Retail Banking Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Retail Banking Academy este singura academie internațională de formare care oferă calificări dedicate în exclusivitate principiilor celor mai bune practici din domeniul bancar cu amănuntul din punctul de vedere al practicanților.

Fondată de Michael Lafferty, președintele grupului Lafferty, Dick Harryvan, fostul CEO ING Direct și dr. Abdul Rahman, misiunea Academiei este de a promova banca de retail ca profesie recunoscută pe plan internațional.

Scopul nostru este de a împuternici bancherii să servească oameni.

Ce face RBA unic?

Ce face RBA unic? de la Retail Banking Academy de Retail Banking Academy la Vimeo.

Retail Banking Academy ( RBA ) a fost înființată în convingerea că banca de retail este o profesie, iar misiunea noastră este de a promova bancare cu amănuntul ca o profesie recunoscută pe plan internațional.

RBA este singurul organism internațional, educațional și profesional dedicat exclusiv activităților bancare cu amănuntul. Programul nostru bancar cu amănuntul certificat (CRB) este singurul de acest fel care permite bancherilor de retail să se angajeze într-un program de certificare structurat care acoperă fiecare aspect al industriei până la sfârșit.

RBA oferă calificări care:

  • Conectați fiecare siloz în banca de retail, la fiecare nivel.
  • Acoperă toate aspectele legate de sectorul bancar cu amănuntul, inclusiv cardurile și plățile, împrumuturile pentru IMM-uri și banca islamică
  • Sunt adaptate la fiecare nivel de experiență, de la fundamentale la nivel de intrare, până la managementul de mijloc și conducerea strategică.
  • Sunt personalizate, cu programe concepute pentru a răspunde nevoilor și obiectivelor specifice fiecărei bănci.

Locații

Londra

Address
Retail Banking Academy
International House, 1-6 Yarmouth Place, Mayfair

W1J 7BU Londra, Anglia, Regatul Unit

Programe

Această școală oferă și: