Citește Descrierea Oficială

Pur și simplu Academie Sunt un lider în furnizarea de servicii de formare educațională pentru sectorul financiar, dedicat sprijinirii candidaților să își dezvolte perspectivele de carieră cu calificări recunoscute care sunt evaluate de angajatori. Proiectăm soluții de formare pentru clienți persoane fizice și corporative din întreaga lume și am pregătit peste 10.000 de profesioniști în industrie.

Scopul nostru este de a ajuta cursanții să-și atingă obiectivele de carieră prin furnizarea unor cursuri de formare de înaltă calitate, concepute și livrate într-un mod care să se potrivească nevoilor individuale ale studenților noștri. Teaming instruirea specialiștilor instructorilor cu experiență cu materialele noastre de studiu foarte precise și ușor de înțeles înseamnă că Academia Pură poate oferi studenților cunoștințele și expertiza necesare pentru a reuși, în timp ce studiază un curs atît de interesant și plăcut.

Toate cursurile de instruire Simply Academy sunt aprobate și acreditate de organismele de atribuire stabilite pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate. Pur și simplu cunoașterea vastă a industriei Academiei, susținută de o echipă de specialiști și de un nivel remarcabil de îngrijire a clienților, ne face unul dintre cei mai buni furnizori de formare în industria serviciilor financiare.

De ce studiați cu noi

Iată câteva motive pentru care ar trebui să studiezi cu Simply Academy:

  • Am fost stabiliți de peste 10 ani și am pregătit cu succes peste 10.000 de consilieri în industrie.
  • Suntem un furnizor de formare aprobat al Institutului de Bănci și Finanțe din Londra.
  • Suntem cel mai mare furnizor de formare profesională în domeniul creditelor ipotecare din Regatul Unit.
  • Suntem, de asemenea, cel mai mare furnizor de formare profesională în Marea Britanie pentru companii precum Royal Bank of Scotland și Santander.
  • Suntem parteneri de încredere ai Academiei Naționale de Aptitudini pentru Servicii Financiare și Parteneriatului pentru Abilități Financiare și Juridice.
  • Ratele noastre de trecere sunt de 85-90%, iar toate cursurile noastre sunt susținute de sistemul nostru de asigurare a calității.
  • Cursanții noștri de curs sunt experți în domeniu și au o bogată cunoștințe și experiență în domeniu pentru a vă ajuta.

Pentru mai multe informații despre cursurile noastre, inclusiv disponibilitatea și opțiunile de plată, nu ezitați să intrați în contact cu echipa prietenoasă de asistență pentru studenți. Vom fi mai mult decât fericiți să vă oferim sfatul nostru specializat și să răspundem la orice întrebări pe care le aveți.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Simply Academy

CeMAP® este o calificare QCF de nivel 3 specifică Regatului Unit și respectă standardele stabilite de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) pentru cei care doresc să o ... [+]

Ce este CeMAP®?

(Pretul nu include TVA) Daca obiectivul tau este de a incepe o cariera incitanta si potential lucrativa ca consultant ipotecar, certificatul Certificat in consultanta si practica ipotecara (CeMAP®) este biletul tau pentru succes. CeMAP® este o calificare QCF de nivel 3 specifică Regatului Unit și respectă standardele stabilite de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) pentru cei care doresc să obțină o "licență de practică". Cu peste 80% dintre consultanții ipotecare care au obținut certificatul, acesta este considerat ca o adevărată calificare de referință în întreaga industrie financiară.

Conținutul și structura cursului CeMAP® au fost concepute pentru a îndeplini cerințele și cerințele de reglementare ale unei cariere în domeniul serviciilor financiare. Angajatorii din întreg sectorul au sprijinit dezvoltarea CeMAP®, ceea ce înseamnă că conținutul se aliniază cerințelor din lumea reală pe care angajatorii o caută.... [-]

Regatul Unit Bishop's Stortford Bristol Birmingham Edinburgh Glasgow Leeds Londra Manchester Newcastle-upon-Tyne Norwich Nottingham Plymouth Southampton  + 10 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
10 zile
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Simply Academy

Dacă sunteți un consultant calificat în domeniul ipotecilor care doresc să vă lărgească abilitățile și să ofere clienților dvs. mai multe opțiuni, atunci certificatul de ... [+]

Ce este CeRER®?

(Pretul nu include TVA) Daca sunteti un consultant ipotecar calificat care doreste sa-ti extinda abilitatile si sa ofere clientilor mai multe optiuni, atunci certificatul de eliberare a capitalului reglementat (CeRER®) va aduce un plus de plus CV-ului. CeRER® este o calificare QCF de nivel 3 specifică Regatului Unit și respectă standardele stabilite de Autoritatea de Conduită Financiară (FCA).

Piața de lansare a acțiunilor este în creștere rapidă, fiind capabilă să ofere proprietarilor de case acest serviciu suplimentar se dovedește a fi o alegere populară. Acest curs de studiu de o zi este alcătuit din doar două unități sub un singur modul și are scopul de a vă dezvolta înțelegerea pieței de lansare a acțiunilor, inclusiv aspectele juridice și de reglementare ale acestui domeniu de specialitate. ... [-]

Regatul Unit Birmingham Londra Manchester
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză