Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Oxford International College of Beauty , Scoala de frumusețe din Marea Britanie . Înființată în 1990, Oxford International College of Beauty este una dintre cele mai prestigioase instituții de formare în domeniul frumuseții specializate din Marea Britanie.

Oferind studenților cele mai înalte calificări din lume, un punct de plecare pentru ocuparea forței de muncă în unele dintre spațiile de vârf ale lumii și o carieră în locații exotice, Oxford International College of Beauty joacă un rol esențial în furnizarea industriei de frumusețe cu terapeuți extrem de profesioniști.

OICB se bucură de o reputație de invidiat pentru standarde profesionale ridicate, rezultate excepționale de examinare și perspective de angajare. Industria de frumusețe și spa oferă oportunități exotice pentru terapeuți profesioniști, iar Oxford International College of Beauty este locul unde puteți începe această călătorie de descoperire.

Cererea de instruire pentru terapia de frumusețe, stimulată de oportunitățile de carieră populare și interesante din industria frumuseții, contribuie la succesul Oxford International College of Beauty .

Oferind studenților cele mai înalte calificări din lume, un punct de plecare pentru ocuparea forței de muncă în unele dintre cele mai importante spitale din Marea Britanie și cariere în locuri exotice, Oxford International College of Beauty joacă un rol esențial în furnizarea industriei de frumusețe cu terapeuți extrem de profesioniști.

Bucurându-se de o reputație de invidiat pentru standarde profesionale ridicate, rezultate excepționale de examinare și perspective de angajare, Oxford International College of Beauty oferă cursuri de terapie exclusivistă în Witney, unul dintre cele mai atractive piețe din Cotswolds.

Witney este un oraș plin de viață, cu facilități excelente pentru cumpărături, agrement, cinema, pub-uri și restaurante. Suntem la mică distanță de Oxford, Palatul Blenheim, frumoasele sate Cotswold și doar o oră și jumătate de Londra.

Oxford International College of Beauty a primit recent statutul de "Premier College" de către ASIC și este un sponsor înregistrat la Agenția britanică pentru Frontiere.

Industria de frumusețe și spa oferă oportunități exotice pentru terapeuți profesioniști, iar Colegiul Oxford Interational al Frumuseții este locul unde puteți începe această călătorie de descoperire.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Oxford International College of Beauty

Aceste cursuri scurte, care duc la obținerea calificărilor CIBTAC, sunt recomandate pentru studenții care doresc să ajungă la cel mai înalt nivel în terapia de frumusețe, ... [+]

Aceste cursuri scurte, care duc la obținerea calificărilor CIBTAC, sunt recomandate pentru studenții care doresc să ajungă la cel mai înalt nivel în terapia de frumusețe, alăturându-se terapeuților de elită care lucrează în întreaga lume. Fiecare curs este predat 5 zile pe săptămână (35 de ore) timp de 4-6 luni. Studiul suplimentar la domiciliu este necesar pentru proiecte, cercetare și revizuire.

Cursurile noastre de zi:

Aceste cursuri intensive de CIBTAC cu durata de 4-6 luni, de lungă durată, au condus atât la calificările CIBTAC recunoscute în peste 19 țări, cât și la certificatul OICB, respectat și recunoscut la nivel internațional de Confederația Britanică de Terapie Frumusețe și Cosmetologie.... [-]

Regatul Unit Witney
August 2020
Engleză
La zi
4 - 6 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Oxford International College of Beauty

Ultimul curs de terapie de frumusețe, care duce la CIDESCO, CIBTAC ... [+]

Ultimul curs de terapie de frumusețe, care duce la CIDESCO, CIBTAC Cursul este predat 5 zile pe săptămână (35 ore) și include tratamente estetice

Cursul nostru complet:

Această cursă intensă de cursuri intensive CIDESCO / CIBTAC, cu durată de 10 luni, de scurtă durată, conduce la calificarea recunoscută și recunoscută la nivel internațional de CIDESCO, recunoscută în peste 33 de țări; Diploma CIBTAC, Confederația Terapiei de Frumusețe și Cosmetologie, o diplomă britanică recunoscută în 19 țări; și diplomă OICB, care este recunoscută pentru a lucra în Marea Britanie.

Absolvenții noștri CIDESCO / CIBTAC sunt pe deplin angajați în doar 10 luni și sunt în mare cerere de către saloane de top și proprietarii de spa la nivel mondial. Avem practic o rată de angajare de 100% în fiecare an, cu excepția cazului în care studenții merg la studii suplimentare, cum ar fi Managementul machiajului sau Spa.... [-]

Regatul Unit Witney
August 2020
Engleză
La zi
10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Oxford International College of Beauty

Acest curs de 1 an de terapie fizioterapie cu frecvență redusă este ideal pentru cei care doresc să studieze cu fracțiune de normă și câștigă încă o calificare recunoscut ... [+]

Acest curs de 1 an de terapie fizioterapie cu frecvență redusă este ideal pentru cei care doresc să studieze cu fracțiune de normă și câștigă încă o calificare recunoscută la nivel național. Cursul conduce la o calificare ITEC NVQ de nivel 2 și o calificare OICB și include Tratamente estetice și este predat 1 zi pe săptămână pe parcursul unui an universitar.

Cursul nostru de formare:

Un curs ideal pentru cei cu alte angajamente care preferă o opțiune de studiu cu fracțiune de normă. Programa este potrivită în special studenților care doresc să învețe alături de familie sau de muncă. Studiul suplimentar la domiciliu este necesar pentru studiile de caz, proiectele, cercetarea și revizuirea.... [-]

Regatul Unit Witney
August 2020
Engleză
Part time
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Oxford International College of Beauty