Tante Marie Culinary Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

După cum a stabilit cel mai lung școală gastronomie independentă din Marea Britanie, Tante Marie Academy culinare a dezvoltat o reputație la nivel internațional aclamat pentru excelență.

Absolvenții de calificare noastre Cordon Bleu Diploma și cursuri de bucatar profesionist se bucură de o carieră de succes în produsele alimentare din întreaga lume. Aceste absolventii au pus Tante Marie pe hartă ca o școală lider de gastronomie și combinația de Cordon Bleu Diploma noastră și Diploma CTH Level 4 în Professional Arta Culinară înseamnă că absolvenții Tante Marie au lumea la picioarele lor, pe măsură ce avansează în cariere de succes în produsele alimentare .

Precum și cursurile noastre de bucatarie profesionala, Tante Marie Culinary Academy oferă o gamă largă de cursuri Lifestyle inspiraționale care includ week-end, seara și cursuri de gătit pentru copii - toate predate de profesori din Academia în statul nostru bucătăriilor art.

Premiul câștigătoare Restaurantul de la Tante Marie oferă absolvenților de noastre Cordon Bleu Diploma de o platformă pentru a demonstra abilitățile lor de gătit profesionale nou realizate în timp ce întreprinde o ucenicie plătită, de lucru spre o calificare de management ospitalitate. Membrii publicului pot experimenta cele mai bune din Tante Marie alimente într-un mediu relaxat și sofisticat.

Un bogat patrimoniu

INSTRUIREA din lume Top Chefs

Tante Marie Scoala de Culinărie a fost fondată în 1954 de către scriitorul gastronomie aclamat Iris Syrett în Woking, Surrey. Școala este numit după Ann-Marie Taride autorul 1925 Biblia culinară franceză, 'La Veritable Cuisine de Famille' - Tante Marie fiind pseudonimul ei.

În 1967 Tante Marie Scoala de Culinărie a fost construirea impuls și sa mutat în Woodham Casa la marginea Woking. A rămas acolo până în anul 2015, când Tante luna ianuarie Marie Culinară Academia a deschis porțile în poziția sa actuală în centrul Woking - continuă să ofere cursuri de formare bucatarul-sef si gastronomie pentru cei pasionați de alimente.

Peste 60 de ani Tante Marie Culinară Academia a obținut o reputație la nivel internațional aclamat pentru excelenta in lumea culinara. Ne concentrăm în întregime pe predarea abilităților practice de gătit în școala noastră de susținere și de distracție gastronomie, asigurând studenții noștri dezvolta un nivel ridicat de calificare și disciplina necesară pentru a găti alimente frumos la cele mai înalte standarde în același timp.

Facilitatile noastre

Tante Marie Culinară Academia și Restaurantul se află la doar 1 minut de gara din Woking, la doar 20 minute de centrul Londrei. Central, centrul orașului Locul de amplasare al Academiei este la mică distanță de Londra, Heathrow și Gatwick aeroport. Există parcare extinse în apropiere și multe facilități de agrement, inclusiv cinema, teatru și o serie de restaurante și centre comerciale.

Locații

Woking

Address
Tante Marie Limited 57-61 Commercial Way,
GU21 6HN Woking, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1483 726957