Citește Descrierea Oficială

Dezvoltarea educației internaționale încă din 1953

St Clare, Oxford a fost fondată de Anne Dreydel OBE și Pamela Morris în 1953 și sa dezvoltat dintr-o schemă de stabilire a legăturilor între studenții britanici și europeni după cel de-al doilea război mondial. Numele original a fost Centrul de Engleză Oxford pentru studenții străini, care ulterior a devenit Sala Sf. Clare și apoi Sf. Clare, Oxford. Colegiul a devenit rapid să cuprindă o gamă largă de naționalități și programe, atât la nivel universitar cât și la nivel preuniversitar și în limba engleză. La mijlocul anilor '50, studenții au venit în majoritate din aproximativ o duzină de țări din Europa de Vest, precum și din Marea Britanie. În ziua de azi, doar 50 de naționalități sunt reprezentate în programul IB.

Pe lângă cursurile mai lungi de studiu, cursurile de vară mai scurte au devenit, de asemenea, o caracteristică centrală a Colegiului în primele zile. Legăturile cu universitățile din SUA datează din anii 1960 și acordurile oficiale prin care studenții universitari americani au putut obține credite pentru diplomele lor americane prin studierea în străinătate la St Clare a început în anii 1970 și au înlocuit treptat diplomele universitare ale Universității din Londra, fost învățat.

În 1977, Colegiul a introdus Diploma Internațională de Bacalaureat pentru studenții preuniversitari, doar pentru a 41-a școală din lume. Există doar 13 alte instituții din lume care au învățat IB mai mult decât noi. Un nivel a fost eliminat treptat, odată cu înființarea IB și acum suntem cea mai lungă școală IB din Anglia.

St Clare, Oxford rămâne credincios misiunii inițiale, care este de a promova educația și înțelegerea internațională.

St Clare e azi

Campusul Colegiului a crescut odată cu creșterea numărului de studenți. De la baza sa inițială din 141 Banbury Road, Colegiul sa extins pentru a permite mai mult spațiu de predare și o gamă mai largă de opțiuni subiect. Acordurile timpurii de homestai au fost în mare parte înlocuite cu locuințe, deoarece casele noi din zonă au fost achiziționate și renovate, iar în 1999 Colegiul a cumpărat site-ul Academiei Oxford în Bardwell Road, care a devenit Colegiul Internațional care oferă cursuri pentru adulți.

O nouă reședință și un studio de artă au fost finalizate în noiembrie 2015, la un cost de 5,5 milioane de lire sterline. Clădirea oferă locuință separată pentru studenții de sex masculin și de sex feminin în dormitoarele de studenți într-o curte în stil Oxford cu un gazon pătrat mare. Clădirile noi, fără compromisuri, reușesc să completeze vechea casă istorică, care se află în centrul dezvoltării.

Noua clădire de știință și matematică de 3,3 milioane de lire sterline a fost finalizată în septembrie 2014, oferind trei laboratoare științifice și camere prep, trei săli de clasă pentru lecții de matematică și o nouă unitate de întreținere. Numit după Pamela Morris, unul dintre fondatorii colegiului în 1953, clădirea a fost proiectată cu grijă pentru a completa arhitectura victoriană și edwardiană.

În 2008, am achiziționat o reședință foarte mare lângă clădirile principale ale campusului. Finalizat în 2010, la un cost de 1,3 milioane de lire sterline, casa deține 24 de studenți plus gardian și dispune de multe măsuri eficiente din punct de vedere energetic - apa de ploaie este recoltată, casa a fost superizolată, iar luminile sunt sensibile la mișcare pentru a nu pierde energia electrică .


Continuarea combinării distracției și învățării pentru studenții internaționali tineri și adulți

Colegiul continuă să se îmbunătățească și să crească. Cursanții IB își realizează notele necesare și li se oferă locuri la universitățile alese. Studenții mai tineri care vin la noi pentru cursurile de vacanță de vară continuă să ne recomande prietenilor, un indicator clar că cursurile noastre combină distracția de vacanță cu succesul studiului. Studenții noștri adulți efectuează cursuri mai profunde și mai dificile, cu un obiectiv clar de a-și îmbunătăți studiile și cariera viitoare.

oxford, street, englandkeem1201 / Pixabay

Misiunea și valorile noastre

Declarația de valori și convingeri

St Clare salută studenții și personalul tuturor naționalităților și culturilor care vor beneficia și vor contribui la comunitatea noastră de învățare. A trăi și a învăța împreună, învățăm unul de celălalt. Suntem îmbogățiți și provocați de o diversitate de opinii și idei.


Colegiul își propune să ofere un mediu în care elevii și personalul nostru:

  • își dezvoltă intelectul, imaginația și independența minții;
  • să se angajeze în activități creative, estetice și fizice;
  • să învețe de la comunitatea locală și să contribuie la aceasta;
  • să dezvolte un sentiment de conștientizare și responsabilitate ecologică față de comunitatea internațională;
  • valoare de onestitate, compasiune și înțelegere interculturală;
  • ia responsabilitatea personală pentru muncă și conduită.

Experiența noastră comună este provocatoare, riguroasă și stimulativă și este susținută de relațiile dintre studenți și angajați, bazate pe respect reciproc și așteptări înalte. Ne-am angajat să extindem această experiență la studenții dintr-o gamă largă de medii.


Îngrijirea pasiunii pe parcursul vieții pentru învățare

St Clares încearcă să îngrijească studenții noștri o pasiune pe parcursul vieții pentru învățare și un angajament durabil față de cetățenia globală.

Pe măsură ce mergeți prin campusul Colegiului, veți auzi limbi vorbite din întreaga lume. Salutăm aplicațiile de la studenți, indiferent de sex, rasă, culoare, credință religioasă sau origine națională. Suntem mândri de diversitatea corpului nostru studențesc și de impactul pe care îl are asupra culturii și vieții Colegiului.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

St Clare's Oxford

St Clare's este un centru internațional independent de excelență din Oxford înființat în 1953. Salutăm studenți din peste 40 de țări. Fundația noastră PPE este un program ... [+]

St Clare's este un centru internațional independent de excelență din Oxford înființat în 1953. Salutăm studenți din peste 40 de țări. Fundația noastră PPE este un program de un an care te pregătește pentru studii universitare la universități de înaltă clasă din Marea Britanie, Europa și dincolo.

De ce e St Clare?

Vă ajutăm cu trecerea de la liceu la universitateClase mici, interactive, maxim 12 eleviSuport continuu prin întâlniri individuale cu tutorele dvs. personaleÎndrumări individuale de la profesioniștii noștri din cadrul companieiO colegiu mic, prietenos și cu adevărat internaționalLocație excelentă - la o oră de la Londra, într-o suburbie sigură, de dorit, la nord de orașul OxfordOxford este unul dintre cele mai mari centre de învățare din lume, iar profesorii dvs. includ muzee, conferințe și vizite culturale pentru a vă ajuta să faceți din Oxford clasa dvs.100% dintre studenții care au absolvit cursul au obținut un loc la universitateNoi găsim cursul potrivit la cea mai bună universitate pentru tine.... [-]
Regatul Unit Oxford
August 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
St Clare's Oxford

St Clare's este un centru internațional independent de excelență din Oxford înființat în 1953. Salutăm studenți din peste 40 de țări. Fundația noastră de afaceri este un ... [+]

St Clare's este un centru internațional independent de excelență din Oxford înființat în 1953. Salutăm studenți din peste 40 de țări. Fundația noastră de afaceri este un program de un an care te pregătește pentru studii universitare la universități de înaltă clasă din Marea Britanie, Europa și dincolo.

De ce e St Clare?

Vă ajutăm cu trecerea de la liceu la universitateClase mici, interactive, maxim 12 eleviSuport continuu prin întâlniri individuale cu tutorele dvs. personaleÎndrumări individuale de la profesioniștii noștri din cadrul companieiO colegiu mic, prietenos și cu adevărat internaționalLocație excelentă - la o oră de la Londra, într-o suburbie sigură, de dorit, la nord de orașul OxfordOxford este unul dintre cele mai mari centre de învățare din lume, iar profesorii dvs. includ muzee, conferințe și vizite culturale pentru a vă ajuta să faceți din Oxford clasa dvs.100% dintre studenții care au absolvit cursul au obținut un loc la universitateNoi găsim cursul potrivit la cea mai bună universitate pentru tine.... [-]
Regatul Unit Oxford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză