Nottingham English School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nottingham English School (SEN) este un furnizor specializat de predare limba engleza cu sediul în Nottingham City Centre. Școala este un departament care fac parte academic din New College Nottingham, cu baza la istoric Adams Building în domeniul Lace de piață a orașului.

NES oferă British Council acreditate limba engleză de școlarizare și este un membru al English UK oferind studenților o garanție a calității de școlarizare vor primi. El ajută mulți studenți internaționali să învețe limba engleză, să fie mai încrezători și să îmbunătățească citirea lor, scris, vorbit și abilități de ascultare.

Nottingham este o destinație favorită pentru Marea Britanie și studenții internaționali, deoarece oferă multe oportunități și o mare standard de educație. În fiecare an, sute de studenți aleg Nottingham English School și până în prezent, elevii au ajuns la peste 80 de țări diferite

Cursuri de limba engleza flexibile să vi se potrivească

Nottingham English School oferă General engleză, IELTS, KET si PET pregătire și o Scoala de Vara limba engleză. Cele mai multe cursuri pot începe orice luni și să termin orice subiect vineri la un minim de studiu 2-4 săptămâni. Avem o echipa de la Celta profesori calificați ale căror abilități și experiența colectivă a ne asigura că livra predare în conformitate cu standardele British Council.

Facilitatile noastre

Facilitatile noastre au fost recent renovate și ca parte a New College Nottingham (NCN), unul dintre cele mai mari colegii de guvern finantat din Marea Britanie, și un Home Office Sponsor foarte de încredere, puteți fi sigur că vă oferim o primire călduroasă, bună valoare și de top școlarizare calitate.

Locații

Nottingham

Nottingham English School

Address
New College Nottingham
The Adams Building,
Stoney Street

NG1 1NG Nottingham, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0) 115 8380596