Citește Descrierea Oficială

Calificări de pregătire universitară de nivel mondial proiectate de universități pentru ca studenții internaționali să reușească la universitate.

Cea mai bună cale spre universitate.

NCUK este unic în învățământul superior. Am fost înființat de un grup de universități din Marea Britanie. Suntem dedicati pentru a ajuta studentii internationali sa dobandeasca calificari care sa garanteze accesul la universitati din Marea Britanie si din intreaga lume. De asemenea, oferim studenților abilitățile și experiența necesare pentru a face cel mai bun început la universitate și pentru a reuși în domeniul lor de studiu ales.

Studenții NCUK beneficiază de contact direct cu reprezentanții universității și cu un serviciu complet de plasare, inclusiv asistență de compensare, dacă este necesar. Noi întotdeauna acționăm în interesul vostru, ajutându-vă să vă realizați visurile și ambițiile la universitate - și în cariera viitoare.

Acces garantat la mii de cursuri de gradul.

Calificările noastre sunt recunoscute de universitățile NCUK și de majoritatea celorlalte țări din Marea Britanie, inclusiv multe din grupul Russell, dar și de universități la nivel internațional. Și mult mai mult decât alte calificări, vă pregătesc să vă loviți la sol.

Fie că sunteți în căutarea unui loc de studii universitare sau postuniversitare, calificările noastre și accesul garantat sunt cele mai bune. Acestea sunt concepute în colaborare cu universitățile noastre și combină standarde academice înalte, cu limbă, studiu, aptitudini sociale și culturale.

Puteți studia în propria țară sau într-unul din centrele noastre de studiu din Marea Britanie și Europa, predate de parteneri asigurați calității, ale căror standarde sunt la fel de înalte ca ale noastre. Și calificările noastre sunt susținute de niveluri fantastice de servicii și de sprijin și de un record remarcabil de 30 de ani.

Începând cu anul 1987, NCUK a plasat peste 30.000 de studenți internaționali într-o gamă largă de cursuri universitare, iar experiența noastră este ceva de care suntem extrem de mândri!

NCUK este aici pentru a vă asigura că NCUK și continuați. Vă vom ajuta să găsiți locul perfect la o universitate din Marea Britanie.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

An pregătitor

NCUK

Puteți alege 3 subiecte. Matematica pentru mediul de afaceri Matematica pentru Inginerie Matematică pentru știință Matematică în continuare biologie chimie ... [+]

Puteți alege 3 subiecte.

Matematica pentru mediul de afaceri Matematica pentru Inginerie Matematică pentru știință Matematică în continuare biologie chimie [-]
Regatul Unit Manchester
August 2020
Engleză
La zi
6 - 24 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
NCUK

Cât timp nu-l ia? engleză pentru scopuri academice Fie: ... [+]

Cât timp nu-l ia? engleză pentru scopuri academice

Fie:

[-]
Regatul Unit Manchester
August 2020
Engleză
La zi
6 - 9 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

NCUK

Un program de o calitate excepțională, conceput cu și pentru universități Calificarea de pregătire a Maestrului este cea mai bună pregătire pentru succesul obținut la niv ... [+]

Un program de o calitate excepțională, conceput cu și pentru universități

Calificarea de pregătire a maestrului este cea mai bună pregătire pentru succesul obținut în gradul postuniversitar ales și în cariera viitoare - vă asigură că intrați și căutați.

Pregătirea Maestrului este pentru:Oricine doreste sa-si imbunatateasca nivelul de limba engleza inainte de un program de studii postuniversitareCei care doresc să se asigure că au aptitudinile academice necesare pentru studii de studii postuniversitare de succes în limba englezăOricine care doresc să își îmbunătățească cariera Pathway sau perspective prin dezvoltarea de competențe și studii postuniversitareAngajatorii / sponsorii care doresc să-și perfecționeze forța de muncă prin studii postuniversitare și doresc o soluție unică cu pregătire academică și lingvistică și procese de aplicareAvantajele calificării pregătirii de masteratProgrese garantate la mii de grade de master la universități de conducere. Îți face griji dacă vrei să ai un locUn serviciu unic de service unic. Reduce stresul aplicării la fiecare universitate separat și încercarea de a găsi punctul de contact potrivitAbilitățile de cercetare și cunoștințele și abilitățile de limba engleză vor fi necesare pentru a obține o calificare PG. Asigură-te că nu te duci doar, dar ești pregătit să te duci la studii - unii dintre studenții noștri spun că sunt mai bine pregătiți decât studenții din Marea BritanieCe este pregatirea maestrului?... [-]
Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 - 30 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

NCUK Overview

Address
NCUK Room E43 Sackville St Building The University of Manchester Sackville St
M1 3BU Manchester, Anglia, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 (0)161 306 8897