Stanmore College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Stanmore College oferă studenților săi o mulțime de dispoziții, o experiență excelentă și predare de înaltă clasă de la personal înalt calificat. Cu sediul în Stanmore, Marea Britanie, Colegiul oferă educație studenților tineri și adulți, în principal din Brent, Harrow, Hertfordshire și Londra.

Oferă o gamă de servicii profesionale și academice. Colegiul a crescut în cadrul sectorului, dezvoltându-și oferta de învățământ superior. Instruirea personalizată este disponibilă pentru întreprinderi (livrate intern sau la sediul afacerii), iar Colegiul este implicat și în ucenicie.

Accentul nostru la colegiu este de a oferi excelență în predare și învățare și un mediu în care toți studenții își pot atinge potențialul. În special, ne-am angajat să dezvoltăm dragostea de învățare și să îi inspirăm pe toți cursanții să își îndeplinească obiectivele personale, fie că este vorba de studii la nivel universitar, de dezvoltare a carierei sau de un nou interes personal.

Locații

Stanmore

Address
Elm Park
HA7 4BQ Stanmore, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: