Somerset College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat în Taunton resedinta de judet de Somerset, în inima Sud-Vest, Somerset College oferă o gamă largă de cursuri suplimentare și de învățământ superior, precum și formarea competențelor într-un mediu cald, prietenos și primitor. Succesul nostru vorbește de la sine cu realizări fantastice si cariere mari pentru studenții noștri.

Principal Bine ai venit

Pentru mai mult de 150 ani Somerset College a furnizat cele mai înalte standarde de educație și formare, utilizând facilități și resurse standard în industrie. Toate cursurile noastre sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorului și de a furniza competențe și cunoștințe relevante pentru locul de muncă și ocuparea forței de muncă.

Inspectorii recent ne-a apreciat drept un colegiu "bun" "și" Outstanding "în mai multe domenii. Tarifele noastre de succes sunt foarte mari atât pentru continuarea și învățământul superior; campusul nostru este vibrant; Avem premii naționale în numeroase domenii și sunt specialisti in sanatate si asistenta sociala, de proiectare și industriile creative. Printre multe atuurile noastre este experiența noastră în creștere în domeniul tehnologiilor regenerabile și ecologice. O parte din aceasta este experiența noastră vastă de, și programe profesionale pentru construcții durabile,. Aceasta zona este o putere tot mai mare al Colegiului și reprezintă răspunsul nostru la noile tehnologii care se întind pe mai multe sectoare de activitate.

Suntem o facultate progresive care aduce cele mai bune din toate studenții noștri. Oricare ar fi alegerea lor de studiu, fiecare persoană este dat sprijin deplin pentru a afla cine sunt ei cu adevărat și atinge ambițiile și aspirațiile lor.

Cursurile noastre acopera mai multe nivele, și avem un portofoliu puternic de învățământ superior cursuri de studii în multe domenii. Elevii provin din toate colturile Marea Britanie pentru a studia la programele noastre de studii. Studentii nostri sta cu noi de la plus față de învățământul superior, precum și a reveni din nou pentru a dezvolta abilitățile profesionale atunci când intră ocuparea forței de muncă.

De contact noastra si lucru cu angajatorii este extinsă și ne dorim să fie furnizorul de formare de alegere pentru tineri, adulți și angajatorii din Somerset. Ne dorim ca studenții noștri pentru a atinge cele mai înalte standarde stabilite pentru sectorul lor industrial ales, astfel încât acestea să poată începe cariera lor cu încredere, știind că au fost instruiți în cele mai avansate metode de afaceri și tehnologie.

De asemenea, pe campusul nostru sunt Geneza, centrul de construcții durabile, The Hot Casa Unitățile de incubare de afaceri și Centrul de Conferințe Taunton. Aceste clădiri reper, împreună cu gama noastră largă de cursuri din zona de formare de afaceri a Colegiului, da de afaceri facilități de sprijin și de conferințe are nevoie pentru a merge mai departe. Cuplat cu gama de opțiuni de formare afaceri de la Colegiul, putem oferi întreprinderilor tot ajutorul de care au nevoie pentru a realiza o forță de muncă bine de resurse și de înaltă calificare.

Rachel Davies

Principal si Chief Executive

Istoria noastră

Am fost lider de modul de la 1856

Somerset College început viața în 1856 ca Școala de Artă și Știință, înainte de a trece la Corporation Street, Taunton, ca Școala de Artă de la începutul secolului. Nu a fost însă, până la începutul anilor 1970 că Școala de Artă fuzionat cu Școala Tehnologie și mutat la site-ul Wellington Road.

Clădirile și facilitățile pe care le vedeți astăzi sunt rezultatul unei investiții de mai multe milioane de lire, care a permis Somerset College să stați la avangarda în continuare și Învățământului Superior din județ.

Vom continua să investim în facilitățile noastre, pentru a ne permite sa oferim state-of-the-art resurse pentru toți studenții noștri și să ofere un loc de învățare care inspiră toți cei care studia, lucra și vizitați-ne. De exemplu, în septembrie 2013 am deschis noi competențe Industrie Centre, care include meșteșuguri de construcție. În plus, suntem acum progresează prin procesul de licitare și de consultare pentru renovarea clădirii Art & Design.

Astăzi suntem o comunitate înfloritoare cu o reputație de excelență. În 2012 Somerset Colegiul a fost Colegiul Educație cel mai bun în continuare în Somerset pentru a avea succes, pentru cursuri lungi de toate vârstele.

Ne pregătim studenții noștri pentru un număr de cariere în multe sectoare de activitate, cu absolvenții noștri lucrează în educație, tehnologie, sănătate, inginerie, proiectare si multe alte sectoare. Studentii nostri au lucrat pentru o serie de companii mari de profil, inclusiv Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face și Abercrombie și Fitch.

Locații

Taunton

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră