Nottingham English School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nottingham English School (SEN) este un furnizor specializat de predare limba engleza cu sediul în Nottingham City Centre. Școala este un departament care fac parte academic din New College Nottingham, cu baza la istoric Adams Building în domeniul Lace de piață a orașului.

NES oferă British Council acreditate limba engleză de școlarizare și este un membru al English UK oferind studenților o garanție a calității de școlarizare vor primi. El ajută mulți studenți internaționali să învețe limba engleză, să fie mai încrezători și să îmbunătățească citirea lor, scris, vorbit și abilități de ascultare.

Nottingham este o destinație favorită pentru Marea Britanie și studenții internaționali, deoarece oferă multe oportunități și o mare standard de educație. În fiecare an, sute de studenți aleg Nottingham English School și până în prezent, elevii au ajuns la peste 80 de țări diferite

Cursuri de limba engleza flexibile să vi se potrivească

Nottingham English School oferă General engleză, IELTS, KET si PET pregătire și o Scoala de Vara limba engleză. Cele mai multe cursuri pot începe orice luni și să termin orice subiect vineri la un minim de studiu 2-4 săptămâni. Avem o echipa de la Celta profesori calificați ale căror abilități și experiența colectivă a ne asigura că livra predare în conformitate cu standardele British Council.

Facilitatile noastre

Facilitatile noastre au fost recent renovate și ca parte a New College Nottingham (NCN), unul dintre cele mai mari colegii de guvern finantat din Marea Britanie, și un Home Office Sponsor foarte de încredere, puteți fi sigur că vă oferim o primire călduroasă, bună valoare și de top școlarizare calitate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Summer courses » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de pregatire IELTS

Campus Cu normă întreagă 2 - 52 săptămâni January 2019 Regatul Unit Nottingham

Programul va ajuta să se pregătească pentru examenul IELTS de către concentrându-se pe cele patru abilități de citire, scriere, vorbire și ascultare, precum și dezvoltarea de vocabular esențial și gramatică. [+]

Varsta minima 18 ani, dimensiunea maximă clasa 16, Consiliul Britanic acreditat, studiu de la două săptămâni la un mandat complet sau mai mulți termeni cu o dată de flexibile pentru a vi se potrivesc.

6 oră Cursul nostru de pregătire pentru examen este conceput pentru a vă ajuta să se pregătească pentru tipul de întrebări pe care le poate avea în examen IELTS, sau pentru cursanții de nivel inferior examenele TGE și PET. Ne va ajuta să dezvolte încrederea și expertiza pentru a fi pregătit pentru examen. Am rula, de asemenea o intensiva curs de pregatire IELTS 15 oră în școala noastră de vară foarte popular fiecare lunile iulie și august.

Cursurile rula, timp, de 1330 - 1530 de luni - marți - joi.... [-]


Curs general engleză

Campus Cu normă întreagă 2 - 52  August 2019 Regatul Unit Nottingham

Programul General limba engleză vă va ajuta pentru a îmbunătăți dvs. de gramatică, vocabular, citire, scriere, vorbire si ascultare. Profesorii vor fi calificați profesional și foarte motivați. [+]

Acest General English curs de limbă vă ajută să vă îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de gramatica, vocabular, citire, scriere, vorbire si ascultare. Acesta este un mod excelent de a dezvolta engleză pentru muncă, studii sau de placere.

Profesorii nostri de limba engleză vă va învăța în prietenos, motivarea clase. Folosim metode moderne de predare și echipamente, limba engleză Cărți circulante curs și alte materiale autentice pentru a vă ajuta să îmbunătățească abilitățile lingvistice.

Cursul este adaptat la nivelul limbii individuale. Vă vom testa în prima zi a puneți în cel mai bun clasa a vă ajuta să îmbunătățească. Există o cerință minimă de vârstă de 18 ani și un sejur de minim 2 săptămâni, cu cel puțin 4 săptămâni recomandat.... [-]


Cursuri de vară

Scoala de vara engleză

Campus Cu normă întreagă 2 - 9  August 2019 Regatul Unit Nottingham

Dacă doriți să vă îmbunătăți limba engleză, face prieteni din toate colturile lumii si de a invata intr-unul din orașele pline de viață din Marea Britanie, apoi se alăture English Language School noastră de vară. [+]

Programul Scoala de Vara de la Nottingham English School vă permite să vă studia, bucura-te cu prietenii din întreaga lume și a vedea obiectivele turistice din Nottingham și alte părți ale Angliei. Clasele sunt similare cu programul de pregătire și cursurile de engleza generala.

Caracteristici ale Scolii de Vara:

• De luni până vineri - 9.00-10.30 am și 11:00 la 12.30 • Durata minimă de cazare - 2 săptămâni • maxim de 16 elevi din fiecare clasă • Elevi din mai multe țări diferite • Vârsta minimă - 18 ani (la data de începere curs) • Clasele au elevi de profil capacitate • Test de pe prima zi a puneți în cel mai bun din clasa • Accesul la fotbal principal Centrul de învățare Vom organiza un program social complet pentru elevii limba engleză Școala de vară în Nottingham. Acest lucru vă va ajuta să face noi prieteni, practica engleză și vizita locuri de interes. Pret de la £ 155 pe săptămână ... [-]


Videoclipuri

NCN International video

Welcome to Nottingham video