Portsmouth College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Structura noastră unică a zilei

 • Un orar proiectat cu atenție, fără nici un "timp prins"
 • Legături strânse cu angajatorii locali principali
 • Sprijin pentru a ajuta studenții să se înființeze

Programul E6 de conducere

Programul E6 de la Portsmouth College este o inițiativă de șase ture, realizată din cursuri care vizează îmbunătățirea șanselor de a vă asigura locuri de muncă, de ucenicie și de locuri de învățământ superior prin participarea la una sau mai multe dintre următoarele:

Intreprindere (în parteneriat cu UNLOC)

Explorați idei pentru a vă crea propria afacere și a obține sprijin în a face această realitate. Livrate prin intermediul organizației noastre partenere, Unloc, studenții vor fi oferite trei etape Pathway (Surcele, Spark și Ignite) pe tot parcursul anului. Acest program pe etape este conceput pentru a dezvolta o bază de cunoștințe (Kindling), pentru a aplica cunoștințele prin intermediul întreprinderilor colegiului (Spark) și apoi pentru a consolida cunoștințele prin înființarea unei întreprinderi personale (Ignite). Aflați mai multe despre Enterprise.

Angajabilitate

(Discuțiile pe PEP - Creați-vă PACHETUL, consolidați-vă PUNCTUL DE MUNCĂ, urmați Pathways dvs.) Participați la o serie de discuții și sesiuni de asistență oferite de profesioniști în domenii precum solicitarea pentru învățământul superior, scrierea unui CV, organizate și multe altele. Aflați mai multe despre capacitatea de angajare.

Experienţă

Să vă ajutăm să găsiți o plasare săptămânală a experienței de muncă într-o zonă de angajare legată de aspirațiile dvs. de carieră. Suntem deja plasați elevii într-o serie de setări, cum ar fi mass-media, sectorul voluntariatului, industria sportivă, resurse umane, NHS, cabinete veterinare, practici legale și școli primare. Aflați mai multe despre Experiență.

Extensie

Îmbunătățiți experiența colegiului cu un curs de extindere. Creați noi prieteni, învățați noi abilități și construiți încrederea dvs., precum și CV-ul dvs., luând parte la: Colegiul Magazine, Forța Cadetului combinat, Primul ajutor, Ducele de Edinburgh, Ambasadorul Apple, Rock Challenge sau Corul nostru Rock! Aflați mai multe despre Extensie.

Exercițiu

Joacă pentru o echipă din Academia noastră sportivă extinsă, care acoperă sporturi precum fotbal, rugby, baschet, netball și badminton. Alternativ, pentru a obține exerciții și pentru a-ți exercita abilitățile de construire a echipei, încercați să vă distrați activitățile Colegiul Sport Maker cum ar fi dodgeball, futsal, tenis de masă, volei, sală de gimnastică, dans stradal și boxercază. Aflați mai multe despre exercițiu.

Explora

Portsmouth College lucrează în parteneriat cu NCS și True Adventure pentru a oferi cursuri și oportunități de voluntariat care sporesc înțelegerea și conștientizarea studenților în ceea ce privește implementarea schimbărilor sociale. Această componentă oferă o perspectivă și o șansă de a câștiga cunoștințe în domeniul sănătății mintale, al mediului, al cunoașterii culturale și al egalității

Curiosul nostru

Curiosul nostru

Inițial introdus în 2014/15, această inițiativă se dovedește a fi extrem de valoroasă și transformă modul în care elevii învață la Colegiu. Bazat exclusiv pe tehnologia Apple iPad, proiectul a îmbunătățit experiența și interacțiunea studenților în clasă. Personalul a beneficiat de o vastă pregătire în utilizarea acestei tehnologii puternice și a dezvoltat tehnici imaginative de livrare pentru a angaja studenții într-o varietate de moduri.

iPad-urile sunt utilizate pe scară largă de către personalul și studenții de la Portsmouth College și adaugă multe beneficii învățării cotidiene:

 • Transformarea modului în care elevii învață
 • Cercetarea independentă sa făcut ușor
 • Finalizarea și depunerea lucrărilor sunt mai rapide și mai ușoare
 • Schimbul de idei și colaborarea în cadrul lecțiilor este simplu
 • Menținerea organizării nu a fost niciodată mai simplă
 • Creativitatea și inovația prin utilizarea mai multor aplicații reprezintă o modalitate ideală de a vă îmbunătăți abilitățile digitale

Elevii au acces la:

 • Mii de aplicații educaționale, combinând text, video și audio în fiecare subiect și acoperind fiecare stil de predare și învățare
 • IBooks descărcabile, multe dintre ele gratuite - o bibliotecă întreagă la îndemână
 • Clasa Google pentru accesarea online a muncii și a resurselor de clasă
 • Sisteme integrate și interactive în fiecare clasă
 • One-to-one comunicare între profesori și studenți, evaluare și feedback
 • ecranul iPad "mirroring" pe tablă albă
 • Conexiuni fiabile, complete și simultane Wi-Fi în toate zonele campusului

IPad-ul dvs. poate fi un laborator științific, o stație de cercetare, o arhivă de istorie, un studio de muzică, o suită de editare video, o pânză de artă, un laborator de limbă, un atelier de matematică interactivă și multe altele ...

Investițiile noi în diferite sisteme de colegiu permit conexiuni Wi-Fi fiabile, complete și simultane în toate zonele campusului.

Pentru anul următor, evoluțiile programului nostru de învățare creativă din viața cotidiană a Colegiului continuă să treacă de la forță la putere într-un viitor în care alfabetizarea digitală este vitală. Schema va oferi acum o anumită flexibilitate suplimentară, permițând studenților să își aducă propriul iPad dacă doresc.

Locații

Portsmouth

Address
Tangier Road, Copnor
PO3 6PZ Portsmouth, Anglia, Regatul Unit