School of Business London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să se alăture SBL?


SBL continuă să inoveze și oferă o educație de înaltă calitate pentru a transforma abilitățile, cunoștințele și înțelegerea studenților noștri pentru a-și spori capacitatea de angajare și a le permite să concureze cu succes în lumea dinamică și în continuă schimbare a afacerilor./>


School of Business London este dedicată ofertei de cursuri de formare superioară și profesională pentru studenții din întreaga lume, prin Blended and Distance Learning și Online. Livrăm programe și transformăm cariere în întreaga lume./>

SBL este un centru acreditat al Institutului de Management al Calității (CMI) și oferă diferite niveluri de programe de management și leadership. Suntem centrul exclusiv de studii acreditate al Universității Charisma din Regatul Unit. Oferim o gamă largă de programe de diplomă acordate de Universitatea Charisma. În plus, suntem acreditați de alte organisme profesionale recunoscute ale Ofqual, cum ar fi ATHE și QUALIFI, care oferă numeroase diplome în managementul afacerilor, ospitalitate, sănătate și asistență socială, programe de drept și informatică. Mai mult, School of Business London colaborează cu Școala de Marketing din Londra și oferă numeroase programe de diplomă britanică, acordate de un număr de universități din Marea Britanie. Mai mult, suntem parteneri cu NCC Education pentru a oferi programe Bachelor Degree Up Up de la Universitatea Central Lancashire și la Universitatea din Worcester.

Clasă, Distanță

Programele oferite la SBL sunt livrate nu numai prin învățarea bazată pe clasă, ci și prin învățare la distanță și online. SBL cuprinde un sistem de management al învățării de ultimă oră (LMS) pentru implementarea învățării mixte, a distanței și a învățării online.

Bibliotecă online completă

SBL oferă acces la o bibliotecă online cuprinzătoare care conține cărți științifice de înaltă calitate, articole de jurnal, articole de presă și reviste. Cu peste 50.000 de cărți academice și peste 1 milion de articole de la mulți dintre cei mai importanți editori din lume.

divers

Oferim programe diverse și largi de programe de către organisme și universități acreditate, iar programele sunt recunoscute în întreaga lume. Domeniile de curs includ managementul

Planuri flexibile

O schemă flexibilă de admisie permite studenților să se înscrie practic oricând și, spre deosebire de alte instituții, studenții SBL nu trebuie să aștepte niciun aport specific. Pe langa modalitatile flexibile de invatare, studentii pot de asemenea sa realizeze programe in ritmul propriu.

Calificări acreditate

Calificările oferite la SBL sunt pe deplin acreditate și recunoscute pe plan internațional. Indiferent dacă studiați prin intermediul sălii de clasă, la distanță sau în amestec, programele noastre reprezintă o opțiune viabilă pentru toți elevii.

Atelierele Face-Face

Suntem dedicați îmbunătățirii experienței de studiu a studenților noștri și astfel oferim ateliere față în față pentru a-și completa educația cu noi. Noi facem atelierele foarte interactive prin grupuri de discuții și prezentări.

Misiunea SBL


Misiunea SBL este de a inspira inovația, de a transforma viețile și de a conecta comunitățile prin puterea educației. Cu ajutorul programelor Blended Learning, Distance și Online SBL își propune să ofere educație de înaltă calitate pentru a transforma abilitățile, cunoștințele și înțelegerea studenților noștri pentru a-și spori capacitatea de angajare și pentru a le permite să concureze cu succes în lumea dinamică și mereu în schimbare a afacerilor./>

Viziunea SBL


Viziunea noastră este să fim cea mai personală organizație de învățare conectată la nivel global - un catalizator pentru transformarea individuală, organizațională și comunitară./>

Valorile noastre


Următoarele valori neclintite ghidează angajamentul față de studenți și succesul acestora:/>

  • Excelenta
  • Spirit antreprenorial
  • Responsabilitatea publică
  • Sustenabilitate fiscală și ecologică
  • Respect pentru toți
  • Conexiuni comunitare

La nivel global


"Învățarea fără limite"/>

Bazat în Regatul Unit, oferim o perspectivă globală prin oferirea de calificări britanice excelente și transformarea carierei în întreaga lume. De asemenea, avem un centru regional în Emiratele Arabe Unite și o rețea de parteneri de acces regional în multe țări, cum ar fi Australia, Oman și India.

Locații

Londra

Address
35 New Broad Street
EC2M 1NH Londra, Anglia, Regatul Unit

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: