Citește Descrierea Oficială

Situat în Taunton resedinta de judet de Somerset, în inima Sud-Vest, Somerset College oferă o gamă largă de cursuri suplimentare și de învățământ superior, precum și formarea competențelor într-un mediu cald, prietenos și primitor. Succesul nostru vorbește de la sine cu realizări fantastice si cariere mari pentru studenții noștri.

Principal Bine ai venit

Pentru mai mult de 150 ani Somerset College a furnizat cele mai înalte standarde de educație și formare, utilizând facilități și resurse standard în industrie. Toate cursurile noastre sunt concepute pentru a satisface nevoile angajatorului și de a furniza competențe și cunoștințe relevante pentru locul de muncă și ocuparea forței de muncă.

Inspectorii recent ne-a apreciat drept un colegiu "bun" "și" Outstanding "în mai multe domenii. Tarifele noastre de succes sunt foarte mari atât pentru continuarea și învățământul superior; campusul nostru este vibrant; Avem premii naționale în numeroase domenii și sunt specialisti in sanatate si asistenta sociala, de proiectare și industriile creative. Printre multe atuurile noastre este experiența noastră în creștere în domeniul tehnologiilor regenerabile și ecologice. O parte din aceasta este experiența noastră vastă de, și programe profesionale pentru construcții durabile,. Aceasta zona este o putere tot mai mare al Colegiului și reprezintă răspunsul nostru la noile tehnologii care se întind pe mai multe sectoare de activitate.

Suntem o facultate progresive care aduce cele mai bune din toate studenții noștri. Oricare ar fi alegerea lor de studiu, fiecare persoană este dat sprijin deplin pentru a afla cine sunt ei cu adevărat și atinge ambițiile și aspirațiile lor.

Cursurile noastre acopera mai multe nivele, și avem un portofoliu puternic de învățământ superior cursuri de studii în multe domenii. Elevii provin din toate colturile Marea Britanie pentru a studia la programele noastre de studii. Studentii nostri sta cu noi de la plus față de învățământul superior, precum și a reveni din nou pentru a dezvolta abilitățile profesionale atunci când intră ocuparea forței de muncă.

De contact noastra si lucru cu angajatorii este extinsă și ne dorim să fie furnizorul de formare de alegere pentru tineri, adulți și angajatorii din Somerset. Ne dorim ca studenții noștri pentru a atinge cele mai înalte standarde stabilite pentru sectorul lor industrial ales, astfel încât acestea să poată începe cariera lor cu încredere, știind că au fost instruiți în cele mai avansate metode de afaceri și tehnologie.

De asemenea, pe campusul nostru sunt Geneza, centrul de construcții durabile, The Hot Casa Unitățile de incubare de afaceri și Centrul de Conferințe Taunton. Aceste clădiri reper, împreună cu gama noastră largă de cursuri din zona de formare de afaceri a Colegiului, da de afaceri facilități de sprijin și de conferințe are nevoie pentru a merge mai departe. Cuplat cu gama de opțiuni de formare afaceri de la Colegiul, putem oferi întreprinderilor tot ajutorul de care au nevoie pentru a realiza o forță de muncă bine de resurse și de înaltă calificare.

Rachel Davies

Principal si Chief Executive

Istoria noastră

Am fost lider de modul de la 1856

Somerset College început viața în 1856 ca Școala de Artă și Știință, înainte de a trece la Corporation Street, Taunton, ca Școala de Artă de la începutul secolului. Nu a fost însă, până la începutul anilor 1970 că Școala de Artă fuzionat cu Școala Tehnologie și mutat la site-ul Wellington Road.

Clădirile și facilitățile pe care le vedeți astăzi sunt rezultatul unei investiții de mai multe milioane de lire, care a permis Somerset College să stați la avangarda în continuare și Învățământului Superior din județ.

Vom continua să investim în facilitățile noastre, pentru a ne permite sa oferim state-of-the-art resurse pentru toți studenții noștri și să ofere un loc de învățare care inspiră toți cei care studia, lucra și vizitați-ne. De exemplu, în septembrie 2013 am deschis noi competențe Industrie Centre, care include meșteșuguri de construcție. În plus, suntem acum progresează prin procesul de licitare și de consultare pentru renovarea clădirii Art & Design.

Astăzi suntem o comunitate înfloritoare cu o reputație de excelență. În 2012 Somerset Colegiul a fost Colegiul Educație cel mai bun în continuare în Somerset pentru a avea succes, pentru cursuri lungi de toate vârstele.

Ne pregătim studenții noștri pentru un număr de cariere în multe sectoare de activitate, cu absolvenții noștri lucrează în educație, tehnologie, sănătate, inginerie, proiectare si multe alte sectoare. Studentii nostri au lucrat pentru o serie de companii mari de profil, inclusiv Vivienne Westwood, Per Una, Fat Face și Abercrombie și Fitch.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An Fundațional

Somerset College

STUDIU Automotive Engineering la Somerset College și veți avea acces la facilitățile noastre, noi-nouțe scop-construit. Suntem specializati in cartografiere motor, diagno ... [+]

Descrierea cursului

STUDIU Automotive Engineering la Somerset College și veți avea acces la facilitățile noastre, noi-nouțe scop-construit. Suntem specializati in cartografiere motor, diagnosticare avansate, îmbunătățirea performanțelor vehiculelor, tehnologia avansată vehiculelor și a vehiculelor hibride - iar personalul nostru sunt printre cele mai bune din țară atunci când vine vorba de cunoștințele și experiența lor.

Datorită relației noastre de colaborare strânsă cu industria auto, cursurile noastre asigura pregătirea perfectă pentru viață în lumea reală, și studenții noștri sunt extrem de angajare. Scopul nostru este de-a lungul pe tine echiparea cu abilități practice, și vei avea o șansă de a utiliza o gamă largă de instrumente, tehnici, echipamente și software. ... [-]

Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Somerset College

Pune bazele pentru cariera de alegerea ta cu cursurile noastre de management al afacerii. Acestea vă dota cu o gamă de abilități flexibile și transferabile, asigurându-vă ... [+]

Descrierea cursului

Pune bazele pentru cariera de alegerea ta cu nostru managementul afacerilor Cursuri. Acestea vă dota cu o gamă de abilități flexibile și transferabile, asigurându-vă un activ autentice la locul de muncă.

Nici o organizație funcționează eficient dacă nu angajații săi au experiență comercială semnificativă. Cursurile noastre vă dota cu exact ceea ce este necesar pentru a face o contribuție esențială la succesul angajatorului dumneavoastră. Deci, dacă doriți să lucrați ca un finanțator, contabil, marketing, administrator, manager de resurse umane, sau în orice alt rol, acest curs oferă oportunitatea perfectă de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră. ... [-]

Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Somerset College

Scopul cursului este de a vă ajuta să dezvolte abilitățile creative necesare pentru a atinge succesul în cariera ta viitoare. În acest sens, pe parcursul explorează modul ... [+]

În cadrul Școala de Artă și Design din Somerset College vom urmări dezvoltarea inteligentă de comunicare vizuala. Elevii învață limba invizibil de formă, compoziție, echilibru, structura, ritm și ierarhie cuplat cu limba foarte vizibil de comunicare.

Scopul cursului este de a vă ajuta să dezvolte abilitățile creative necesare pentru a atinge succesul în cariera ta viitoare. În acest sens, pe parcursul explorează modul ideile sunt comunicate prin limbaj, imagini și mesaje.

Acesta vă echipează cu înțelegerea și abilitățile necesare pentru a opera eficient în ritm alert și stimularea sectorului de design.

Prin studierea pe acest curs, va dezvolta și de a stabili:... [-]

Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Somerset College

Vrei să fii un profesionist make-up artist, care lucrează în locuri cum ar fi limba engleză Opera Națională și teatrele din West End, sau BBC și ITV, precum și pe product ... [+]

Descrierea cursului

Vrei să fii un profesionist make-up artist, care lucrează în locuri cum ar fi limba engleză Opera Națională și teatrele din West End, sau BBC și ITV, precum și pe productii de film majore cu regizori precum Steven Spielberg, Tim Burton și Danny Boyle?

Asta e exact ceea ce absolvenții noștri au plecat pe pentru a realiza, și cu acest curs sub centura ta, nu e fiecare șansă pentru tine să urmeze exemplul.

Acest program unic vă va oferi:

O înțelegere în profunzime a mass-media make-up industrie. Insight în rolul de make-up artisti în raport cu stadiul, TV și film, editorial de moda si muguri de promovare. Abilitățile și flerul creativ de a utiliza make-up pentru a exprima emotiile, transforma fețe și înfățișeze caracter. Cu privire la competențele tehnice și artistice pentru complete de make-up transformări. Aptitudinile de cercetare necesare pentru a asigura calitatea și acuratețea caracter portret. competențe în domeniu de muncă păr, dezvoltarea caracterului, pictura pe corp, Postiche (peruca de luare a) și protezare. Un portofoliu complet de lucru pentru a arăta potentialii angajatori. Posibilitatea de a efectua învățarea bazată pe muncă și a proiectelor vii din lume mass-media. De predare și evaluare ... [-]
Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Somerset College

Dacă sunteți angajat de a face o diferență în viața copiilor și a tinerilor, cursurile noastre la începutul anului studii copilărie sunt fundamentul perfect pentru carier ... [+]

Descrierea cursului

Dacă sunteți angajat de a face o diferență în viața copiilor și a tinerilor, cursuri noastre din Studii timpurie sunt fundamentul perfect pentru cariera ta.

Acestea sunt concepute special pentru persoanele care doresc să urmeze o carieră în îngrijire ani mai devreme, sau care sunt deja lucrează în acest sector. Deci, dacă știți că lucrează cu tinerii este pasiunea ta, aceasta este cursul pentru tine.

Cursul include module în următoarele domenii în primul an:

Matematică, Știință și Copilului - Limba, alfabetizare și Copilului - Joacă și de învățare - învățare și dezvoltare - Practică Profesională și la locul de muncă - Științe Sociale Aplicate ... [-]
Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Somerset College

Reușita în domeniul Jocuri Tehnologie implică o combinație de aptitudini tehnice și know-how comercial și creativ. Asta e exact ceea ce programele noastre de gradul sunt ... [+]

Descrierea cursului

Reușita în domeniul Jocuri Tehnologie implică o combinație de aptitudini tehnice și know-how comercial și creativ. Asta e exact ceea ce programele noastre de gradul sunt menite să vă dota cu, ceea ce înseamnă că vei sta toate șansele de debarcare munca ta de vis odată ce ați trecut de la Somerset College.

Acest program include utilizarea noastră inovatoare a învățării la locul de muncă, pentru a vă ajuta să câștige experiență practică în medii profesionale în timpul studiilor. Primii ani întreprinde un loc de muncă cu un angajator din industria de tehnologie de jocuri, în timp ce al doilea an include un proiect de producere de jocuri live. În trecut, elevii au lucrat la dezvoltarea de jocuri pentru parteneri precum NHS, Mole Valea agricultori, Crucea Roșie britanică și Somerset Wildlife. ... [-]

Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Somerset College

Cu un accent ferm pe dezvoltarea abilităților practice în proiectarea și fabricarea, acest curs vă oferă ocazia ideală de a obține hands-on în domeniul ales. Veti folosi ... [+]

Descrierea cursului

Cu un accent ferm pe dezvoltarea abilităților practice în proiectarea și fabricarea, acest curs vă oferă ocazia ideală de a obține hands-on în domeniul ales. Veti folosi o gamă largă de instrumente, tehnici, echipamente și software, în plus față de echipamente de laborator. Ce e mai mult, vei dezvolta aptitudinile profesionale care sporesc șansele de angajare dumneavoastră la absolvire.

În timpul acestui curs, veți avea posibilitatea de a explora o serie de domenii în acest sector divers de inginerie. Pe parcursul primului an veți: - Obțineți o înțelegere clară a fundamentelor de inginerie și abilitățile necesare pentru a aplica aceste cunoștințe în mod eficient.... [-]

Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Somerset College

Joacă parte în viitorul comunicațiilor globale prin studiul de cursuri Fundației sau HNC în Sisteme electronice. Acest curs vă echipează cu toate competențele necesare pe ... [+]

Descrierea cursului

Joacă parte în viitorul comunicațiilor globale prin studiul de cursuri Fundației sau HNC în Sisteme electronice. Acest curs vă echipează cu toate competențele necesare pentru a vă asigura că sunteți la marginea de taiere de tehnologie, atât în ​​electronică și comunicații.

Am proiectat de masterat nostru Fundația pentru a vă pregăti pentru o carieră în atât de proiectare și funcționare elemente ale industriei. Asta înseamnă că veți fi de lucru pe proiecte practice, alături de procesul de învățare teoretice, pentru a asigura vă dezvolta aptitudinile potrivite pentru orice loc de munca pe care o alegeți.

Modulele de curs vor include:... [-]

Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Somerset College

Dezvoltarea abilităților în calcul și veți fi angajare în întreaga lume. Acest sector industrial continuă să crească, iar cursurile noastre de gradul vă dota cu abilități ... [+]

Descrierea cursului

Dezvoltarea abilităților în calcul și veți fi angajare în întreaga lume. Acest sector industrial continuă să crească, iar cursurile noastre de gradul vă dota cu abilitățile angajatorii au nevoie de forta de munca lor. Ca urmare, absolvenții de calcul Somerset Colegiu bucura de perspective excelente și carieră plină.

Una dintre caracteristicile distinctive ale programelor noastre este conținutul lor de învățare la locul de muncă. Acest lucru implică o destinație de plasare cu un angajator în cursul primului an, și participarea la un proiect IT profesionist în al doilea an. De asemenea, incluse în furnizarea noastră este un angajament pentru dezvoltarea abilităților profesionale, în scopul de a spori șansele de angajare dumneavoastră la absolvire. ... [-]

Regatul Unit Taunton
Contactează şcoala
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză