South Cheshire College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE COLEGIUL NOSTRU

Colegiul South Cheshire este casa educației post-16 în Crewe și Nantwich și este una dintre cele mai importante colegii terțiare și a șasea formate la nivel național. Din vineri 31 martie 2017, Colegiul South Cheshire a fuzionat cu Colegiul West Cheshire pentru a crea un nou colegiu FE pentru Cheshire, care oferă acum o gamă largă de servicii de învățare în trei campusuri - Crewe, Chester și Ellesmere Port.

Campusul nostru din Crewe este situat într-o zonă rezidențială la aproximativ o jumătate de kilometru de centrul orașului Crewe. Este la 10 minute de mers pe jos de gara Crewe și are legături strânse cu Junctions 16 & 17 ale M6.

Elevii călătoresc să studieze la campusul din Crewe din Cheshire, în special Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach și Congleton. De asemenea, aceștia călătoresc din zone mult mai departe de la Staffordshire și Shropshire. Într-adevăr, prin programul nostru internațional, studenții călătoresc din întreaga lume pentru a studia la Colegiul South Cheshire.

Colegiul oferă în principal educație pentru copiii de 16-19 ani, dar oferă, de asemenea, ucenici și alte programe de învățare la locul de muncă. De asemenea, oferim cursuri de învățământ superior și o serie de cursuri pentru adulți, dintre care mulți se reîntorc la educație după o lungă pauză.

Colegiul South Cheshire se mândrește cu excelența, iar anul 2016/17 a reprezentat un alt an de realizări academice remarcabile, cu o creștere a numărului de elevi care au obținut note superioare atât la cursurile de nivel A, cât și la programele profesionale.

Elevii au obținut o rată de trecere de 99,7% pentru nivelurile A, 82,1% obținând grade superioare (A * -C) și 52,7% obținând grade A * -B.

99,6% dintre studenți au primit Diploma extinsă, 57,4% obținând note mari de Distincție * sau Distincție.

Colegiul South Cheshire a fost, de asemenea, laudat în urma unei inspecții de calitate "Good" Ofsted în 2016, care și-a confirmat din nou poziția de lider în domeniul educației în regiune.

Inspectorii au comentat cu privire la "bună predare, învățare și evaluare" și au subliniat faptul că marea majoritate a cursanților înregistrează progrese bune în comparație cu punctele lor de plecare, iar majoritatea cursanților îndeplinesc sau depășesc clasele țintă.

Inspectorii au descris punerea în aplicare a programelor de studiu de la 16 la 19 ca fiind "extrem de eficiente" și că răspund bine nevoilor cursanților.

Colegiul South Cheshire dezvoltă, de asemenea, legături internaționale puternice cu instituții de învățământ din întreaga lume, în țări precum China și Thailanda. Ca urmare, studenții călătoresc la Colegiu pentru a studia A-Levels, programe profesionale și alte cursuri mai scurte

Elevii sunt adăpostiți cu familiile locale în timpul șederii lor prin programul "Homestay".

Colegiul South Cheshire are legături puternice cu Universitatea Oxford și este centrul hibrid Pembroke North pentru Colegiul Pembroke al Universității.

Este, de asemenea, Centrul de Știință de Nord-Vest, în parteneriat cu Colegiul Corpus Christi din Oxford și Colegiul Pembroke.

Studenții colegiului lucrează în strânsă colaborare cu Universitatea din Oxford prin programul Onoruri și Aspirații de creștere, care oferă oportunități pentru realizarea personală și academică și oferă studenților avantajul competitiv de care au nevoie atunci când se adresează celor mai prestigioase universități din țară.

Colegiul a obținut statutul de STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) aclamat, subliniind calitatea furnizării. De asemenea, a primit numeroase alte premii, inclusiv statutul Beacon, care recunoaște instituțiile excelente care oferă o predare și învățare de înaltă calitate și statutul de investitor în aur.

În cele din urmă, Colegiul are facilități de clasă mondială în campusul de 74 milioane de lire sterline, care a fost deschis în septembrie 2010, incluzând o arenă sportivă uriașă, teatru, ateliere de ultimă oră, biblioteci și cafenele cu trei etaje.

Colegiul este cu adevărat un mediu minunat de a veni și de a studia. De ce ați alege altundeva?

Locații

Crewe

Address
South Cheshire College Dane Bank Avenue Crewe Cheshire CW2 8AB United Kingdom
Crewe, Anglia, Regatul Unit

Chester

Address
Chester, Anglia, Regatul Unit