Oxford Bright Scholars

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cum a început totul ...

Marile idei adesea se nasc în timp ce studia în medii care favorizează inovarea și care conduce voința de a face lucrurile diferit. Nici un loc mai bun pentru ca acest lucru să se întâmple decât instituția academică cea mai proeminenta din lume, Universitatea din Oxford. Oxford Bright Oamenii de știință au dezvoltat din multe conversații după noaptea târziu plimbări acasă de la vechile biblioteci din Oxford, fondatorii săi au fost în procesul de citire pentru grade lor. Unite printr-o pasiune pentru educație, am recunoscut că au existat lacune în cunoaștere și a căutat să găsească modalități de a le umple în modul cel mai academic și cultural imbogatirea.

În primul rând, am recunoscut necesitatea de a înțelege influența peisajul economic și politic al Chinei asupra restului lumii. De asemenea, a lucrat la marile corporații internaționale noi, am recunoscut cât de competitivă este să se alăture arena academică și profesională și că solicitanții trebuie să iasă în evidență de la colegii lor într-un fel.

Purtând în vedere toate acestea, ne-am propus să dezvolte un program interesant și interactiv, pe care am putea găzdui în centrul economic al Chinei, Shanghai. Acesta este modul în care s-au născut Programele noastre Școala de vară. Prin Programele noastre Scoala de Vara din China, intenționăm să creeze o platformă care va încuraja tinerii studenți să fie creativi, să dezvolte abilități de conducere și să fie mai bine să iasă în evidență de la colegii lor. Ne-am stabilit pe o misiune de a crea oportunități pentru studenții intelectual curioși pentru a obține nu numai o idee despre subiectul lor ales, dar, de asemenea, să învețe abilitățile pe care le vor permite să exceleze.

Noi acum așteptăm cu nerăbdare să punerea planul nostru de acțiune în vigoare pentru a se asigura că avem un an inaugural de succes. Vino alaturi de noi în această călătorie.

Filozofia noastră de predare

La Oxford Bright Oamenii de știință ne mandrim cu furnizarea de cursuri și materiale de la cel mai înalt nivel academic. Toți profesorii noștri sunt Oxford educați și să aplice abilitățile și experiența lor pentru a oferi predare la egalitate cu standardele Oxford.
În timp ce am loc prime mari pe excelență academică, înțelegem că cunoașterea are o utilizare limitată, fără punerea în practică. Prin urmare, metodologia noastră de predare este conceput pentru a asigura o utilizare din lumea reală așa cum includem aspecte globale relevante și studii de caz în toate programele de Scoala de Vara noastre.
În acest sens, considerăm că schimbul de experiența noastră de a studia la Universitatea din Oxford și care călătoresc în toate colțurile lumii cu studenții noștri le oferă o platformă să se angajeze în călătoria lor de a deveni cetățeni globali.

Cum vă puteți Maximizarea timpul cu noi

În mod activ să participe și împărtășiți experiențele din țara și cultura.
Exersați Mandarin prin vorbind cu localnicii.
Nu-ți fie frică de a pune întrebări. Aceasta este o rara este o oportunitate de a extinde afișarea mondială.
Datele de contact de schimb cu studenții internaționali, care se va alatura tine pe program. Asigurați-vă prietenii pentru viață!
Challenge-te de gândire despre modul în care vei învăța se aplică în lumea reală.
Utilizați inițiativa în atelierele noastre de a duce mai departe obiectivele viitoare.
Ia-o mulțime de imagini și împărtășiți-le cu prietenii și familia atunci când ajungi acasă.
Se angajeze în conversație cu echipa noastră rezidențială, care sunt formate din actualii studenți și proaspăt absolvenți ai Universității din Oxford.

Este important de remarcat faptul că Oxford Bright Oamenii de știință nu mai face parte din sau în alt mod afiliat la Universitatea din Oxford.
Oxford Bright Oamenii de știință a fost fondat si este in prezent condusa de o retea de absolventi de la Universitatea din Oxford.
Cadre didactice cu privire la orice programe Oxford Bright Scholars sunt fie îndrumare în prezent și / sau de a studia sau sunt absolventii de la Universitatea din Oxford.
vorbitori invitați invitați de la Oxford Bright Oamenii de știință vor organiza cursuri și / sau de îndrumare posturi la Universitatea din Oxford si / sau sunt experți din industrie.
facilitatori interactive clasă sunt absolventii de la Universitatea din Oxford si au demonstrat un angajament pe termen lung pentru întreprinderi și inovație în domeniul ales.
Personalul de pastoral cu privire la programele noastre sunt actualii studenți de la Universitatea din Oxford, deși acestea pot fi în echipă cu personalul bilingv local pentru a asigura îngrijire maximă și este asigurată o atenție.

Locații

Londra

Address
Kemp House 152 -160 City Road,
EC1V 2NX Londra, Anglia, Regatul Unit