Simply Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Pur și simplu Academie Sunt un lider în furnizarea de servicii de formare educațională pentru sectorul financiar, dedicat sprijinirii candidaților să își dezvolte perspectivele de carieră cu calificări recunoscute care sunt evaluate de angajatori. Proiectăm soluții de formare pentru clienți persoane fizice și corporative din întreaga lume și am pregătit peste 10.000 de profesioniști în industrie.

Scopul nostru este de a ajuta cursanții să-și atingă obiectivele de carieră prin furnizarea unor cursuri de formare de înaltă calitate, concepute și livrate într-un mod care să se potrivească nevoilor individuale ale studenților noștri. Teaming instruirea specialiștilor instructorilor cu experiență cu materialele noastre de studiu foarte precise și ușor de înțeles înseamnă că Academia Pură poate oferi studenților cunoștințele și expertiza necesare pentru a reuși, în timp ce studiază un curs atît de interesant și plăcut.

Toate cursurile de instruire Simply Academy sunt aprobate și acreditate de organismele de atribuire stabilite pentru a asigura cel mai înalt nivel de calitate. Pur și simplu cunoașterea vastă a industriei Academiei, susținută de o echipă de specialiști și de un nivel remarcabil de îngrijire a clienților, ne face unul dintre cei mai buni furnizori de formare în industria serviciilor financiare.

De ce studiați cu noi

Iată câteva motive pentru care ar trebui să studiezi cu Simply Academy:

  • Am fost stabiliți de peste 10 ani și am pregătit cu succes peste 10.000 de consilieri în industrie.
  • Suntem un furnizor de formare aprobat al Institutului de Bănci și Finanțe din Londra.
  • Suntem cel mai mare furnizor de formare profesională în domeniul creditelor ipotecare din Regatul Unit.
  • Suntem, de asemenea, cel mai mare furnizor de formare profesională în Marea Britanie pentru companii precum Royal Bank of Scotland și Santander.
  • Suntem parteneri de încredere ai Academiei Naționale de Aptitudini pentru Servicii Financiare și Parteneriatului pentru Abilități Financiare și Juridice.
  • Ratele noastre de trecere sunt de 85-90%, iar toate cursurile noastre sunt susținute de sistemul nostru de asigurare a calității.
  • Cursanții noștri de curs sunt experți în domeniu și au o bogată cunoștințe și experiență în domeniu pentru a vă ajuta.

Pentru mai multe informații despre cursurile noastre, inclusiv disponibilitatea și opțiunile de plată, nu ezitați să intrați în contact cu echipa prietenoasă de asistență pentru studenți. Vom fi mai mult decât fericiți să vă oferim sfatul nostru specializat și să răspundem la orice întrebări pe care le aveți.

Locații

Bishop's Stortford

Simply Academy

Address
Thremhall Park
The Priory
Start Hill

CM22 7WE Bishop's Stortford, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1279 874430

Bristol

Address
Bristol, Anglia, Regatul Unit

Birmingham

Address
Birmingham, Anglia, Regatul Unit

Edinburgh

Address
Edinburgh, Scoţia, Regatul Unit

Glasgow

Address
Glasgow, Scoţia, Regatul Unit

Leeds

Address
Leeds, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Manchester

Address
Manchester, Anglia, Regatul Unit

Newcastle-upon-Tyne

Address
Newcastle-upon-Tyne, Anglia, Regatul Unit

Norwich

Address
Norwich, Anglia, Regatul Unit

Nottingham

Address
Nottingham, Anglia, Regatul Unit

Plymouth

Address
Plymouth, Anglia, Regatul Unit

Southampton

Address
Southampton, Anglia, Regatul Unit

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră