NCUK

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Calificări de pregătire universitară de nivel mondial proiectate de universități pentru ca studenții internaționali să reușească la universitate.

Cea mai bună cale spre universitate.

NCUK este unic în învățământul superior. Am fost înființat de un grup de universități din Marea Britanie. Suntem dedicati pentru a ajuta studentii internationali sa dobandeasca calificari care sa garanteze accesul la universitati din Marea Britanie si din intreaga lume. De asemenea, oferim studenților abilitățile și experiența necesare pentru a face cel mai bun început la universitate și pentru a reuși în domeniul lor de studiu ales.

Studenții NCUK beneficiază de contact direct cu reprezentanții universității și cu un serviciu complet de plasare, inclusiv asistență de compensare, dacă este necesar. Noi întotdeauna acționăm în interesul vostru, ajutându-vă să vă realizați visurile și ambițiile la universitate - și în cariera viitoare.

Acces garantat la mii de cursuri de gradul.

Calificările noastre sunt recunoscute de universitățile NCUK și de majoritatea celorlalte țări din Marea Britanie, inclusiv multe din grupul Russell, dar și de universități la nivel internațional. Și mult mai mult decât alte calificări, vă pregătesc să vă loviți la sol.

Fie că sunteți în căutarea unui loc de studii universitare sau postuniversitare, calificările noastre și accesul garantat sunt cele mai bune. Acestea sunt concepute în colaborare cu universitățile noastre și combină standarde academice înalte, cu limbă, studiu, aptitudini sociale și culturale.

Puteți studia în propria țară sau într-unul din centrele noastre de studiu din Marea Britanie și Europa, predate de parteneri asigurați calității, ale căror standarde sunt la fel de înalte ca ale noastre. Și calificările noastre sunt susținute de niveluri fantastice de servicii și de sprijin și de un record remarcabil de 30 de ani.

Începând cu anul 1987, NCUK a plasat peste 30.000 de studenți internaționali într-o gamă largă de cursuri universitare, iar experiența noastră este ceva de care suntem extrem de mândri!

NCUK este aici pentru a vă asigura că NCUK și continuați. Vă vom ajuta să găsiți locul perfect la o universitate din Marea Britanie.

Locații

Manchester

Address
NCUK
Room E43
Sackville St Building
The University of Manchester
Sackville St

M1 3BU Manchester, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 (0)161 306 8897