Citește Descrierea Oficială

Vara la SOAS

SOAS oferă o mare varietate de cursuri predate în lunile de vară, variind în lungime, structură și preț. Pentru a vă bucura de experiența SOAS, aruncați o privire la videoclip! Dacă doriți să vă lărgi orizonturile la școala de vară și să obțineți o nouă experiență de învățare, atunci aruncați o privire la ceea ce este oferit mai jos.

Folosirea unui curs de vară la SOAS permite studenților să învețe despre o gamă largă de subiecte, combinând cercetarea academică de vârf, predarea inovatoare și învățarea orientată spre practică.

Fie că sunteți un student actual, un absolvent recent, un profesionist tânăr, sau dacă doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele, luând un curs de școală de vară vă va lărgi orizontul.

Ce pot studia?

SOAS Summer 1

Cursurile de școală de vară sunt oferite pe parcursul a trei sesiuni și înscrierea este deschisă numai pentru o sesiune, dintr-o combinație de sesiuni:

Sesiunea 2: 2 iulie - 20 iulie 2018

Cursurile sunt predate la nivelul 2/3 al unui program de studii universitare SOAS tipice și sunt potrivite pentru studenții, absolvenții și studenții postuniversitari fără cunoștințe aprofundate asupra unui subiect specificat.

Participarea la SOAS Summer School vă permite:

 • Alăturați-vă comunității noastre diverse și internaționale de studenți
 • Ascultați opinia dvs. - metodele de predare inovatoare ale SOAS, bazate pe excelența în cercetare, permit elevilor să adauge la discuțiile pline de viață și analizele critice din sala de clasă;
 • Aflați de la personalul nostru academic cu experiență și de specialitate - SOAS are cea mai mare concentrare în Europa a experților din Orientul Mijlociu, Africa și Asia;
 • Fiți critici și faceți o diferență - SOAS provoacă școli de gândire în masă, adoptă o abordare centrică non-occidentală și încurajează studenții să dezvolte o perspectivă critică și să promoveze schimbările;
 • Paveți-vă drumul în SOAS: elevii de la Școala de Vară se pot aplica pentru a-și continua studiile la SOAS, cu peste 115 de programe postuniversitare de a alege.

Cerințe de intrare

Un student la universitate sau un absolvent al școlii de vară la vârsta de 18 ani. Experiența profesională poate fi recunoscută ca echivalentă unei calificări universitare.

 • Participanții trebuie să aibă 18 ani sau mai mult în momentul vizitei.
 • Fluența în limba engleză a fost demonstrată prin:
  • Testul TOEFL pe suport de hârtie necesită minim 583 cu minimum 53 în toate competențele, iar pentru testul Internet Based TOEFL avem nevoie de minimum 93, cu minimum 20 în toate competențele.
  • IELTS, 6.5 total sau mai mare, cu cel puțin 6 în toate subscoresele.
  • Test Pearson de engleză un scor de 59-64
  • Cambridge Engleză: Avansat (CAE) Gradul B
 • Dacă ați studiat într-o instituție de limbă engleză sau ați predat cursuri la universitatea dvs. în limba engleză (cu excepția cursurilor de limbă engleză), puteți îndeplini cerințele noastre fără a trebui să furnizați un certificat. Dovada acestui lucru va trebui să fie inclusă într-o transcriere sau o scrisoare din partea universității.
 • Solicitanții cu o calificare alternativă ar trebui să ne contacteze pentru consiliere.
 • Solicitanții ale căror nivel de limbă engleză nu îndeplinesc cerințele pot fi interesați de cursurile noastre bazate pe subiecte cu suport în limba engleză.

Înscrierea solicitanților Școlii de Vară care nu îndeplinesc cerințele de intrare este la discreția SOAS - vă rugăm să luați legătura pentru a ne vorbi în detaliu despre cererea dumneavoastră.

Odată ce ați plătit taxa de depunere a taxei de 40 de euro și ați depus formularul online, veți fi informat dacă aveți un loc la școala de vară în termen de 5 zile lucrătoare. Nu plătiți taxa de școlarizare înainte de a primi scrisoarea de ofertă.

Evaluare și credite

Elevii sunt, de obicei, capabili să obțină credite de la instituția lor de origine, de obicei, cursurile noastre primesc:

 • 3 credite în sistemul american
 • 7.5 ECTS în sistemul european.

Dacă intenționați să solicitați credite de la instituția dvs. de origine, vă rugăm să verificați cerințele cu acestea înainte de a vă înscrie. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în orice mod, însă vă rugăm să fiți conștienți de faptul că decizia de acordare a creditelor revine instituției dumneavoastră de origine.

Evaluarea va fi opțională și va varia pentru fiecare curs. Participanților li se va oferi un certificat de participare, iar transcrierile vor fi disponibile la cerere.

Ore de contact

Sesiuni 2

 • 46 ore de contact.
 • Luni joi
 • 10:00 - 15:00: prelegeri și tutoriale
 • Alte 2 ore pe o anumită vineri care implică activități opționale legate de conținut, cum ar fi vizite la muzee sau companii.
 • În zilele de vineri, cursurile deschid una dintre activitățile lor tuturor studenților de la Școala de Vară, oferind fiecărui elev o varietate de activități diferite pentru a participa.

Taxe

SOAS fees

Există o taxă unică, fără rambursare, de 40 de lire sterline.

Taxă de școlarizare:

 • Sesiuni 2

O reducere de 10% a păsărilor devreme este disponibilă până la 30 martie 2018

Cazare

Cazare este disponibilă studenților de la Școala de Vară la sălile de reședință SOAS, Dinwiddy House. Pentru informații suplimentare despre cum să rezervați o cameră, vă rugăm să vizitați pagina de cazare Dinwiddy House.

Program social

Campusul nostru prietenos și vibrant este situat în inima Londrei, în centrul istoricului Bloomsbury. Viața culturală și socială bogată a capitalei este literalmente în pragul nostru! În cadrul SOAS Summer School , veți fi invitat să participați la un program social diversificat oferit de SOAS și echipa de Școală de Vară, inclusiv activități de curs, o întâmpinare și o recepție de rămas bun, o croazieră pe râul Thames și diverse evenimente oferite de SOAS vara.

În plus, puteți rezerva excursii prin partenerii noștri internaționali sau puteți explora ceea ce orașul are de oferit. Un program detaliat va fi disponibil mai aproape de începutul școlii de vară.

SOAS student 2

Mi-am descoperit cursurile extrem de stimulative și am considerat că profesorii sunt foarte calificați, deoarece toți aveau experiență profesională anterioară în domeniile pe care le învățau. Campusul este frumos și fiecare sala de clasă este dimensionată în mod rezonabil de studenți din întreaga lume. Acesta este, de asemenea, situat într-o parte foarte frumos din Londra, care are o mulțime de lucruri de oferit odată ce clasa este de peste. SOAS a fost o experiență îmbogățită pentru mine și nu aș schimba nimic pentru nimic în lume.

Owen, Finanțe

SOAS Summer School" src="//cdn01.masterstudies.com/element_db/40/40416_rsz_soas_school.png" alt="SOAS Summer School" />

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri de vară

SOAS Summer School

Acesta este un curs de limbă introductivă de bază în limba scrisă și vorbită pentru începători absolut și este echivalent cu primul termen de studiu coreeană de limbă la ... [+]

Descrierea programului

Învățarea unei limbi vă permite să comunicați; oferă acces direct la sursele de limbă străină. Învățarea unui limbaj deschide o lume a posibilităților de dialog, înțelegere, dezvoltare personală și carieră: limbile vă eliberează.

Coreeană Nivelul 1a (Începător)

1 - 12 iulie 2019

Acesta este un curs de limbă introductivă de bază în limba scrisă și vorbită pentru începători absolut și este echivalent cu primul termen de studiu coreeană de limbă la universitate. Elevilor nu se presupune că au cunoștințe anterioare despre limbă sau scenariul său.

Cursul acoperă mai multe construcții de bază ale limbii, permițând elevilor să dobândească abilități de bază în citire, scriere, înțelegere și vorbire. Studenții reușiți vor avea capacitatea de a citi și de a scrie scurte texte simple și de a comunica pe teme simple de zi cu zi. Se va pune accent pe pronunția bună și pe convențiile sociale și lingvistice ale conversației de zi cu zi.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs este alcătuit din prelegeri, ateliere, excursii de teren și excursii ghidate de la Londra, împreună cu un tur ghidat de o regiune rurală / de coastă din Sussex ... [+]

Descrierea programului

Acest curs este alcătuit din prelegeri, ateliere, excursii de teren și excursii ghidate de la Londra, împreună cu un tur ghidat de o regiune rurală / de coastă din Sussex, și anume portul Cinque din Rye și împrejurimile sale. Acesta va oferi o gamă largă de abordări și agende (atât teoretice, cât și legate de politici) cu privire la turism, pelerinaj, patrimoniu cultural și călătorii în general - inclusiv luarea în considerare a refugiaților și a solicitanților de azil.

Cursul se va desfășura într-un mediu intens, unic și strâns legat, oferind cunoștințe / practici de primă clasă și în domeniu. Cursul este deschis studenților într-o varietate de discipline, printre care antropologia, sociologia, istoria, geografia, studiile de dezvoltare, relațiile internaționale, arta - precum și disciplinele în domeniul științelor umane în general.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

V-ați întrebat vreodată cum să începeți un proiect? Ce înseamnă "Cercetare"? Sau pur și simplu cum să transformi o idee bună într-un raport bine format? Indiferent de sit ... [+]

Descrierea programului

V-ați întrebat vreodată cum să începeți un proiect? Ce înseamnă "Cercetare"? Sau pur și simplu cum să transformi o idee bună într-un raport bine format? Indiferent de situația dificilă, la orice nivel, atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere profesional, școala de vară pentru cercetarea științifică: Design și metodologie oferă o oportunitate unică de a-ți dezvolta și perfecționa capacitatea de a conceptualiza și dezvolta abilitățile de cercetare.

Vom aborda ceea ce înseamnă să fii cercetător de la capăt, începând cu blocurile fundamentale ale ceea ce constituie "cercetarea", cum să procedăm bine și ce capcane să evităm.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs examinează legăturile dintre conflict și dezvoltare, între inegalitate și violență și între structurile și interesele care contribuie la continuarea violenței ... [+]

Descrierea programului

Acest curs examinează legăturile dintre conflict și dezvoltare, între inegalitate și violență și între structurile și interesele care contribuie la continuarea violenței în interiorul și între țări. Acesta este în primul rând informat de o abordare a economiei politice în analizarea conflictului și subliniază modul în care interesele economice și politice ale partidelor de conflict și ale susținătorilor lor internaționali se pot conspira pentru a forma "sisteme de război". În plus, cursul analizează modul în care moștenirile dezvoltării impactului conflictelor, prin accentul pe gen, traume și memorie, inspirat de abordările poststructuraliste în înțelegerea relației dintre conflict și dezvoltare.... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Popoarele din întreaga lume se confruntă astăzi cu provocări multiple în secolul XXI; Diplomația este o cheie pentru a le aborda. Fie că este vorba despre schimbările cli ... [+]

Descrierea programului

Popoarele din întreaga lume se confruntă astăzi cu provocări multiple în secolul XXI; Diplomația este o cheie pentru a le aborda. Fie că este vorba despre schimbările climatice, resursele și deficitul alimentar, proliferarea armelor de distrugere în masă, epidemiile de boli, migrația. Înțelegerea diplomației - bazată pe trei concepte-cheie precum Comunicarea, Reprezentarea și Negocierile - ne permite să înțelegem cum sunt abordate aceste probleme - cine sunt câștigătorii și care sunt învinșii.

Acest curs de școală de vară oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta și îmbunătăți abilitățile într-un cadru profesional, în timp ce se angajează direct cu practicienii. Profitând de poziționarea Londrei ca centru al activității diplomatice, studenții se vor angaja cu diplomați practicanți și vor avea ocazia să viziteze o serie de site-uri diplomatice ale Londrei, inclusiv ambasadele și oficiul străin și al Commonwealth-ului.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs oferă studenților o înțelegere de bază a dreptului internațional, concentrându-se asupra structurilor fundamentale care sunt necesare pentru a se angaja în ori ... [+]

Descrierea programului

Acest curs oferă studenților o înțelegere de bază a dreptului internațional, concentrându-se asupra structurilor fundamentale care sunt necesare pentru a se angaja în orice problemă juridică internațională. În plus, elevii sunt introduși într-o serie de probleme contemporane ale ordinii mondiale care necesită aplicarea regulilor și structurilor fundamentale pentru a dezvolta conștientizarea atât a limitărilor, cât și a potențialului dreptului internațional ca instrument de schimbare.

Elevii vor lăsa cursul cu capacitatea de a aborda problemele juridice internaționale cu încredere, precum și de conștientizarea unor probleme contemporane specifice și a modului în care legea internațională se ocupă de preocupările emergente și în curs de desfășurare, inclusiv relația dintre afaceri și drepturile omului; refugiați; tehnologie; feminism; și utilizarea forței în afara structurilor colective de securitate.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs oferă o introducere critică în înțelegerea politicii schimbărilor climatice. Prezintă o perspectivă critică asupra relației dintre mediu și dezvoltare, natură, ... [+]

Descrierea programului

Acest curs oferă o introducere critică în înțelegerea politicii schimbărilor climatice. Prezintă o perspectivă critică asupra relației dintre mediu și dezvoltare, natură, societate și antropocen și se concentrează asupra dinamicii schimbărilor socio-ecologice, acordând atenție dimensiunilor sale materiale și economice, politice și organizaționale, precum și culturale și ideologice .

O considerație teoretică a istoriei, politicii și economiei schimbărilor climatice este fundamentul cursului, urmată de o interogare a diplomației negocierilor privind schimbările climatice, inclusiv acordul de la Paris și rapoartele IPCC, abordările feministe ale mediului și ecosistismului. În cele din urmă, cursul analizează întrebările contemporane legate de tehnologia și climatul, rasismul și negarea climei și potențialul mișcărilor de a forța acțiunile guvernamentale în privința schimbărilor climatice.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs introduce studenții la rolul finanțării în tranziția către o economie durabilă, cu emisii reduse de carbon. Atenuarea și adaptarea la schimbările climatice, co ... [+]

Descrierea programului

Acest curs introduce studenții la rolul finanțării în tranziția către o economie durabilă, cu emisii reduse de carbon. Atenuarea și adaptarea la schimbările climatice, concomitent cu realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (SDG), necesită utilizarea unor sume mari de capital - capital, care nu sunt în prezent furnizate în cantități suficiente. În plus, schimbările climatice reprezintă un risc semnificativ atât pentru economii, cât și pentru sistemele financiare. În același timp, există oportunități substanțiale de finanțare a transformării ecologice și de aliniere a investițiilor și a finanțării cu criterii de mediu, sociale și de guvernanță (ESG).... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Gestionarea eficientă a finanțelor publice este o funcție fundamentală pentru fiecare guvern și organizație din sectorul public. Acest curs oferă participanților cunoștin ... [+]

Descrierea programului

Gestionarea eficientă a finanțelor publice este o funcție fundamentală pentru fiecare guvern și organizație din sectorul public. Acest curs oferă participanților cunoștințele și instrumentele teoretice pentru revizuirea, discutarea, înțelegerea și evaluarea temelor cheie legate de managementul finanțelor publice. Pe baza cercetărilor academice și a exemplelor practice, studenții vor învăța cum guvernele și organizațiile din sectorul public planifică și administrează cheltuielile publice; modul în care sunt făcute politicile fiscale; care sunt efectele impozitării; ce altceva înseamnă, cu excepția impozitării, sectorul public pentru creșterea veniturilor; modul în care performanța financiară este raportată publicului; și cum este atins echilibrul fiscal.... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs explorează în mod critic economia digitală globală contemporană, cu accent pe startupurile sociale de impact, ca șoferi pentru schimbări economice și sociale p ... [+]

Descrierea programului

Acest curs explorează în mod critic economia digitală globală contemporană, cu accent pe startupurile sociale de impact, ca șoferi pentru schimbări economice și sociale pozitive. Situat la Centrul pentru Media și Comunicare Globală din cadrul Școlii de Studii Interdisciplinare de la SOAS, aceasta oferă o combinație unică de abordări critice pentru economia digitală emergentă din perspectiva Sudului Global, cu cunoștințe practice practice de proiectare și dezvoltare modele alternative de afaceri pentru utilizarea tehnologiei digitale pentru schimbarea socială.

Cursul este structurat în jurul a trei părți. Prima săptămână explorează istoria economiei digitale postbelice după al Doilea Război Mondial și apariția modelului de pornire a tehnologiei ca motor al creșterii economice, "ecosistemului" afacerilor și al investițiilor asociat cu acesta și al ramurilor sale economice, politice și sociale. Se va baza pe studii de caz din economia digitală globală în teme precum date mari, orașe inteligente, e-sănătate, servicii bancare mobile și AI. În cea de-a doua săptămână, elevii se vor implica în aceste dezbateri academice și politice privind economia digitală globală pentru a-și dezvolta propriile proiecte utilizând tehnologia digitală pentru binele social. În timpul ultimei săptămâni, elevii, cu ajutorul comitetelor și mentorilor de curs, vor dezvolta planuri de afaceri și prezentări pe baza ideilor lor critice. Acest lucru va culmina într-o "zi de pitch" în stil incubator cu impact social, în care studenții își prezintă ideile de proiect unui grup de finanțatori falsi pentru a obține feedback și sugestii cu privire la ideile și sustenabilitatea lor în situațiile din lumea reală.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs oferă o perspectivă asupra aspectelor-cheie în studiul genului și al conflictelor, interogând rezoluțiile Consiliului de Securitate privind femeile, pacea și s ... [+]

Descrierea programului

Acest curs oferă o perspectivă asupra aspectelor-cheie în studiul genului și al conflictelor, interogând rezoluțiile Consiliului de Securitate privind femeile, pacea și securitatea, inclusiv violența sexuală legată de conflicte, analizând, de asemenea, abordările feministe transnaționale dincolo de rezoluții. Cursul oferă o atenție deosebită studenților interesați de studii de feminism și masculinitate, sexualitate și sex, alături de instrumentele de utilizare a analizei de gen în studiul consolidării păcii și păcii, inițiative postconflictuale, securitate și conflicte armate.

Modulul utilizează materiale și cercetări interdisciplinare pentru a examina diferitele dimensiuni ale genului și ale conflictului, în ceea ce privește experiențele subiecților de gen, precum și cadrele juridice și politice care funcționează în cadrul setărilor de conflicte. Elevii vor dezvolta o înțelegere nuanțată a diferitelor abordări ale genului și sexualității și le vor aplica în chestiunile cheie din spectrul conflictului.... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs își propune să plaseze Orientul Mijlociu modern în contextul său internațional, explorând istoria imperiului și decolonizarea, hegemonia și rezistența, conflic ... [+]

Descrierea programului

Acest curs își propune să plaseze Orientul Mijlociu modern în contextul său internațional, explorând istoria imperiului și decolonizarea, hegemonia și rezistența, conflictul și cooperarea, precum și identitatea și politica externă. Este informat printr-un angajament riguros cu teoriile relațiilor internaționale. Cursul începe cu o explorare a diferitelor faze istorice de interacțiune dintre statele din Orientul Mijlociu și sistemul internațional. Acestea sunt împărțite în perioadele coloniale, Războiul Rece și Războiul Rece.

Prelegerile vor acoperi coloniile timpurii ale coloniilor, imperiul informal al Marii Britanii din Golf și mandatele anglo-franceze, precum și creșterea Turciei și a Israelului și provocarea reprezentată de statele revoluționare pan-arabe, urmată de o discuție despre Orientul Mijlociu este loc în epoca post-război unipolar. Fiecare dintre aceste faze este discutată în paralel cu paradigme și concepte relevante relevante ale teoriei relațiilor internaționale utilizate pentru studierea Orientului Mijlociu în contextul său internațional. Se acordă atenție problemei caracteristicilor unui subsistem regional, precum și subdomeniului de analiză a politicii externe în relațiile internaționale. A doua parte a cursului abordează teme-cheie în relațiile internaționale, cum ar fi transnaționalismul, migrația, petrolul, globalizarea și identitatea. Secțiunea finală a cursului analizează conflictul și cooperarea. Aceasta va implica analiza conflictului arabo-israelian, arabismul și islamismul, precum și elaborarea politicii externe și actorii-cheie ai puterilor regionale.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs oferă o introducere critică a istoriei, naturii și impactului mișcărilor sociale și a mișcărilor sociale, politica dezvoltării neoliberale și creșterea ONG-uri ... [+]

Descrierea programului

Acest curs oferă o introducere critică a istoriei, naturii și impactului mișcărilor sociale și a mișcărilor sociale, politica dezvoltării neoliberale și creșterea ONG-urilor într-o industrie globală. Analizează modul în care mișcările sociale și ONG-urile au interacționat și influențat reciproc și modul în care acestea s-au globalizat. Ea pune la îndoială noțiunea de dezvoltare ca creștere economică, evaluează criticile împotriva ONG-urilor ca alternative la modelele de dezvoltare conduse de stat, consideră conceptul și utilizarea intervenției umanitare în diverse contexte, discută despre rolul organizării forței de muncă și a muncii alături de mișcările și explorările sociale măsura în care mișcările reprezintă o provocare pentru dezvoltarea neoliberală și capitalistă. În cele din urmă, analizează atât baza teoretică pentru mișcarea socială, cât și strategiile ONG-urilor pentru schimbarea socială, precum și implicațiile lor practice și se bazează pe o serie de studii de caz, explorând ce fel de dezvoltare și schimbare socială este posibilă.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs își propune să ofere participanților atât cunoștințe teoretice, cât și instrumente practice pentru a înțelege și a face față provocărilor pe care Obiectivele d ... [+]

Descrierea programului

Acest curs își propune să ofere participanților atât cunoștințe teoretice, cât și instrumente practice pentru a înțelege și a face față provocărilor pe care Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (SDG) le reprezintă pentru guvernele care elaborează politici publice și strategii de livrare pentru a le atinge.

De la formularea lor în 2015, SDG-urile au intrat în discursul politic al multor țări în curs de dezvoltare, afectând procesul de elaborare a politicilor și de implementare. În loc să discute SDG-urile și implicațiile acestora pentru dezvoltare, acest curs se va concentra direct pe capacitățile politice și administrative necesare pentru a continua cu succes SDG-urile. Printre problemele care vor fi incluse se numără consolidarea angajamentului de guvernare și a părților interesate, planificarea strategică, îmbunătățirea capacității de analiză a politicilor și a deciziilor, avansarea sistemelor de gestiune a finanțelor publice și responsabilitatea, precum și rolul pe care controlul, monitorizarea și evaluarea managementului îl au în realizarea SDG .... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Cursul va oferi o înțelegere critică a principalelor evoluții și probleme în politica mondială contemporană pentru studenții care nu au experiență anterioară în relațiile ... [+]

Descrierea programului

Cursul va oferi o înțelegere critică a principalelor evoluții și probleme în politica mondială contemporană pentru studenții care nu au experiență în domeniul relațiilor internaționale. Concentrându-se pe perioada de la sfârșitul Războiului Rece, o epocă definită de inovația și dezvoltarea instituțională rapidă, precum și de o serie de probleme globale emergente, probleme și dileme politice, cursul le găsește în contextul relațiilor nord-sud. Tratând sistemul internațional ca un dinamic dinamic, acesta analizează modul în care problemele care au devenit centrale în politica internațională, inclusiv proliferarea nucleară, proliferarea nucleară, conflictele armate și terorismul, democratizarea, pandemiile și primăvara arabă sunt strâns legate de eforturile de extindere de la mijlocul -20-lea pentru a genera o ordine mondială liberală. În acest sens, analiza rolurilor jucate în politica mondială contemporană de către membrii conducători ai "comunității internaționale", cum ar fi Statele Unite, Uniunea Europeană, "în creștere" state non-occidentale China, India și Brazilia, actori nestatali cum ar fi ONG-urile, corporațiile transnaționale și grupurile armate, precum și instituțiile financiare internaționale și alte instituții.... [-]

Regatul Unit Londra
Iulie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Învățarea unei limbi vă permite să comunicați; oferă acces direct la sursele de limbă străină. Învățarea unui limbaj deschide o lume a posibilităților de dialog, înțelege ... [+]

Descrierea programului

Învățarea unei limbi vă permite să comunicați; oferă acces direct la sursele de limbă străină. Învățarea unui limbaj deschide o lume a posibilităților de dialog, înțelegere, dezvoltare personală și carieră: limbile vă eliberează.

Alegeți limba japoneză la nivel 1a (începător) sau nivelul 1b (începători avansați) sau combinați ambele niveluri în 4 săptămâni.

Nivelul japonez 1a (începător)

1 - 12 iulie 2019

Acesta este un curs de limbă introductivă de bază în limba scrisă și vorbită pentru începători absolut și este echivalent cu primul termen de studiu de limbă japoneză la universitate. Elevilor nu se presupune că au cunoștințe anterioare despre limbă sau scenariul său.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Învățarea unei limbi vă permite să comunicați; oferă acces direct la sursele de limbă străină. Învățarea unui limbaj deschide o lume a posibilităților de dialog, înțelege ... [+]

Descrierea programului

Învățarea unei limbi vă permite să comunicați; oferă acces direct la sursele de limbă străină. Învățarea unui limbaj deschide o lume a posibilităților de dialog, înțelegere, dezvoltare personală și carieră: limbile vă eliberează.

Alegeți pentru a afla Mandarin chinezesc la nivelul 1a (începător) sau la nivelul 1b (Începător avansat) sau combinați ambele niveluri în 4 săptămâni.

Nivelul chinezesc 1a (începător)

1 - 12 iulie 2019

Acesta este un curs de limbă introductivă de bază în limba scrisă și vorbită pentru începători absolut și este echivalent cu primul termen de studiu în limba chineză la universitate. Elevilor nu se presupune că au cunoștințe anterioare despre limbă sau scenariul său.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
SOAS Summer School

Acest curs oferă participanților o înțelegere globală a istoriei, politicii și culturii Africii. Cu o gamă variată de sesiuni, de la istorie, pan-africanism și politică l ... [+]

Descrierea programului

Acest curs oferă participanților o înțelegere globală a istoriei, politicii și culturii Africii. Cu o gamă variată de sesiuni, de la istorie, pan-africanism și politică la limbi, migrație și muzică, cursul oferă o cunoaștere aprofundată a principalelor domenii academice de studiu în ceea ce privește Africa. Cursul cuprinde o combinație de cursuri și ateliere interactive, precum și vizite la muzee și evenimente sociale.

Aceasta este o mare oportunitate, având în vedere importanța pe care Africa a câștigat-o în ultimii ani și viziunea Africii Rising, un continent cu multe oportunități de locuri de muncă și de investiții. De asemenea, în cadrul Artelor, am văzut o creștere incredibilă a prezenței artiștilor africani în cercurile internaționale de artă, care a fost extrem de stimulantă și reconfortantă pentru o înțelegere a artelor și culturilor.... [-]

Regatul Unit Londra
Iunie 2020
Engleză
La zi
3 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

SOAS Summer School

SOAS Summer School