Citește Descrierea Oficială

Academia de primire a fost infiintata in anul 2008, cu obiectivul principal de a oferi Hoteluri cu personal extrem de calificat în toate departamentele. Deoarece oferă cursurile noastre bazate pe clasă pentru publicul larg in 2010, ne-am antrenat nenumărate studenți pasionați, care doresc o cariera in Hospitality. Cu o rata mare de succes a absolvenților noștri câștigă locuri de muncă în industrie, ne-am jucat un rol decisiv în îmbunătățirea vieții persoanelor angajate și a făcut zeci de visele devin realitate.

Suntem acum recunoscute de peste 500 de hoteluri care lucrează în strânsă colaborare cu noi și recunosc calitatea formării noastre profesionale și standardul de absolvenții noștri. Noi oferim o platforma pentru conectarea absolvenții Hospitality angajatorilor prin baza noastră de date profil absolvent. Avem, de asemenea un loc de muncă la bord online, care permite Hoteluri înregistrate pentru a posta toate locurile de muncă vacante hoteliere gratuit.

Suntem mandri sa spunem ca ne-am în prezent absolvenții care lucrează într-un sortiment de hoteluri. Din Ritz, Hilton, Marriott, Park Plaza, IHG a Premier Inn, facem o diferență. Având succes redus timpul și costurile de instruire pentru Front pozițiilor House, ne propunem să acopere toate celelalte departamente Ospitalitate și fi furnizorul preferat de personal calificat pentru Hoteluri.

Istoria noastră Pe parcursul carierei fondatorului nostru ca o fata casei Manager din diferite lanțuri hoteliere multinaționale, cum ar fi Hilton și Radisson, a devenit evident că majoritatea cererilor de posturi Recepționist au fost respinse din cauza lipsei de experiență. În timp ce mulți candidați părea să aibă pasiunea și dorința de a lucra în hoteluri, acestea nu ar putea fi dat o șansă de a demonstra acest lucru, în interviuri, din cauza lipsei de cunoștințe și competențe. Chiar și cei care au avut de grade Hospitality Management părea să aibă doar o înțelegere de ansamblu a hoteluri, dar nu abilități practice pentru a lucra ca hotel Receptionere.

Nemulțumit despre taxele mari de studenți care sunt în continuă creștere și care doresc să dea acele persoane pasionate o oportunitate de a începe o nouă carieră, am creat Hotel Receptionist Curs. Acest curs împreună cu alte programe Hospitality, au loc la centrul nostru de training situat în inima Londrei.

În scopul de a asigura absolventilor nostri găsi de lucru în hoteluri din Marea Britanie și în străinătate, am lucrat in colaborare cu hoteluri pentru a crea un curs bazat pe cerințele lor, atunci când angajarea a orașului Receptionere. De asemenea, oferim un serviciu gratuit de introducere fiecare hotel, în cazul în care profilurile absolvenților noștri pot fi văzute prin Hotels caută să angajeze hotel Receptionere. Strânsă colaborare continuă cu Londra Hoteluri garantează formarea oferită este de cel mai înalt standard, în plus instructorii noștri sunt pregătiți profesioniști care s-au lucrat în hoteluri de succes de ani de zile.

La Academia de recepție credem că pasiunea, munca si o cunoștințe de bază solide va oferi tuturor posibilitatea ideală de a avea succes în viață.

Ce absolvenții noștri spun despre noi: "Daca vrei visele tale profesionale pentru a deveni realitate, rezerva un curs cu Academia de recepție. Multe mulțumiri pentru sprijinul excelent și îndrumare de la tutorele meu! "Ania Maciuk" Hotel de receptie si, desigur Opera V5 la Academia de recepție va depăși toate așteptările dumneavoastră, indiferent de fundal de învățământ sau profesionale anterioare! Datorită fundal mea profesională în domeniul educației și luând în considerare ceea ce piața educațională oferă acum, trebuie să spun, fără nici o îndoială, nu există un loc mai bun pentru a afla ce trebuie aflat despre industria ospitalitatii. Academia Recepția este pe primul loc l-am văzut până acum în cazul în care oamenii care lucrează acolo sunt pasionati de ceea ce fac ei, în cazul în care acestea sunt 100% cinstit și într-adevăr grijă despre elevii lor. "Lourdes Medina" Marele curs unde l-am întâlnit nu numai viitoarele receptioneri excepționale, dar și oameni de excepție (și formatori!) Vă mulțumim pentru noi de predare "cum să zboare"! "Ana Oñate" Recomand Recepție academie pentru oricine care dorește să îmbunătățească și să crească într-o afacere de ospitalitate. Foarte fericit cu rezultatele după cursul! "René Garcia Fernandez

Ce spun despre noi Hoteluri: "Din moment ce descoperirea activitatea extraordinară a Academiei de recepție suntem încântați să spunem că absolvenții lor au stabilit un punct de reper de mare pentru toate noi recruti aici, la Park Plaza, Westminster Bridge. În prezent, mai mult de jumătate din echipa noastră recepție este formată din Absolvenții Academiei, și ne-am promovat recent primul nostru absolvent într-o poziție de lider schimbare. Suntem în mod constant încântați de entuziasmul și capacitatea tehnică a absolvenților în fiecare lună, și cu nerăbdare să în curs de dezvoltare în continuare relația noastră cu academia. "Park Plaza Westminster Bridge" Un mare MULTUMESC pentru Academia de recepție pentru postul uimitoare fac prin formarea lor studenții la cele mai inalte standarde tehnice și de comportament pentru a face față vizitatori! Hilton Hotels au atât de multe povești de succes am putea împărtăși! La Londra Hilton, Park Lane (cel mai mare hotel de 5 stele din Londra), puteți găsi Eva, Matt si Catalin toate de la Academy recepție! Vă mulțumesc pentru echipa ".

Hilton Resursele

Programe predate în:
  • Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: