Richard Huish College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Richard Huish College

Există multe motive de ce aleg să studieze la Colegiul Richard Huish va ajuta să obțineți întregul potențial.

Oferim o gama larga de cursuri de nivel A, BTECs și ucenicii studenților cu vârste cuprinse între 16-19, peste Taunton și Somerset.

Huish Business School oferă o gamă largă de contabilitate, de afaceri, profesionale și cursuri de învățământ superior pentru adulți.

Alături de aceasta oferim, de asemenea, cursuri de masterat în parteneriat cu Universitatea din San Marco și St John, Plymouth.

Ca un important furnizor de Ucenicie in Taunton si Somerset ne-am construit legături puternice cu organizațiile locale și angajatorii.

Dacă sunt bacalaureat în viitorul apropiat și acum este timpul pentru tine de a lua decizii cu privire la ceea ce să facă în continuare, veți găsi detalii despre toate cursurile noastre de pe acest site.

Pentru cei dintre voi reveni la educație, fie cu normă întreagă sau parțială, să dobândească noi competențe și calificări câștig, oferim cursuri pentru adulți inclusiv la ucenicie.

De ce ne alegeti pe noi?

Richard Huish College, cu sediul în Taunton, este un colegiu Beacon desemnat "remarcabil" de Ofsted. Suntem mandri de a fi una dintre cele mai bune colegii forma a șasea în Anglia, dovedite de clasamente noastre consecvente în top zece pentru un spectacol de nivel în ultimii opt ani. Am ajuns în top șase în 2008.

Avem o reputație de invidiat în zona locală a construit pe o lungă istorie de excelență. Dacă sunteți greu de lucru și ambițios de a reusi, atunci vrem să vă ajute să fie cel mai bun pe care le puteți.

Căutăm să oferi un mediu în care tinerii pot face o tranziție eficientă la școală la universitate sau ocuparea forței de muncă.

De ce suntem restante

Suntem una dintre cele mai bune colegii forma a șasea din țară care a clasat în top zece pentru un spectacol nivel din ultimii opt ani, ajungând în top șase în 2008.

Dar ceea ce noi suntem cel mai mândru de la Huish este capacitatea noastră de a produce studenții care atinge mai bine decât rezultatele așteptate.

Aici vom lista toate lucrurile care ne fac o prima alegere pentru studenții care doresc să reusi.

Studentii nostri depasi asteptarile

Suntem Red Hot producerea studenți care fac mai bine decât se aștepta. Nu doar la nivel local, ci la nivel național, am rang în cele mai performante 12% din toate școlile și colegiile din Anglia, Țara Galilor și ...

Reputație

Am lucrat din greu pentru a construi reputația pentru calitate. Fondat inițial ca o școală de gramatică pentru baieti de binefăcătorul Richard Huish în secolul al 18-lea, Colegiul a fost reținut ca un ...

Laudă restante de la Ofsted

În ultimul nostru raport Ofsted am fost clasificate ca "remarcabil". Colegiul a fost dovedit a fi remarcabile în toate cele cinci categorii folosite de OFSTED pentru a măsura calitatea instituțiilor de învățământ în continuare în ...

Rezultatele noastre

În 2014, 99% din studenții noștri realizate A la E clasele la un nivel. 85% din studenții noștri realizat trei sau mai multe nivele A la A - E. 9% din studenții noștri atins trei niveluri A la AAB în facilitarea ...

Îmbogățire pentru toți

Suntem mândri de gama noastră largă de oportunități de îmbogățire. Elevii valoare abilitățile, cunoștințele și, cel mai important, distractiv, care oferă, prin îmbogățirea ei social, cultural și de agrement ...

Vom continua să crească

Suntem în creștere dispoziție nostru studenților tot timpul și Huish Business School oferă o gamă largă de cursuri pentru adulți. Pe parcursul ultimilor trei ani Huish a suferit un program impresionant ...

Locații

Taunton

Address
Richard Huish College,
South Road,

TA1 3DZ Taunton, Anglia, Regatul Unit