Oxford Royale Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți ORA?

Sapte motive pentru a alege Oxford Royale Academy in aceasta vara.

r1

imersiune completă în mediul colegiu Oxford

studenți la Oxford Royale Academy dormi, mânca și de studiu într-un colegiu de la Universitatea din Oxford - la fel ca și studenții Universității. Acest lucru oferă studenților noștri oportunitate rara de a experimenta magia vieții într-un colegiu de la Universitatea din Oxford.

1

Trăiesc într-un conac din secolul 17

Studenții au posibilitatea exclusivă de a trăi și de a lucra în asomare și istoric Yarnton Manor, care datează din 1611.

3

Un destinatar al cea mai înaltă distincție pentru întreprinderile britanice

În 2012 și 2016 am câștigat Premiul Queens Enterprise, "cea mai mare onoare care poate fi acordat pe o companie din Marea Britanie" - o dovada a excelentei noastre fără compromisuri.

3

Dezvolta un avantaj față de colegii dumneavoastră

elevii sunt predate de către ORA profesori de cel mai înalt nivel, dintre care mulți au fost educați sau sunt în prezent lucrează la Universitatea din Oxford. Profesorii noștri au un interes deosebit pentru ai ajuta pe elevi să dezvolte noi perspective și să realizeze potențialul lor academice.

2

Alătură-te studenților din întreaga lume

Anul trecut studenții noștri au venit din peste 95 de țări diferite, iar acest an ne așteptăm să mergem cu mult peste 100. Școala noastră de vară este o oportunitate extraordinară de a face prieteni din întreaga lume.

6

Un program cultural și de recreere interesante pentru a completa studiile

Cursurile noastre de vară sunt completate de un calendar atent asamblat de activități menite să asigure că studenții să se distreze și să facă din plin de timpul lor de la Oxford. Aceste activități includ clasice, cum ar fi Oxford punting și crochet.

7

accesează site-uri, cum ar fi Castelul Warwick, Palatul Blenheim și Stonehenge

Toate programele includ excursii cu autocarul la unele site-uri magnifice, inclusiv Stonehenge, Warwick Castle și Palatul Blenheim, care este una dintre cele mai mari clădiri din lume.

Locații

Oxford

Oxford Royale Academy

Address
St Catherine's College
Manor Road
Oxford OX1 3UJ

Oxford, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 845 130 6021

Yarnton

Oxford Royale Academy

Address
Yarnton Manor
Church Lane
Yarnton OX5 1PY

Yarnton, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 845 130 6021

Programe

Cursuri
Cursuri de vară