South Eastern Regional College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Departamentul Internațional al SERC

De Sud-Est Regional College combină excelența academică, cu facilități fantastice, distracție genial într-o parte uimitoare a lumii. Irlanda de Nord oferă locuri fabuloase, peisaje uimitoare și de friendliest și este salutã cel mai sigur loc din Marea Britanie.

SERC este un top superior și colegiu guvern educație. Studenți din peste 68 de țări diferite au ales SERC ca prima lor alegere pentru educație de calitate în acest an și sunt o parte valoroasă și parte integrantă a comunității noastre de student. Colegiul este acreditat British Council și deține o licență UKVI Tier 4. SERC oferă o gamă largă de programe de dezvoltare în limba engleză pentru Engleza generală, Academic engleză, programe de pregătire a personalului didactic precum și calificări preuniversitare recunoscute la nivel internațional și grade de fundație universitare acreditate de cele mai importante universități și organisme, inclusiv de afaceri, turism, IT, Inginerie și Științe atribuire . Noi căutăm în mod activ oportunități suplimentare de a lucra în colaborare cu organizațiile de peste mări.

"Învățarea la SERC mi-a dat multe amintiri pozitive, o mulțime de distracție și o mare satisfacție. Sunt gata să-mi încep cariera cu calificarea și experiența internațională "
Isabella Parbeza

Am rămas fideli rădăcinilor noastre și am rămas sângele comunității și economiei locale, făcând astfel să devină un top 30 al Colegiului U K. Ne-am construit reputația ca o parte de încredere și respectată a comunității noastre locale, oferind un curriculum axat pe industrie.

Deși am fost mai bine cunoscuți pentru furnizarea de cursuri de formare, am devenit renumiți ca un partener inovator pentru companiile care doresc să îmbunătățească productivitatea și să dezvolte noi piețe sau produse. Servicii precum prototiparea produselor și consultanța pentru îmbunătățirea afacerilor ajută companiile mari și mici să-și atingă obiectivele. Lucrăm cu BT, Bombardier Aerospace, Nitronica, Canyon Europe, Red Raven și Coca Cola pentru a numi doar câteva.

De Sud-Est Regional College (SERC) oferă o serie de cursuri pentru a se implica în comunitatea locală. În plus față de cursurile cu normă întreagă și cu frecvență redusă oferite la SERC, lucrăm cu comunitatea locală, organizații voluntare și statutare, care oferă cursuri de degustare în centrele comunitare, în sălile școlare și în cluburi. Cursurile de pregătire pot fi livrate la campusul local.

Revenirea la studii poate ajuta persoanele fizice să:

  • Învățați o nouă abilitate și dezvoltați noi interese pentru petrecerea timpului liber

<li> Reconectați-vă cu învățarea</li> <li> Creșteți încrederea</li> <li> Oportunitate de a întâlni oameni noi</li> <li> Pregătiți-vă pentru a trece la cursurile formale</li> <li> Obțineți calificări pierdute la prima rundă de timp</li> <li> Obțineți aptitudini și calificări pentru a îmbunătăți perspectivele de carieră</li>

Locații

Lisburn

Address
Castle Street​​
Lisburn
Co. Antrim

BT27 4SU Lisburn, Irlanda de Nord, Regatul Unit

Bangor

Address
Castle Park Road
Bangor
Co. Down

BT20 4TD Bangor, Irlanda de Nord, Regatul Unit

Downpatrick

Address
Market Street
Downpatrick
Co. Down

BT30 6LZ Downpatrick, Irlanda de Nord, Regatul Unit

Newtownards

Address
Victoria Avenue
Newtownards
Co. Down

BT23 7EH Newtownards, Irlanda de Nord, Regatul Unit

Ballynahinch

Address
Church Street
Ballynahinch
Co. Down

BT24 8LP Ballynahinch, Irlanda de Nord, Regatul Unit

Newcastle-upon-Tyne

Address
Castlewellan Road
Newcastle
Co. Down

BT33 0UR Newcastle-upon-Tyne, Anglia, Regatul Unit

Holywood

Address
Old Holywood Road
Holywood
Co. Down

BT18 9QH Holywood, Irlanda de Nord, Regatul Unit