Citește Descrierea Oficială

După cum a stabilit cel mai lung școală gastronomie independentă din Marea Britanie, Tante Marie Academy culinare a dezvoltat o reputație la nivel internațional aclamat pentru excelență.

Absolvenții de calificare noastre Cordon Bleu Diploma și cursuri de bucatar profesionist se bucură de o carieră de succes în produsele alimentare din întreaga lume. Aceste absolventii au pus Tante Marie pe hartă ca o școală lider de gastronomie și combinația de Cordon Bleu Diploma noastră și Diploma CTH Level 4 în Professional Arta Culinară înseamnă că absolvenții Tante Marie au lumea la picioarele lor, pe măsură ce avansează în cariere de succes în produsele alimentare .

Precum și cursurile noastre de bucatarie profesionala, Tante Marie Culinary Academy oferă o gamă largă de cursuri Lifestyle inspiraționale care includ week-end, seara și cursuri de gătit pentru copii - toate predate de profesori din Academia în statul nostru bucătăriilor art.

Premiul câștigătoare Restaurantul de la Tante Marie oferă absolvenților de noastre Cordon Bleu Diploma de o platformă pentru a demonstra abilitățile lor de gătit profesionale nou realizate în timp ce întreprinde o ucenicie plătită, de lucru spre o calificare de management ospitalitate. Membrii publicului pot experimenta cele mai bune din Tante Marie alimente într-un mediu relaxat și sofisticat.

Un bogat patrimoniu

INSTRUIREA din lume Top Chefs

Tante Marie Scoala de Culinărie a fost fondată în 1954 de către scriitorul gastronomie aclamat Iris Syrett în Woking, Surrey. Școala este numit după Ann-Marie Taride autorul 1925 Biblia culinară franceză, 'La Veritable Cuisine de Famille' - Tante Marie fiind pseudonimul ei.

În 1967 Tante Marie Scoala de Culinărie a fost construirea impuls și sa mutat în Woodham Casa la marginea Woking. A rămas acolo până în anul 2015, când Tante luna ianuarie Marie Culinară Academia a deschis porțile în poziția sa actuală în centrul Woking - continuă să ofere cursuri de formare bucatarul-sef si gastronomie pentru cei pasionați de alimente.

Peste 60 de ani Tante Marie Culinară Academia a obținut o reputație la nivel internațional aclamat pentru excelenta in lumea culinara. Ne concentrăm în întregime pe predarea abilităților practice de gătit în școala noastră de susținere și de distracție gastronomie, asigurând studenții noștri dezvolta un nivel ridicat de calificare și disciplina necesară pentru a găti alimente frumos la cele mai înalte standarde în același timp.

Facilitatile noastre

Tante Marie Culinară Academia și Restaurantul se află la doar 1 minut de gara din Woking, la doar 20 minute de centrul Londrei. Central, centrul orașului Locul de amplasare al Academiei este la mică distanță de Londra, Heathrow și Gatwick aeroport. Există parcare extinse în apropiere și multe facilități de agrement, inclusiv cinema, teatru și o serie de restaurante și centre comerciale.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Tante Marie Culinary Academy

Cursul de 1 curs Cordon Bleu este potrivit pentru cei care doresc să-și dezvolte o carieră în domeniul alimentației și ospitalității. ... [+]

Cursul de 1 curs Cordon Bleu este potrivit pentru cei care doresc să-și dezvolte o carieră în domeniul alimentației și ospitalității.

Am condus acest curs din 1954, ceea ce a condus la recunoașterea sa la nivel mondial ca fiind unul dintre programele de pregătire culinară de nivel înalt.

Cursul Certificat Cordon Bleu include, de asemenea, Diploma CTH de nivel 2 în abilitățile culinare, un premiu de nivel 2 în domeniul siguranței alimentare și un curs de vin de o zi cu Master of Wine, John Downes.

Ce veți învăța

Cursul dvs. va începe cu o introducere pentru a lucra într-un mediu de bucătărie profesionist, care încorporează dezvoltarea de competențe practice, cum ar fi abilitățile de cuțit, înainte de a trece la bazele de bucătărie profesionale.... [-]

Regatul Unit Woking
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tante Marie Culinary Academy

Acest curs este ideal pentru bucătarii cu experiență care lucrează deja la bordul unei nave și trebuie să își actualizeze certificarea, sau pentru bucătarii care au exper ... [+]

Academia culinară Tante Marie are plăcerea de a anunța că oferim evaluarea în domeniul gastronomiei marine - evaluarea gătitului navei - un pas vital în realizarea certificatului de competență pentru navele Cook.

Acest curs este ideal pentru bucătarii cu experiență care lucrează deja la bordul unei nave și trebuie să își actualizeze certificarea, sau pentru bucătarii care au experiență solidă în industrie și care doresc să înceapă o carieră pe mare.

Academia culinară Tante Marie se află în centrul orașului Woking, la doar 20 de minute de mers cu trenul de la Londra, Waterloo. Facilitățile noastre de ultimă generație, combinate cu mediul virtual de învățare (VLE) online, înseamnă că Academia noastră este locul ideal pentru a obține acreditarea pe care dvs. și echipajul dvs. aveți nevoie, cât mai repede și mai simplu posibil, pentru a asigura conformitatea cu MLC 2006.... [-]

Regatul Unit Woking
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Tante Marie Culinary Academy

Cursul Tante Marie 4 Week Essential Skills este unul dintre cele mai importante cursuri de gătit din lume de acest tip. ... [+]

Cursul Tante Marie 4 Week Essential Skills este unul dintre cele mai importante cursuri de gătit din lume de acest tip.

În timpul cursului, elevii vor învăța o serie de aptitudini culinare esențiale în mai multe domenii ale bucătăriei. Elevii vor pleca cu abilitatea de a găti mâncare bună, pentru toate ocaziile și în orice mediu.

Un premiu de nivel 2 în domeniul siguranței alimentelor în sectorul alimentației publice este, de asemenea, inclus în acest curs, împreună cu CTH Level 2 Award în calificarea de calificare în domeniul culinar.

Ce veți învăța

Cursul dvs. va începe cu o introducere pentru a lucra într-un mediu de bucătărie profesionist, care încorporează dezvoltarea de competențe practice, cum ar fi abilitățile de cuțit, înainte de a trece la bazele de gătit de bază.... [-]

Regatul Unit Woking
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Tante Marie Culinary Academy

Diploma Cordon Bleu emblematica este pentru cei care sunt seriosi in ceea ce priveste mancarea si cauta sa faca primii pasi spre o cariera in mancare si bautura. ... [+]

Diploma Cordon Bleu emblematica este pentru cei care sunt seriosi in ceea ce priveste mancarea si cauta sa faca primii pasi spre o cariera in mancare si bautura.

Diploma Tante Marie Cordon Bleu este o diplomă recunoscută la nivel internațional, care a stabilit standardele în domeniul pregătirii culinare globale încă de la înființarea sa în 1954. A alerga pe un an universitar complet de 3 ani, din septembrie până în iulie, acest curs este destinat celor cu puțin sau deloc experiența anterioară în bucătărie, permițând elevilor să progreseze în zona lor de confort spre o calificare culinară profesională.

Cu acest program, elevii pot obține o calificare acreditată la nivel internațional creată de Tante Marie și Confederația de Turism și Ospitalitate (CTH).... [-]

Regatul Unit Woking
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tante Marie Culinary Academy

Acest curs este conceput pentru cei care au experiență de bucătărie anterioară. Aceasta ar putea fi fie experiență profesională, fie gătit pur și simplu la domiciliu. Ori ... [+]

Diploma de Cordon Bleu intensivă Tante Marie este potrivită pentru bucătari cu experiență care doresc să își îmbunătățească abilitățile de fundație și să obțină o calificare profesională în bucătărie.

Diploma noastră Cordon Bleu este o diplomă recunoscută la nivel internațional, care a stabilit standardele în domeniul pregătirii culinare globale de la crearea sa în 1954. Acest curs intensiv de doi cursuri acoperă același curriculum și oferă aceeași calificare ca și cursul nostru pe termen lung, într-un ritm mai rapid pentru studenții mai maturi care au o experiență de bucătărie anterioară și sunt capabili să răspundă presiunilor învățării intensive.... [-]

Regatul Unit Woking
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

About Tante Marie Culinary Academy