New College Lanarkshire

Introducere

Citește Descrierea Oficială

New College Lanarkshire oferă mai mult de 800 de cursuri pe șase facultăți. Dedicat îmbunătățirii continue, Colegiul a făcut investiții în cele mai noi tehnologii și facilități din campusurile sale pentru a se asigura că studenții au cel mai înalt calibru de resurse.

Fiecare campus are caracteristici unice, inclusiv studiouri de înregistrare de ultimă generație și posturi de radio interne la Cumbernauld, saloane moderne de coafură, noi facilități de predare dentară și un loc de conferințe uimitor în Coatbridge.

Colegiul se concentrează puternic pe abilități, care stau la baza noii sale poziționări de brand „Skillset For Life”. Fie că este vorba de frumusețe sau coacere, sport sau știință, mașini sau computere, Colegiul este axat pe a ajuta studenții să transforme o pasiune în cariera lor.

Angajabilitatea este un alt obiectiv major al colegiului și fiecare facultate are legături comerciale puternice cu liderii din industrie, care sunt extrem de susținători în oferirea de plasamente studenților, experiență și sfaturi.

Locații

Wishaw

Address
Enterprise Way,1
ML1 2TX Wishaw, Scoţia, Regatul Unit

Coatbridge

Address
Kildonan Street
ML5 3LS Coatbridge, Scoţia, Regatul Unit

Cumbernauld

Address
North Carbrain Road
G67 1HU Cumbernauld, Scoţia, Regatul Unit

Cumbernauld

Address
Ardgoil Drive,1
G68 9NE Cumbernauld, Scoţia, Regatul Unit

Cumbernauld

Address
G67 1HU Cumbernauld, Scoţia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: