Citește Descrierea Oficială

DESPRE COLEGIUL NOSTRU

Colegiul South Cheshire este casa educației post-16 în Crewe și Nantwich și este una dintre cele mai importante colegii terțiare și a șasea formate la nivel național. Din vineri 31 martie 2017, Colegiul South Cheshire a fuzionat cu Colegiul West Cheshire pentru a crea un nou colegiu FE pentru Cheshire, care oferă acum o gamă largă de servicii de învățare în trei campusuri - Crewe, Chester și Ellesmere Port.

Campusul nostru din Crewe este situat într-o zonă rezidențială la aproximativ o jumătate de kilometru de centrul orașului Crewe. Este la 10 minute de mers pe jos de gara Crewe și are legături strânse cu Junctions 16 & 17 ale M6.

Elevii călătoresc să studieze la campusul din Crewe din Cheshire, în special Crewe, Nantwich, Alsager, Middlewich, Winsford, Sandbach și Congleton. De asemenea, aceștia călătoresc din zone mult mai departe de la Staffordshire și Shropshire. Într-adevăr, prin programul nostru internațional, studenții călătoresc din întreaga lume pentru a studia la Colegiul South Cheshire.

Colegiul oferă în principal educație pentru copiii de 16-19 ani, dar oferă, de asemenea, ucenici și alte programe de învățare la locul de muncă. De asemenea, oferim cursuri de învățământ superior și o serie de cursuri pentru adulți, dintre care mulți se reîntorc la educație după o lungă pauză.

Colegiul South Cheshire se mândrește cu excelența, iar anul 2016/17 a reprezentat un alt an de realizări academice remarcabile, cu o creștere a numărului de elevi care au obținut note superioare atât la cursurile de nivel A, cât și la programele profesionale.

Elevii au obținut o rată de trecere de 99,7% pentru nivelurile A, 82,1% obținând grade superioare (A * -C) și 52,7% obținând grade A * -B.

99,6% dintre studenți au primit Diploma extinsă, 57,4% obținând note mari de Distincție * sau Distincție.

Colegiul South Cheshire a fost, de asemenea, laudat în urma unei inspecții de calitate "Good" Ofsted în 2016, care și-a confirmat din nou poziția de lider în domeniul educației în regiune.

Inspectorii au comentat cu privire la "bună predare, învățare și evaluare" și au subliniat faptul că marea majoritate a cursanților înregistrează progrese bune în comparație cu punctele lor de plecare, iar majoritatea cursanților îndeplinesc sau depășesc clasele țintă.

Inspectorii au descris punerea în aplicare a programelor de studiu de la 16 la 19 ca fiind "extrem de eficiente" și că răspund bine nevoilor cursanților.

Colegiul South Cheshire dezvoltă, de asemenea, legături internaționale puternice cu instituții de învățământ din întreaga lume, în țări precum China și Thailanda. Ca urmare, studenții călătoresc la Colegiu pentru a studia A-Levels, programe profesionale și alte cursuri mai scurte

Elevii sunt adăpostiți cu familiile locale în timpul șederii lor prin programul "Homestay".

Colegiul South Cheshire are legături puternice cu Universitatea Oxford și este centrul hibrid Pembroke North pentru Colegiul Pembroke al Universității.

Este, de asemenea, Centrul de Știință de Nord-Vest, în parteneriat cu Colegiul Corpus Christi din Oxford și Colegiul Pembroke.

Studenții colegiului lucrează în strânsă colaborare cu Universitatea din Oxford prin programul Onoruri și Aspirații de creștere, care oferă oportunități pentru realizarea personală și academică și oferă studenților avantajul competitiv de care au nevoie atunci când se adresează celor mai prestigioase universități din țară.

Colegiul a obținut statutul de STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică) aclamat, subliniind calitatea furnizării. De asemenea, a primit numeroase alte premii, inclusiv statutul Beacon, care recunoaște instituțiile excelente care oferă o predare și învățare de înaltă calitate și statutul de investitor în aur.

În cele din urmă, Colegiul are facilități de clasă mondială în campusul de 74 milioane de lire sterline, care a fost deschis în septembrie 2010, incluzând o arenă sportivă uriașă, teatru, ateliere de ultimă oră, biblioteci și cafenele cu trei etaje.

Colegiul este cu adevărat un mediu minunat de a veni și de a studia. De ce ați alege altundeva?

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

A-levels

South Cheshire College

La Colegiul South Cheshire, o treime din studenții cu vârste între 16-19 ani sunt înscrisi în programul nostru de nivel A de succes și divers. În prezent, oferim peste 3 ... [+]

Introducere

La Colegiul South Cheshire, o treime din studenții cu vârste între 16-19 ani sunt înscrisi în programul nostru de nivel A de succes și divers. În prezent, oferim peste 30 de discipline de nivel A dintr-o gamă de domenii de curriculum.

În 2016, am sărbătorit cu mândrie anul al zecelea, obținând o rată de trecere de 99% sau mai mare la subiecții de nivel A. Colegiul realizează în mod consecvent rezultate remarcabile, în timp ce 2016 arată o rată de trecere de 99,1% - peste rata națională de trecere de 98,1%. 76,5% dintre studenții care au absolvit programul A Level în 2016 au obținut gradele A *, A, B sau C, dintre acești elevi, 48,6% au obținut grade superioare ale A * -B.... [-]

Regatul Unit Crewe Chester
August 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

South Cheshire College

Aceasta este o ocazie interesantă pentru elevii cu vârste cuprinse între 15-19 ani să aibă un degustător al educației colegiale la una dintre cele mai inovatoare colegii ... [+]

Program de studii în străinătate la Colegiul South Cheshire și Colegiul West Cheshire.

Aceasta este o ocazie interesantă pentru elevii cu vârste cuprinse între 15-19 ani să aibă un degustător al educației colegiale la una dintre cele mai inovatoare colegii din Marea Britanie. Educația internațională vă va oferi o experiență îmbogățitoare și plină de satisfacții care va rămâne cu dvs. pentru tot restul vieții. Veți învăța noi abilități, veți experimenta culturi noi și mintea voastră va fi deschisă lumii largi în care trăim. La South Cheshire College și la South Cheshire College West Cheshire, două noi colegii de învățământ superior de top, programe de studiu personalizate, sunt oferite studenților de peste mări, personalizate pentru a se potrivi fiecărui individ; de la ședințe scurte de două săptămâni până la programe de an întreg.... [-]

Regatul Unit Crewe Chester
August 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri de vară

South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Chester

[-]
Regatul Unit Chester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Cheshire College

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe ... [+]

2-week European summer programme 8-21 July 2018 based in Crewe

[-]
Regatul Unit Crewe
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
South Cheshire College

Perioada Lectură Cazare ... [+]

Perioada

Lectură

Cazare

... [-]
Regatul Unit Crewe Chester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
1 - 8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

South Cheshire College

Diplomele BTEC de nivel 3 sunt echivalente cu 3 niveluri A și transportă puncte de intrare universitare, astfel încât studenții să poată aplica la cursurile de învățământ ... [+]

Cursuri de diplomă extinsă de gradul 3 la South Cheshire și Colegiul de Vest

Cursurile extins de diplomă au fost concepute în parteneriat cu universități, angajatori și organizații profesionale, permițând studenților să-și dezvolte abilitățile pentru studiile și angajarea lor în viitor.

Colegiul este dedicat excelenței academice, iar ratele noastre de succes sunt întotdeauna peste media națională. Încă o dată, rezultatele noastre de nivel 3 BTEC au fost excelente și am anunțat o rată de trecere de 99,6%. În campusurile de artă de la Crewe, Ellesmere Port și Chester și un birou internațional dedicat, studenții primesc tot sprijinul de care au nevoie să se stabilească rapid și să se simtă confortabil.... [-]

Regatul Unit Crewe Chester
August 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

South Cheshire College Campus