Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți noi?

Zece motive pentru care ar trebui să aleg să studieze la Colegiul Newcastle:

01 În 2012 Newcastle Colegiul a fost acordat Fundației Gradul de atribuire Powers, unul dintr-o selectați câteva colegii din Marea Britanie a atins această realizare au restante. 02 Noi dețin statutul Beacon - veți studia la un colegiu recunoscut de predare și experiență de învățare sa. 03 nostru de investiții mai multe milioane de lire în instalații înseamnă că va studia în clădiri de inspiratie cu tăiere margine facilități. 04 Cu peste 20.000 de studenți de la Newcastle College, știi că vei fi în companie bună. 05 Universitatea noastră acordat Onoruri și studii de masterat înseamnă calificarea dvs. este recunoscut de angajatori din întreaga lume. 06 noastre rezultate remarcabile QAA (Agenția de Asigurare a Calității). 07 va alătura studenți din 44 de țări diferite de pe 5 continente la un colegiu cosmopolit într-o explozie oras cu cultura. 08 Un dedicat Biroul International cu personal înalt calificat și prietenos va fi disponibil pentru a vă oferi o mulțime de sfaturi, îndrumare și sprijin. 09 Onorariile noastre de școlarizare sunt foarte competitive și avem un număr de burse și reduceri disponibile. 10 oraș, coastă și rural sunt toate la ușa dumneavoastră și veți găsi o primire călduroasă prietenoasă oriunde te duci.

Newcastle Colegiul fundal

Suntem un furnizor de educație stabilit în nord-est a Angliei, cu o istorie datând din 1894. Colegiul a fost operează în forma sa actuală din 1972, atunci când cele două colegii mai mici au fuzionat pentru a deveni Newcastle College.

Newcastle Colegiul este unul dintre cele mai mari și mai de succes colegii din Marea Britanie, cu peste 20.000 de studenți. Oferim o gama larga de programe, inclusiv: Cursuri de limba engleza, cursuri preuniversitare, Grade Foundation, Bachelors grade și studii de masterat.

Studiu în Marea Britanie # 1 elev oraș

Newcastle upon Tyne este un oraș bogat și vibrant cosmopolit, cu o populație de studenți înfloritoare. Newcastle este renumit pentru cultura de clasă mondială, restaurante și viața de noapte vibrante plin de viață, istorie fascinantă, shopping, arhitectura frumoasa si patrimoniului.

Newcastle College este situat în centrul orașului, astfel încât să puteți profita de tot ce are de oferit. Atmosfera orașului caldă și prietenoasă face o destinație foarte popular pentru studenții din întreaga lume face și oferă ceva pentru toată lumea.

Scurt istoric

Orasul a jucat gazdă la mai multe coloniști, inclusiv romanii, normanzii, vikingii și celți Scottish. Acest amestec de influențe pot fi văzute peste orașului în arhitectură și oamenii săi, ceea ce face Newcastle un oras cu adevarat cosmopolit. Nord-estul Angliei este renumit pentru frumusețea sa nealterate, cu păduri sălbatice și coastelor accidentat la o distanță de călătorie scurtă de Newcastle.

Locuitorii celebre de Newcastle upon Tyne

Mulți oameni influenți și creative au venit de la Newcastle și Nord-Est. Regiunea a produs de renume mondial talent. Unele dintre acestea includ: muzician și activist pentru drepturile omului Sting; Legenda fotbalului Alan Shearer; regizor de film Ridley Scott; AC / DC cantareata Brian Johnson. Nord-Est a fost întotdeauna în prima linie a inovației și invenții reproducere, cum ar talent ca Iosif Swann, co-inventator al becului electric și George Stephenson care a creat prima linie de cale ferată publică, și cel mai recent câștigător al Premiului Nobel fizicianul Peter Higgs.

Viata de campus

Un amestec de arhitectură veche și nouă, campusul nostru este la fel de diverse ca studenții noștri. De stat-of-the-art facilități de învățământ amestecate cu facilități excelente ospitalitate și de agrement vă oferă tot ce ai nevoie pentru a reuși.

Academia Stil de viață

Academia noastra de lifestyle, castigator al unui Institutul Regal de British Architects Award, oferă facilități de clasă mondială pentru frumusete, ospitalitate, turism și agrement, toate personal și operat de către studenții noștri și oferindu-vă o experiență reală de muncă în industria ales.

Aceste facilități fantastice sunt deschise tuturor elevilor de la Newcastle College. După studiu o zi grea, vă puteți bucura de un antrenament în sala de gimnastică nostru sau relaxați-vă în spa nostru - complet cu baie cu jacuzzi, saună și camere cu aburi - înainte de a trata-te la alimente sănătoase, proaspăt preparate în restaurantul Academia noastră Bucatari "și mâncăm sănătos bistro.

Dacă aveți timp, încercați să o make-over la suita noastră de păr, frumusete si camere de tratament SPA terapie care rival orice pe strada mare.

Academia de performanță

Academia de performanță Newcastle Colegiul este unul dintre centrele de formare de conducere din Marea Britanie pentru muzica, artele spectacolului și mass-media. Acesta combină arhitectura premiat cu up-to-data de facilități, cursuri stimularea și industrie tutori profesionale. O gamă largă de cursuri de provocatoare și recompensarea sunt oferite variind de la muzică, actorie, dans, mass-media, producția tehnică și de management de evenimente, asa ca indiferent de interesele dumneavoastră, avem cursul potrivit pentru tine.

Mandela Building

Creativitatea și ingeniozitatea este in abundenta in clădirea noastră artă și design, oferind inspirație pentru artiștii noștri devenire. În cadrul acestui facilitate va avea acces la o gamă largă de facilități profesionale pentru a dezvolta abilitățile dumneavoastră, inclusiv studiouri de fotografie, studiouri ceramice, studiouri media digitale, modă și ateliere textile.

Academia de aviație

Scopul nostru a construit avioane hangar la Aeroportul Internațional Newcastle găzduiește inginerie nostru aerospațială și cursuri călătorii și turism. Facilitățile includ o flota de aeronave pentru maini de formare și un Boeing 737 pe deplin funcțională.

Sandyford Building

Centrul nostru modern la Sandyford este acasa, la competențe Academia noastră digitală pentru elevii de calcul și oferă programe complete de training pentru studenți de afaceri pe cursurile noastre de învățământ superior. Cladirea este situata in centrul orasului, la aproape de trimestrul cumpărături Newcastle.

Academia de energie

Un hub pentru industria energetică, academia oferă un centru de expertiză pentru cei care doresc să dezvolte o carieră în unele dintre cele mai importante sectoare prioritare în creștere la nivel internațional. Facilități în 20.000 de centrul ft mp includ un calculator (CNC) mașină și autoclavă presurizare aparate legate de fabricarea comandă numerică, asamblarea și întreținerea turbinelor eoliene offshore.

Academia feroviar

În acest an am creat primul vreodată Academia Rail Nord-Est dedicat inginerie feroviar. Noua facilitate scop £ 5m construit conține o serie de medii de lucru reale, care pot instrui tehnicieni si ingineri într-o varietate de situații.

Parsons Building

Suntem mândri să anunțăm că ne clădire nouă și îmbunătățită Parsons deschide septembrie 2015! Facilitatea 18 milioane £ a suferit o reabilitare uimitor și va fi acasă pentru afacerea noastra, servicii publice uniformă, sănătate și îngrijire, precum și cursuri de îngrijire a copiilor.

Sprijinire a studenților

Ne dorim ca timpul cu noi pentru a fi la fel de succes și ca stres liber posibil. Serviciile noastre de suport premiate sunt aici pentru a oferi sfaturi și sprijin ca și atunci când aveți nevoie de ea.

Suntem aici pentru a vă sprijini prin perioada de inducție și oferă consiliere și orientare bunăstării pe tot parcursul studiilor.

Există o mulțime de a gândi despre atunci când se deplasează într-o țară nouă și echipa noastră de suport studenților vă va ghida prin acest proces asigurarea tranziția la Marea Britanie este cât mai ușoară posibil.

Serviciile de birou International includ:

Informații de bun venit și de înscriere pe cursul inducție de fotbal si Newcastle deschiderea unui cont bancar înregistrarea cu un medic si de asistenta medicala de informații găsirea unei locuințe consiliere cu privire la aplicarea pentru un număr Naționale de Asigurări (necesar pentru ocuparea forței de muncă) consiliere de imigrare informații curs și consiliere progresia suport bunăstării generale.

Program social

Newcastle College oferă o evenimente și activități sociale amplu program și interesant. Acest lucru vă va oferi posibilitatea de a întâlni alți studenți care studiază la Colegiul și vă va permite să explorați această regiune frumoasă a Angliei, iar restul Marii Britanii. Anterior am vizitat: Edinburgh, York, Leeds, Muzeul Beamish și Castelul Alnwick.

Cazare

Newcastle upon Tyne are o mare varietate de opțiuni de cazare în întreg orașul. Newcastle Biroul International College vă poate ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Opțiunile includ:

Rezidențial self-catering Family Home ședere cazare Cazare privata.

Rezidențial Self-catering

Dacă preferați să trăiască cu alți studenți aveți opțiunea de a trăi în locuințe speciale studențești. Newcastle are excelente de cazare self-catering. Proprietăți variază în dimensiune și stil și facturile sunt de obicei incluse în prețul de chirie a vă ajuta să planifice în mod eficient. Unele proprietăți oferă studiouri de sine stătător, altele au baie privată camere cu facilități comune și există camere private disponibile în ATS comun. Camere în regim self-catering proprietăți rezidențiale sunt în funcție de disponibilitate. Cazare self-catering se află în mod normal, la câțiva pași de la Colegiul.

Familie Homestay Cazare

Puteți alege să trăiască cu o serie putere de rezistentă locală în timp ce studia. Alegerea putere de rezistentă poate îmbunătăți foarte mult experiența dumneavoastră de viață și de a studia în Marea Britanie, mai ales dacă sunteți nou la tara si / sau sunteți de învățare limba engleză. O familie gazdă oferă o primire călduroasă și vă poate ajuta să se stabilească în a zona locală. Există o mare varietate de gazde, inclusiv putere de rezistentă: familiile cu copii, familii fără copii și gazde unice.

Ca un student international care traiesc cu o familie gazda va avea posibilitatea de a:

practica limba engleză cu vorbitori nativi afla mai multe despre cultura britanica si modul nostru de viață primi o mulțime de îndrumare și sprijin din partea gazdei.

Cazare privata

Apartamente sau case mobilate sunt disponibile pentru închiriere pe raza orașului. Newcastle este un oraș foarte popular elev, ceea ce înseamnă că sunt o mulțime de oportunități pentru cazare comun studenților în și în jurul zonei. Newcastle Colegiul nu efectuează controale la cazare privată și tu, părinții sau tutorii au nevoie pentru a se asigura faptul ca la hotel este acceptabil.

La Newcastle Colegiul vom rula cursuri de nivel 3 (/ cursuri universitare universitare de intrare) la nivelul de 7 cursuri de masterat. Tu trebuie să fi încheiat la nivelul anterior înainte de a putea pentru a trece la următoarea, dacă doriți să studieze pe un grad, va trebui să aibă o calificare de nivel 3 pentru a obtine intrarea. Cu toate acestea, pentru unele cursuri de masterat, dacă aveți experiență relevantă de muncă ar putea fi luate în considerare pentru intrarea.

Programul International Foundation

Puteți începe studia pentru o calificare de nivel 3 cu programul nostru de Fundația Internațională. Pe atingerea unui nivel 3 de calificare, puteți aplica pentru a studia o diplomă de licență, fie cu Newcastle Colegiul sau la o altă instituție.

Grade de fundație și grade Onoruri

Cursurile noastre de gradul de lucru puțin diferit la calea normală de studiu pe un Gradul Onoruri. Primii doi ani de un grad sunt acoperite de Fundatia gradul nostru, astfel încât la sfârșitul anului doi ani de studiu primiți o calificare care este recunoscut de către angajatori. La sfârșitul acestui curs, puteți lua un curs de un an, cu Newcastle Colegiul sau la o altă instituție de top-up Fundației gradul în un plin Onoruri ieri. Onoruri gradul nostru de top-up-uri sunt validate de către Universitatea Teesside.

Programe de masterat

Cu un grad de calificare (sau o experiență profesională relevantă), puteți aplica pentru a studia pe unul din programele noastre de masterat. Diplome de masterat noastre sunt validate de către Universitatea Teesside.

Educație Corporate și Formării Profesionale

Newcastle College este un important furnizor de educație corporative internaționale și de formare profesională. Programele noastre sunt concepute în parteneriat cu clientii nostri pentru a oferi formare legate de muncă personalizat, practice și profesionale. Livram predare și învățare de înaltă calitate pentru a produce elevilor calificat înarmați cu cele mai recente cunoștințe industrie.

Va oferim o gama larga de programe personalizate și calificărilor într-o serie de specialități care fac obiectul pentru a se potrivi nevoilor clienților noștri. Toate programele oferă cursanților cu valoroase oportunități de dezvoltare profesională continuă în timp ce construirea bazei lor de cunoștințe prin programul lor de studiu.

Subiect dispoziție:

Industria aerospațială și de aviație auto Afaceri și IT Construcții Educație și formarea cadrelor didactice inginerie Limba engleză Stingere a incendiilor și Sanatate si Securitate Conducere și management SĂNĂTATE Petrol și Gaze De energie regenerabilă și submarine Tehnologii Turism și ospitalitate Stiinta profesională Inginerie feroviar Arte Creative

Facilitati de clasa mondiala

Newcastle Colegiul se mândrește cu investiții în dotări standard din industrie pentru a beneficia studenții noștri. Facilitatile noastre reproduce medii de lucru reale de a oferi studenților cu cele mai bune în formare și dezvoltare.

Programul de livrare

Oferim metode flexibile și inovatoare de livrare, desigur. Programele sunt livrate într-una din Newcastle colegiului nouă campusuri sau la site-uri client, în funcție de natura și de învățare rezultatele cursului. Programele pot fi, de asemenea, livrate într-o gamă de locuri naționale și internaționale bazate pe cerintele clientului. Moduri flexibile de livrare noastre permit o varietate de abordări în învățare. Aceasta include învățarea mixtă unde livrarea poate fi față-în-față, de predare off-site, e-learning, sau bloc / zi de livrare de presă, de multe ori combină academic cu dispoziții în limba engleză.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:


Newcastle College

Când alegeți pentru a studia arta si design din clădirea noastră Mandela vei prospera în jurul nostru antrenantă. ... [+]

Când alegeți pentru a studia arta si design din clădirea noastră Mandela vei prospera în jurul nostru antrenantă. Veți studia alături de oameni care împărtășesc entuziasmul și ambiția, într-o atmosferă care trateaza cu entuziasm.

Am marcat cel mai mare rating disponibile în fiecare domeniu au fost inspectate în ultima revizuire de către Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, astfel încât să puteți fi sigur că veți obține cea mai bună experiență posibilă învățare.

Clădirea noastră Mandela este proiectat pentru a inspira și de a îndeplini toate nevoile tale creative. Acesta are studiouri de fotografie și camerei obscure, apartamente Mac, desen, pictură și sculptură studiouri, un studio ceramica bine de resurse, ateliere pentru proiectarea și fabricarea de îmbrăcăminte și textile și o bibliotecă de specialitate și zona de resurse.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle College

Scoala noastra de limba engleză are o echipa bine calificat, cu experiență furnizarea de servicii pentru care învață limbi străine, la toate nivelurile. ... [+]

Scoala noastra de limba engleză are o echipa bine calificat, cu experiență furnizarea de servicii pentru care învață limbi străine, la toate nivelurile.

Newcastle Colegiul limba engleză este acreditat de British Council și este un membru al English UK. Clasele noastre sunt mici și format din elevi de la o gamă largă de țări (peste 30 de naționalități diferite în 2014), astfel încât să aveți o ocazie minunata de a practica comunica cu ceilalți și să învețe despre alte culturi în limba engleză.

Cursurile noastre sunt disponibile la șase nivele diferite, de la incepator la avansat. Veți fi testat la sosire și plasat în clasa corectă în funcție de nivelul și nevoile dumneavoastra.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
Înscriere Deschisă
Engleză
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle College

Acest curs acoperă o gamă largă de discipline în dezvoltarea de jocuri, inclusiv de programare si design, si modelare. ... [+]

Prezentare generală

Acest curs acoperă o gamă largă de discipline în dezvoltarea de jocuri, inclusiv de programare si design, si modelare. Veți obține, de asemenea experiență de muncă valoroasă pentru a construi pe aptitudinile pe care le invata si de a dezvolta, ca parte a cursului. În timp ce studia acest curs sunt, de asemenea încurajați să se înregistreze în calitate de membru al British Computer Society (BCS).

Cerințe de intrare

În mod normal, cel puțin 18 ani, cu calificări echivalente cu un minim de 160 de puncte UCAS de calificări relevante Nivelul 3 BTEC, GNVQ avansata / NVQ la nivelul 3, sau GCE "A" Niveluri / Highers scoțian.

Solicitanții de peste 21 cu nici unul dintre cele de mai sus, dar cu experiența profesională corespunzătoare pot fi acceptate.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle College

Acest curs a fost conceput în colaborare cu angajatorii locali și oferă opțiuni de studiu care vă vor permite să dobândească cunoștințele și aptitudinile necesare pentru ... [+]

Prezentare generală

Acest curs a fost conceput în colaborare cu angajatorii locali și oferă opțiuni de studiu care vă vor permite să dobândească cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a îndeplini potențialul într-o capacitate de supraveghere / conducere. Te oferit posibilitatea de a urma o cale care este cea mai potrivită de interesul dumneavoastră și dezvoltarea carierei. Veți beneficia de asemenea de tutori curs, care au cunoștințe aprofundate industriei și angajeze în mod regulat într-o varietate de cercetare și activitate științifică pentru a ajuta la informarea conținutul cursului.

FDA Business Management cu Enterprise și Marketing

... [-]
Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
Part time
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Newcastle College

La programul internațional Fundația [IFP] este un acces la învățământul superior Diploma pentru elevii cu vârste cuprinse între 18 și (mai sus), care ar dori să meargă să ... [+]

La programul internațional Fundația [IFP] este un acces la învățământul superior Diploma pentru elevii cu vârste cuprinse între 18 și (mai sus), care ar dori să meargă să studieze la universitate sau colegiu. Este o calificare recunoscută la nivel național, pe deplin acordat de Ascentis și acceptată de majoritatea instituțiilor de progresie academic.

Acest curs reprezintă un pas spre un loc de învățământ superior la nivel de fundație sau mai Diploma Național (HND) nivel. IFP este special conceput pentru a fi o provocare, cu accent pe dobândirea de calificări în timp ce dezvoltarea abilităților de neprețuit, cunoștințe și încredere.

Newcastle Colegiul este unul dintre cele mai mari în continuare și Învățământului Superior College în Marea Britanie, cu peste 20.000 de studenți. Populația noastră student international cuprinde elevi din peste 60 de țări diferite și suntem mândri de a fi o Nivelul 4 Sponsor extrem de încredere cu Marea Britanie Vize și Imigrare.... [-]

Regatul Unit Newcastle upon Tyne
August 2019
Engleză
La zi
7 - 10 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

What is Newcastle College like as a place to study?