Citește Descrierea Oficială

Stratford Colegiul oferă servicii tutorial pentru programe de educație britanic de înaltă calitate și ateliere de lucru la nivel local și la nivel internațional.

Stratford Colegiul are sediul in Telford, Shropshire, Marea Britanie cu centre din Londra și Abuja (Nigeria). De asemenea, oferim cursuri prin învățare la distanță.

Ne-am angajat să furnizarea de educație de calitate superioară și a mediului de dezvoltare. Studenții noștri beneficiază de instruire intensivă și un personal dedicat. Noi combina valorile traditionale, cu o abordare și tehnologii moderne pentru a se asigura că toate cursurile sunt livrate și predate în modul cel mai eficient și eficace pentru succes.

Programele noastre sunt concepute și livrate în parteneriat cu instituții de renume din Marea Britanie și sunt în mod normal, efectul de levier dintr-o platformă online care fluxuri academii tutorial în Marea Britanie și în străinătate.

Studenții noștri din afara Marii Britanii sunt capabili să obțină calificări britanice recunoscute la nivel global, fără a fi nevoiți să călătorească în Marea Britanie. În plus, toate cursurile noastre garanteaza progres pentru continuarea studiilor la instituții din Marea Britanie. Acest lucru oferă studenților noștri bazate pe plan internațional flexibilitatea programelor de pornire în țările lor respective și completarea în Marea Britanie, sau vice-versa, dacă doresc acest lucru.

Toate academiile noastre internaționale funcționează ca școlile profesionale care furnizează servicii de școlarizare pentru studenții care programele noastre atribuite intern sau examenelor organizate în mod independent, pentru cursuri / calificări oferite de alte universități sau colegii. Elevii primesc față în față de școlarizare și de sprijin din partea personalului bine instruit la academia lor locale pentru programele care sunt administrate și evaluate de la colegiul nostru din Marea Britanie prin învățare la distanță.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Diploma

Stratford College Of Business Management

A niveluri sau calificare de nivel 3 sau 5 GCSE, plus cel puțin 2 ani de experiență relevantă de muncă. Dovezi ale capacității limbii engleze la un nivel echivalent cu IE ... [+]

Diplomă în Management - Nivelul 4 (Nivelul 4 athe Diploma în Management)

Cerințe de intrare:

A niveluri sau calificare de nivel 3 sau 5 GCSE, plus cel puțin 2 ani de experiență relevantă de muncă. Dovezi ale capacității limbii engleze la un nivel echivalent cu IELTS 5.0 Alte calificări pot fi luate în considerare de la caz la caz.

Varsta minima:

19 ani

Durata:

Singur 6 luni, o casă de filme de atribuire dublă (athe) - 9 luni

Perioada de admisie:

Ianuarie, aprilie, iulie și octombrie Programul poate include premii duble, care include athe Nivelul 4 Diplomă Extins în Management și este recunoscut de o varietate de instituții britanice pentru intrarea la Advanced Diploma / HND sau orice echivalent program de nivel 5.... [-]

Regatul Unit Telford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 9 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma Postuniversitare

Stratford College Of Business Management

Această calificare este inspirat și pe baza de masterat în Business Administration, care este o lume renumit studii superioare care cuprinde toate competențele de bază ne ... [+]

Diplomă de Management Strategic - Level 7 (athe Nivelul 7 Diplomă în Management Strategic))

Cerințe de intrare:

Orice HND sau grad. (Solicitanții pot fi acceptate pe baza experienței de muncă relevante acest lucru va fi luate în considerare la alegerea colegiului de la caz la caz) Dovada capacității limbii engleze la un nivel echivalent cu a lui IELT 6.5. Alte calificări pot fi luate în considerare de la caz la caz.

Varsta minima:

19 ani

Durata:

Unic de atribuire - 6 luni, de atribuire dublă (athe) - 9 luni

Perioada de admisie:

Ianuarie, aprilie, iulie și octombrie Această calificare este inspirată și pe baza masterat în administrarea afacerilor care este o lume renumit studii superioare care cuprinde toate competențele de bază necesare unui manager de afaceri senior.... [-]

Regatul Unit Telford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 9 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Diplomă Avansată

Stratford College Of Business Management

Programul poate include de atribuire dublă, care include athe Level 5 Extended Management Diploma și este recunoscută de către o varietate de universități din Marea Brita ... [+]

Diplomă Avansate în Management - Nivelul 5 (athe Nivelul 5 Diploma în Management)

Cerințe de intrare:

O diplomă minimă sau nivelul 4 de calificare sau nivelurile de un plus de cel puțin 3 ani de experiență relevantă de muncă. Dovezi ale capacității limbii engleze la un nivel echivalent cu IELTS 5.0 Alte calificări pot fi luate în considerare de la caz la caz.

Varsta minima:

19 ani

Durata:

Singur 6 luni, o casă de filme de atribuire dublă (athe) - 9 luni

Perioada de admisie:

Ianuarie, aprilie, iulie și octombrie Programul poate include de atribuire dublă, care include athe Level 5 Extended Management Diploma și este recunoscută de către o varietate de universități din Marea Britanie ca fiind echivalente cu propriile lor BA (Hons), conținutul de afaceri și, prin urmare, deținătorii de această calificare pot câștiga intrare avansată cu privire la BA (Hons), gradul de afaceri.... [-]

Regatul Unit Telford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 - 9 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
1 Bridge Street, Oakengates,
Telford, England, TF1 2AH GB