Of Course Learning

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Aici, la Desigur noi credem că cel mai bine este de a învăța de la experți și că toată lumea are o suprafata de expertiză. Suntem într-o misiune pentru a permite oricui să învețe orice doresc, în orice moment, în orice loc.

Profesori de specialitate

Ceas și să învețe de la experți alesi care sunt pasionati de schimb de cunoștințe lor.

Învăța pe orice dispozitiv

Expertul nostru a condus tutoriale pot fi vizionate pe tabletă, mobil sau desktop. Astfel încât să păstreze de învățare în timp ce sunteți pe drum!

La cerere

Învăța la propriul ritm, ori de câte ori vă place și se bucură de acces pe viață la cursul.

O comunitate globală

Angajeze cu experti de top și studenți din întreaga lume, oriunde te afli.

Când începe cursul meu? Toate cursurile noastre sunt la cerere. Acest lucru înseamnă că puteți accesa videoclipuri si materialele de curs la comoditatea ta, oricând și oriunde doriți! Nu există o dată de intrare oficiale la cursurile, dar de ce nu lasa elevii dumneavoastră colegii știu că sunteți incepand și ce obiective tale sunt în secțiunea Comentarii desigur ta.

Cât timp am acces la cursul pentru? Ai acces nelimitat la cursul în timp ce se află pe platforma desigur. Nu există limite de timp și nu vom să-ți cer să plătească pentru a accesa în timp de un an!

Care predă cursul meu? Echipa Desigur lui recrutate de experți într-o varietate de industrii. Noi verifica acreditările lor, calitatea lor video și ceea ce cursul va ajuta oamenii să obțină. În cazul în care nu este de până la standardele noastre extrem de ridicate, nu se va găsi pe platforma.

Locații

Marea Britanie online

Address
Marea Britanie online, Regatul Unit