South Leicestershire College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul nostru, North Warwickshire și South Leicestershire College , s-a format în urma fuziunii dintre North Warwickshire și Hinckley College și South Leicestershire College . Această fuziune a avut loc după ce colegiile au lucrat foarte eficient împreună timp de trei ani într-un parteneriat de federație. Corporația noastră este responsabilă de stabilirea direcției strategice a Colegiului, de îngrijirea fondurilor publice, asigurându-se că acestea sunt utilizate corect și eficient și asigurându-se că Colegiul este o resursă locală bună și valoroasă.

Ne asigurăm că Colegiul nostru își atinge misiunea de a „obține succes prin învățare” pentru toți studenții noștri, cursanții adulți și ucenicii noștri. Cu toții suntem pasionați de educație și formare și de oportunitățile pe care le aduc.

Corporația este hotărâtă să facă o diferență pozitivă pentru comunitățile sale locale și pentru angajatori, pentru a ajuta la „creșterea productivității și a creșterii economiilor noastre locale” prin experiențe de predare și învățare de înaltă calitate.

Locații

South Wigston

Address
Blaby Road
LE18 4PH South Wigston, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: