Regatul Unit

Programe

Această școală oferă și: