Oplex Careers

Introducere

Citește Descrierea Oficială

oplex

Cine suntem

Aici, la Oplex Cariere va punem la dispozitie o gama larga de cursuri de înaltă calitate de instruire, care ajută oamenii din întreaga lume pentru a obține noi competențe, calificări sau pur și simplu, să actualizeze cunoștințele lor.

De învățare on-line

Cursuri de formare Cariere Oplex sunt livrate în întregime online, prin intermediul portalului student de învățare sofisticate. Portalul de învățare al elevilor este un sistem de management de învățare on-line, care permite studenților să studieze pentru cursurile lor on-line. Aceasta tehnologie inovatoare înseamnă că nu este nevoie să participe la orice clase sau de a lua o pauza de lucru, în scopul de a studia. Cursurile de formare on-line de înaltă calitate, de la Oplex Cariere se poate face din confortul propriei case, la locul de muncă, în biblioteci sau oriunde în lume, cu o conexiune la internet.

Cu un curs Cariere Oplex elevii pot studia un curs on-line la ritmul lor propriu, în propriul lor timp cu o flexibilitate completă de a alege orele de învățare și de a urmări progresul lor online. Puteți accesa programul, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Comunitatea globală Student

Cu o gama larga de cursuri de formare on-line, vom servi toată lumea de la organizații la scară largă drept drum prin cursanților individuali. Cursurile de formare on-line de la Oplex Cariere sunt studiate de elevi din întreaga lume. Fiind un furnizor din Marea Britanie, avem mulți studenți în sus și în jos țara care unește cursurile noastre, dar avem și o gamă bună de studenți internaționali. Ne-am livrat cursurile noastre de training online pentru a studenților din Marea Britanie, Europa, SUA, Australia, Noua Zeelandă, India, China și peste 50 de judete din întreaga lume.

Tabletă și smartphone-uri

La Oplex Cariere, noi știm că un număr mai mare de oameni sunt navigarea pe web în mișcare folosind tablete și dispozitive mobile, motiv pentru care cursurile noastre au fost produse pentru a fi pe deplin compatibile pe PC-uri, laptop-uri, tablete, eReader și smartphone-uri.

Dispunând de același conținut de învățare de înaltă calitate și de resursele disponibile pe computerele desktop, cursurile noastre vor fi accesibile pe dispozitivele Windows, iOS și Andriod. Deci, dacă studiați un curs de Cariere Oplex la domiciliu sau în timp ce în mișcare, veți avea în continuare posibilitatea de a avea acces la cursul dvs. oricând, oriunde.

DPC de certificare

cpd

La finalizarea cursului studenții vor primi certificatul DPC de certificare. Certificatul de realizare va oferi dovada că ați studiat cursul și va conține gradul și nivelul de clasificare. Aveți posibilitatea să utilizați certificatul de la noi, ca parte a portofoliului de dovezi și de a folosi pentru a participa la interviuri de locuri de muncă sau academice.

Ce este DPC?

DPC standuri pentru dezvoltare profesională continuă. DPC este un angajament de a învățării pe tot parcursul vieții, o abilitate care este de neprețuit pentru toți oamenii din societate. Angajatorii din sectoarele public și privat, precum și instituții academice din Marea Britanie, și la nivel internațional recunoaște dezvoltarea profesională continuă (DPC).

DPC este o modalitate foarte bună pentru persoanele fizice de a obține noi competențe, pentru a îmbunătăți perspectivele de angajare, să câștige o satisfacție mai mare de locuri de muncă și, de asemenea, contribuie la asigurarea unei promoții.

Cursurile disponibile prin Oplex Cariere conforme cu marca de calitate DPC universal acceptate și a standardelor de înregistrare, care să reflecte, de urmărire, planificarea și revizuirea.

Beneficiile de DPC

Indiferent de locul în care vă aflați în cariera ta, angajându-se un curs de Oplex Cariere DPC vă poate ajuta;

  • Spori oportunitățile de angajare
  • Îmbunătăți satisfacția în carieră
  • învățării anterioare pe șenile
  • Arată-vă sunt actualizate până la curent cu cerințele lucrării dumneavoastră
  • Contribuie la CV-ul tau
  • Duce la continuarea studiilor
  • Demonstreze angajamentul și valoarea ta în cadrul organizației
  • vă pregăti pentru promovare

Când ați terminat cu cursul certificatul va conține marca de DPC recunoscut de la Oplex Cariere.

Locații

Marea Britanie online

Address
26 York Street
W1U6PZ Marea Britanie online, Regatul Unit

Programe

Această școală oferă și: